Н У Х Т

Здобувачки-менеджерки персоналу опановували цифрову безпеку

05 вересня 2023

Здобувачки-менеджерки персоналу опановували цифрову безпеку

Здобувачки освіти 3 курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Альбіна Горобець, Тетяна Секретарук і Вікторія Овадюк у межах програми дисципліни «Соціально-економічна безпека» пройшли курси Prometheus і отримали персональні сертифікати.

Зокрема, це курси – «Цифрова безпека для громадських організацій в умовах війни», «Особиста фізична безпека для журналістів, громадських активістів та волонтерів в умовах війни», «Цифрова безпека на персональному рівні».

Питання цифрової безпеки є актуальними для кожного користувача гаджетів (організації, людини), підключених до мережі Інтернет. Як оцінити ризики, які дії вчиняти у небезпечних ситуаціях, як правильно себе захистити та інші цікаві практичні поради розглядалися слухачами курсів.

Студенткам дуже сподобалися курси Prometheus з цифрової безпеки і головне ‒ вони зможуть застосувати отримані знання у повсякденному житті!

Опублікований: 05-09-2023
Читайте також:
Нове поповнення книжкової полички студентів спеціальності «Енергетичне машинобудування»

Вийшов друком рекомендований вченою радою Національного університету харчових технологій підручник «Плодоовочесховища. Проектування, оптимізація, розрахунки» для студентів спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування», одним із авторів якого є доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Андрій Форсюк.  У підручнику надана методологія п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення книжкової полички студентів спеціальності «Енергетичне машинобудування» 22 жовтня 2018

Виїзний івент з майстер-класом від колективу кафедри готельно-ресторанної справи

До ліцею № 101 Шевченківського району м. Києва завітав профорієнтаційний квартет викладачів кафедри готельно-ресторанної справи: старшої викладачки Аліни Ковтун, доцентки Асьят Абрамової, асистента і відповідального за профорієнтаційну роботу кафедри Андрія Собіна, старшої викладачки і заступниці декана факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка по р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзний івент з майстер-класом від колективу кафедри готельно-ресторанної справи 20 грудня 2024

Перші успіхи майбутніх професіоналів-поліграфістів

На третьому році навчання студенти спеціальності «Видавничо-поліграфічна справа» приступили до вивчення спеціалізованих дисциплін, які містять базові теоретичні та прикладні знання, що неминуче будуть необхідні в майбутній професії. Серед них «Додрукарське опрацювання інформації»  -  відповідальний багатоступеневий процес, який охоплює видання полі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші успіхи майбутніх професіоналів-поліграфістів 09 січня 2018

Студенти-менеджери відвідали пивоварний завод Carlsberg

Нещодавно група студентів-менеджерів разом із доценткою Іриною Тюхою мала унікальну можливість відвідати пивоварний завод Carlsberg – одного з лідерів світового ринку пивоваріння. Здобувачі освіти познайомилися з історією компанії, принципами виробництва та якісного контролю. Їм продемонстрували всі етапи створення пива – від підбору інгредієнтів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-менеджери відвідали пивоварний завод Carlsberg 20 березня 2025