Н У Х Т

ТОВ «Ла Фречезза» відкриває фахові тонкощі студентам кафедри технології консервування

20 вересня 2019

ТОВ «Ла Фречезза» відкриває фахові тонкощі студентам кафедри технології консервування

Студенти груп МО-3-2 та ХЕ-3-1 під час ознайомчої практики завітали на виробництво компанії ТОВ «Ла Фречезза», яке спеціалізується на виробництві салатних сумішей, фасованих у газовому середовищі, фруктових міксів, готових салатів і соусів.

Ознайомча практика проходила під керівництвом доцента кафедри технології консервування Світлани Матко та головного технолога підприємства Тетяни Адвени – студентки першого випуску кафедри технології консервування.

Студенти-практиканти детально ознайомились із правилами приймання сировини (салатних овочів «Айсберг», «Фріззе», «Рмен», «Радічіо»). Відмінна особливість серії «Vita Verde» – використання салатів різних видів, вирощених і зібраних у перевірених фермерських господарствах Європи і України, які пройшли високотехнологічне попереднє оброблення. Дана технологія дозволяє максимально зберігати всі їхні корисні властивості і гарантує безпеку продукції.

Студенти дізналися про асортимент підприємства, роботу технологічних ланок – сортування, миття, інспекції, фасування. Тетяна Григорівна акцентувала, що оригінальна серія «Vita Verde» складається з понад 20 найбільш популярних і улюблених салатів і салатних сумішей: «Італійський», «Цезар», «Грецький», «Каліфорнійський», «Капричіо», «Фелічіта», «Рукола», «Бебі-мікс», овочевих спагетті (свіжі овочі – картопля, солодка картопля (батат), гарбуз і морква, цукіні і кабачок нарізані у формі спагеті діаметром 2,5 мм). Такий розмір дозволяє скоротити до мінімуму час термічного оброблення продукту і відповідно забезпечує збереження вітамінів у готовому продукті, які містяться в сирих овочах.

З’ясувалося, що дана продукція досить поширена серед споживачів і більшість екскурсантів особисто знайомі з її смаком і схвально відгукувалися про якість. Спеціалісти підприємства звернули увагу на те, що дана продукція безпечна, корисна для здоров’я та одночасно смачна.

Приємно зауважити, що технологами ланок «Готових салатів та супів» і «Фруктових міксів» є дві наші випускниці-магістрантки 2018 р. Надія Ващенко та Дарія Норченко, які за відгуком керівника підприємства Ольги Лізунової зарекомендували себе самостійними, вдумливими спеціалістами.

Колектив кафедри технології консервування висловлює вдячність Ользі Валеріївні за можливість проходження практики студентами НУХТ на ТОВ «Ла Фречезза» й бажає процвітання та благополуччя, надійних партнерів і вдячних споживачів.

 

Опублікований: 20-09-2019
Читайте також:
Лекція-бесіда з успішним випускником

На запрошення деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віти Цирульнікової і заступниці декана по роботі зі студентами Олени Тищенко до освітнього діджитал-простору факультету завітав шеф-кухар, гастроентузіаст, ютубер, волонтер Андрій Клюс. Слухачі в онлайні – здобувачі освіти спеціальності 241 «Готе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція-бесіда з успішним випускником 10 квітня 2024

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і шеф-кухарка ресторану Євгена Клопотенка стала героїнею матеріалу незалежного жіночого видання

Про стереотипи щодо жінок на кухні ресторану з незалежним жіночим виданням www.thedevochki.com поділилася магістрантка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Алла Запорожан, яка успішно поєднує навчання з роботою за фахом. Алла стала героїнею проєкту «Тест-драйв професій для дівчат», спрямованого на підвищення обізнаності дівчат ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і шеф-кухарка ресторану Євгена Клопотенка стала героїнею матеріалу незалежного жіночого видання 17 листопада 2021

День гостинності у Вінницькому коледжі НУХТ

19 травня у Вінницькому коледжі НУХТ відбувся День відкритих дверей. Для  учнів 9-х та 11-х класів загальноосвітніх шкіл та професійно-технічних навчальних закладів були підготовлені різноманітні заходи. Запрошені мали можливість ознайомитись із презентацією спеціальностей від агітбригад відділень, відвідати майстер-класи та наочно побачити особлив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності у Вінницькому коледжі НУХТ 22 травня 2018

Нові профорієнтаційні зустрічі кафедри готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційна діяльність – стратегічний пріоритет кафедри готельно-ресторанної справи. Наразі викладацько-студентський колектив активно готується до OPEN DAY факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, який відбудеться уже цієї суботи, 6 квітня, об 11:00 в режимі онлайн. Доцентка кафедри Ольга Пушка завітала з профорієнтаційною зустріччю до ліцею...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові профорієнтаційні зустрічі кафедри готельно-ресторанної справи 02 квітня 2024