Н У Х Т

Одинадцятий випуск молодших спеціалістів відбувся у Вінницькому коледжі нашого університету

09 липня 2018

Одинадцятий випуск молодших спеціалістів відбувся у Вінницькому коледжі нашого університету

У Вінницькому коледжі нашого університету відбулося свято одинадцятого випуску молодших спеціалістів. Випускники дев’яти спеціальностей вирушили у самостійне професійне життя. Серед них – перший випуск спеціальності «Технічне обслуговування та ремонт апаратури зв’язку і оргтехніки».

Склали іспити, успішно захистили дипломні проекти та опанували омріяний фах 244 випускника, серед яких 26 отримали дипломи з відзнакою.

Із вітальним словом до випускників звернулися директор коледжу Володимир Керницький і керівник випускної групи 4-ОК-1 Світлана Заліська.

За високу успішність та активну участь у громадському житті коледжу кращі студенти були нагороджені грамотами дирекції коледжу.

Випускники 2018 року висловили подяку викладачам і працівникам Альма матер за набуті знання, практичний досвід, розуміння, терпіння та підтримку.

У святковій залі Вінницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Садовського лунали вітальні композиції та нескінченні оплески рідних і друзів.

Свято закінчилося, попереду бурхливе життя. Але піднесені емоції, приємні спогади про навчання залишаться у випускників на все подальше життя.

Вітаємо випускників! Бажаємо упевненості в собі, непохитно вірити у свій успіх, у свою велику мету, у свою долю! Маємо надію, що кожна молода людина, яка отримала диплом, з честю і гордо нестиме звання випускника Вінницького коледжу НУХТ!

Опублікований: 09-07-2018
Читайте також:
Зустріч наставників груп зі здобувачами напередодні літніх канікул

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік, Юлія Бондаренко, Анна Грищенко та Олена Кохан, які є наставниками здобувачів академічних груп І-ІІІ курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, напередодні літніх канікул провели зустріч  зі студентами своїх груп за допомогою конференції ZOOM. Головно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч наставників груп зі здобувачами напередодні літніх канікул 11 червня 2020

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт біотехнологів завершені

На кафедрі біотехнології  мікробіології завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», які тривали з 7 до 15 червня. На долю наших сьогоднішніх бакалаврів випали чималі випробування: з середини другого курсу (березень 2020 р.), саме тоді, коли здобувачі починають заглиблюватися в нетрі майбутньої професії, чере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт біотехнологів завершені 17 червня 2022

Підвищуємо кваліфікацію в режимі онлайн

Днями на кафедрі експертизи харчових продуктів в режимі онлайн відбувся науковий семінар «Практичні засади реалізації ДСТУ ISO 17025:2017 у випробувальних лабораторіях». Захід був проведений спільно з фахівцями Українського державного науково-дослідного інституту «Ресурс» у рамках договору про співпрацю Із презентаційною доповіддю виступила завіду...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищуємо кваліфікацію в режимі онлайн 17 березня 2021

Теплі вітання для першокурсників Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ

Відбулася урочиста церемонія Посвяти першокурсників у студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ. Зі словами привітання, інформацією про життя інституту та важливими настановами до першокурсників звернулися директор інституту Сергій Блаженко та завідувачі випускових кафедр: технологічного обладнання та ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теплі вітання для першокурсників Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ 03 вересня 2019