Н У Х Т

Великодній майстер-клас для здобувачів освіти від успішної випускниці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

11 квітня 2023

Великодній майстер-клас для здобувачів освіти від успішної випускниці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Щороку з пробудженням природи українці готуються до великого та світлого свята Великодня. Процес підготовки традиційно розпочинається з пошуку смачненької рецептури великодньої випічки, підбору інгредієнтів та кропіткої праці з її виготовлення.

7 квітня 2023 р. за ініціативи деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарантки освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня Віти Цирульнікової здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» також не залишилися осторонь цього дійства. Під керівництвом успішної випускниці факультету, магістрантки з харчових технологій Алли Запорожан і лекторки дисципліни «Сучасні ресторанні технології», завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран вони долучилися до трудомісткого процесу приготування Паски за авторською рецептурою Алли.

Алла Запорожан – екс-шеф-кухарка ресторану «Сто років тому вперед» Євгена Клопотенка, яка починала свій професійний шлях пліч-о-пліч із Євгеном ще під час свого навчання у відокремленому структурному підрозділі університету – Київському фаховому коледжі ресторанного господарства НУХТ. Брала участь у відкритті закладу «Сто років тому вперед», очолила команду кухарів на посаді шеф-кухарки, здобуваючи освітні ступені бакалавра і магістра з харчових технологій на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, а також брала участь у відкритті бістро «Інші» у Львові уже під час війни. Нині – Алла займається організацією власної справи.

Своїм безцінним практичним досвідом Алла поділилася зі здобувачами освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», а наші студенти у кожен етап виготовлення запашного смаколика, від замішування тіста до декорування готового виробу, вклали свої знання, старання та душу.

Майстер-клас відбувся у межах лабораторних робіт з дисципліни «Сучасні ресторанні технології», під час якого здобувачі освіти змогли не тільки теоретично відслідковувати, але й практично встановити вплив тривалості та швидкості замішування, дозування рецептурних компонентів на структуру тіста та показники якості великодньої випічки.

Воркшоп від шеф-кухарки був настільки інтенсивним, змістовним, захоплюючим, цікавим, що час пролетів швидко, і третьокурсники уже смакували свої великодні кулінарні шедеври.

Спільнота кафедри готельно-ресторанної справи дуже вдячна Аллі Запорожан за її професійну майстерність, досвід і знання, якими вона з радістю ділиться з нашим студентством!

Бажаємо Аллі різноманітних джерел натхнення, успішних ресторанних проєктів, професійного розвитку з підкоренням нових особистих вершин!

Опублікований: 11-04-2023
Читайте також:
Про особливості продовження фахової підготовки дізналися студенти Волинського коледжу НУХТ на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

21 листопада 2019 року на кафедру туристичного та готельного бізнесу завітали студенти Волинського коледжу НУХТ. Під час бесіди з потенційними вступниками викладачі кафедри розповіли про особливості продовження фахової підготовки за освітніми ступенями «бакалавр» і «магістр», а також про можливості реалізації здобутих знань випускниками НУХТ. Дал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості продовження фахової підготовки дізналися студенти Волинського коледжу НУХТ на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 22 листопада 2019

Вітаємо з присвоєнням вчених звань!

З приємністю повідомляємо, що рішенням Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України від 3 липня 2025 року присвоєно вчені звання викладачам нашого університету – професора кафедри економіки і права Андрію Данкевичу, професора кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олександру Недбайлу, професорки кафедри іноземних мов професійног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо з присвоєнням вчених звань! 21 липня 2025

Запрошуємо на Дні відкритих дверей навчальних підрозділів НУХТ

23 січня об 11:00 відбудуться онлайн-Дні відкритих дверей Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Запрошуємо випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, студентів старших курсів коледжів та їх батьків ближче познайомитися з нашим університетом, дізнатися про умов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошуємо на Дні відкритих дверей навчальних підрозділів НУХТ 20 січня 2021

Із цьогорічними випускниками попрощалися у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

27 червня 2018 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся випускний вечір для студентів електромеханічного та комп'ютерно-технологічного відділень. Із вітальним словом звернувся до всіх присутніх директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш. В урочистій обстановці він вручив випускникам дипломи. До Книги пошани були ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із цьогорічними випускниками попрощалися у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 02 липня 2018