Н У Х Т

Великодній майстер-клас для здобувачів освіти від успішної випускниці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

11 квітня 2023

Великодній майстер-клас для здобувачів освіти від успішної випускниці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Щороку з пробудженням природи українці готуються до великого та світлого свята Великодня. Процес підготовки традиційно розпочинається з пошуку смачненької рецептури великодньої випічки, підбору інгредієнтів та кропіткої праці з її виготовлення.

7 квітня 2023 р. за ініціативи деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарантки освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня Віти Цирульнікової здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» також не залишилися осторонь цього дійства. Під керівництвом успішної випускниці факультету, магістрантки з харчових технологій Алли Запорожан і лекторки дисципліни «Сучасні ресторанні технології», завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран вони долучилися до трудомісткого процесу приготування Паски за авторською рецептурою Алли.

Алла Запорожан – екс-шеф-кухарка ресторану «Сто років тому вперед» Євгена Клопотенка, яка починала свій професійний шлях пліч-о-пліч із Євгеном ще під час свого навчання у відокремленому структурному підрозділі університету – Київському фаховому коледжі ресторанного господарства НУХТ. Брала участь у відкритті закладу «Сто років тому вперед», очолила команду кухарів на посаді шеф-кухарки, здобуваючи освітні ступені бакалавра і магістра з харчових технологій на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, а також брала участь у відкритті бістро «Інші» у Львові уже під час війни. Нині – Алла займається організацією власної справи.

Своїм безцінним практичним досвідом Алла поділилася зі здобувачами освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», а наші студенти у кожен етап виготовлення запашного смаколика, від замішування тіста до декорування готового виробу, вклали свої знання, старання та душу.

Майстер-клас відбувся у межах лабораторних робіт з дисципліни «Сучасні ресторанні технології», під час якого здобувачі освіти змогли не тільки теоретично відслідковувати, але й практично встановити вплив тривалості та швидкості замішування, дозування рецептурних компонентів на структуру тіста та показники якості великодньої випічки.

Воркшоп від шеф-кухарки був настільки інтенсивним, змістовним, захоплюючим, цікавим, що час пролетів швидко, і третьокурсники уже смакували свої великодні кулінарні шедеври.

Спільнота кафедри готельно-ресторанної справи дуже вдячна Аллі Запорожан за її професійну майстерність, досвід і знання, якими вона з радістю ділиться з нашим студентством!

Бажаємо Аллі різноманітних джерел натхнення, успішних ресторанних проєктів, професійного розвитку з підкоренням нових особистих вершин!

Опублікований: 11-04-2023
Читайте також:
Як працює нейромаркетинг розповів здобувачам освіти head of sales компанії «Neurotrack»

На кафедрі маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбулася Zoom-зустріч із head of sales компанії «Neurotrack» Анатолієм Клепачем. «Neurotrack» вивчає емоційні і поведінкові реакції цільової аудиторії за допомогою відстеження свідомих і несвідомих реакцій організму. Анатолій Клепач уже багато років працює у сфері прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як працює нейромаркетинг розповів здобувачам освіти head of sales компанії «Neurotrack» 31 березня 2021

Представники НУХТ долучилися до першого інформаційного дня Програми Еразмус+

19-21 грудня 2023 р. Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Представництвом ЄС в Україні, Офісом віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти України, Національним агентством...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники НУХТ долучилися до першого інформаційного дня Програми Еразмус+ 19 грудня 2023

Профком співробітників розглядає поточні справи

23 вересня 2025 року відбулося засідання Профкому співробітників НУХТ. Відповідно до порядку денного спочатку підвели підсумки організації дитячого літнього оздоровлення. Було зазначено, що попри складні часи, загалом путівками забезпечили 10 дітей співробітників, членів профспілки. Далі профкомівці обговорили організацію та проведення акції «ТВО...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком співробітників розглядає поточні справи 25 вересня 2025

Подорож в світ професій від Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

9 листопада у місті Хмельницькому за ініціативи Хмельницького обласного центру зайнятості при Міністерстві соціальної політики України відбувся інтерактивний профорієнтаційний захід «Подорож в світ професій (ярмарків професій)» для учнів загальноосвітніх закладів. Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості НУХТ представили заступник дирек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож в світ професій від Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 12 листопада 2018