Н У Х Т

Відзнакою Президента України нагороджений студент факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

20 грудня 2018

Відзнакою Президента України нагороджений студент факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Студент факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, учасник бойових дій Богдан Костюк нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Богдан завершує навчання в магістратурі за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньою програмою «Технології харчування».

Державна нагорода заснована Указом Президента України Петра Порошенка 17 лютого 2016 року для осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях, з метою відзначення захисників України.

Ми вдячні Богдану Костюку, нашому захиснику суверенітету та територіальної цілісності України!

Опублікований: 20-12-2018
Читайте також:
Вмотивовані на інновації: викладачі НУХТ – серед учасників фокус-груп проєкту «Teach Me Online 2.0»

У рамках проєкту «Teach Me Online 2.0», організованого компаніями «JTI» та «UGEN», 18 листопада 2020 року відбулася робота фокус-груп щодо розроблення кейсових завдань за трьома напрямками – HR, «Маркетинг» та «Економіка підприємства». Для участі у фокус-групах відбиралися по 5 викладачів із різних міст та університетів України. Відбір учасників з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вмотивовані на інновації: викладачі НУХТ – серед учасників фокус-груп проєкту «Teach Me Online 2.0» 18 листопада 2020

Семінар для здобувачів освіти і викладачів від фахівця хлібопекарської галузі

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар, який провів генеральний директор, голова Об'єднання підприємств хлібопекарської галузі «Укрхлібпром», заслужений працівник промисловості Олександр Васильченко. Тема семінару – «Виклики до хлібопекарської галузі під час воєнного стану в країні». До семінару дол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар для здобувачів освіти і викладачів від фахівця хлібопекарської галузі 28 березня 2024

Управлінці персоналом взяли участь у навчальному модулі «Корпоративна відповідальність» компанії EY

Міжнародна аудиторська компанія «великої четвірки» EY щорічно оголошує набір студентів і випускників на навчання за модулями «Аудит», «Податки», «Супровід транзакцій», «ІТ-ризики та безпека», «Корпоративна відповідальність», «Консалтинг» у рамках освітнього проекту «Університет EY». У травні учасниками модулю «Корпоративна відповідальність» стали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управлінці персоналом взяли участь у навчальному модулі «Корпоративна відповідальність» компанії EY 02 червня 2017

День першокурсника у Навчально-науковому інституті харчових технологій

Щороку Навчально-науковий інститут харчових технологій (ННІ ХТ) широко відчиняє свої двері для нових облич та яскравих особистостей. Не виключення і рік 2018-й – 140 цьогорічних  випускників шкіл і 63 випускники коледжів і технікумів вибороли право стати студентами-харчовиками. За доброю традицією навчальний рік в інституті починається з урочистост...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День першокурсника у Навчально-науковому інституті харчових технологій 30 серпня 2018