Н У Х Т

Початок великої подорожі першокурсників факультету БТЕК

11 вересня 2025

Початок великої подорожі першокурсників факультету БТЕК

Минув лише тиждень навчання, але приємні спогади про перший крок до студентського життя досі зігрівають серця першокурсників. На факультеті біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) цьогорічна традиційна посвята мала особливий формат – багато спілкування, діалогів, практичних порад.

Щиро й тепло у факультетській родині першачків привітала деканеса факультету Наталія Грегірчак. До привітань долучилися також заступники декана Оксана Ничик і Юрій Резніченко та члени студентської ради факультету.

Голова студради Тетяна Мельник та її заступниця Тетяна Топіха провели бліц-опитування на знання «термінів студентського життя» та поділилися корисними «фішками» навчання.

Особливу увагу приділили темі «Вступ до студентського життя»: як користуватися Moodle, як знаходити розклад і викладачів, як готуватися до занять, досягати успіхів у навчанні, отримувати стипендію, брати участь у практиках industry visiting та академічній мобільності. Також першокурсників ознайомили із системою оцінювання.

Кожний першокурсник мав можливість коротко розповісти про себе, передаючи з рук до рук символічну порожню залікову книжку – знак початку нових досягнень.

Урочистим моментом стало вручення студентських квитків і перепусток до університету.

А далі відбувся захопливий Kahoot із призами, де студенти активно відповідали на запитання й сформували яскравий п’єдестал переможців. Після цього першокурсників запросили на спільне фото, а на завершення для них провели невелику екскурсію факультетом, кафедрами та університетом.

Атмосфера дружби, підтримки й натхнення, що панувала того дня, ще раз підтвердила: факультет БТЕК – це не просто місце навчання, а справжня родина, де кожний зможе реалізувати свій потенціал, здобути знання й навички та впевнено крокувати до своєї мрії.

Опублікований: 11-09-2025
Читайте також:
Цукерки з благородною назвою вчилися робити першокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Більшість із нас обожнюють шоколад і вироби з нього. Першокурсники групи ХЧ-1.2 зі своїм куратором, асистентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимиром Захаровим взяли участь у майстер-класі з виготовлення трюфельних цукерок, що відбувся в одному з найкрасивіших закладів України «Львівській майстерні шоколаду». Здобувачі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цукерки з благородною назвою вчилися робити першокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 жовтня 2020

Навчатися не лише корисно: стипендії за неформальну освіту – не міф, а реалії сьогодення

Неформальна освіта може мати значний вплив на особистий і професійний розвиток. Вона  може бути доповненням до основної освіти, розширювати можливості і впливати на особистий і професійний розвиток. Тож здобувач четвертого курсу освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» Артур Захаров спробува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчатися не лише корисно: стипендії за неформальну освіту – не міф, а реалії сьогодення 13 жовтня 2023

Практичні кейси з аудиту системи управління безпечністю харчових продуктів здобувачам-експертам від фахівця-практика міжнародної компанії

Кафедра експертизи харчових продуктів продовжує активно залучати зовнішніх стейкхолдерів до проведення аудиторних занять для здобувачів вищої освіти. 4 березня 2024 р. за ініціативи гарантки бакалаврської освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», доцентки кафедри і лекторки навчальної дисципліни Світлани Усатюк ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні кейси з аудиту системи управління безпечністю харчових продуктів здобувачам-експертам від фахівця-практика міжнародної компанії 04 березня 2024

Коли спілкування і навчає, і збагачує

Дистанційне навчання ніколи не було на заваді вивченню англійської мови в нашому університеті, а навпаки, мотивувало викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації випробовувати різні засоби комунікації, зокрема й ті, що віднедавна широко використовуються в освіті. Відеоконференції в онлай-режимі продемонстрували студентам гру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коли спілкування і навчає, і збагачує 01 жовтня 2021