Н У Х Т

Нова генерація прогресивних ейчарів

22 лютого 2018

Нова генерація прогресивних ейчарів

Змагання у професійній винахідливості, здорова конкуренція, потік креативних ідей та бізнес-рішень, атмосфера доброзичливості й цілковитої підтримки колег і наставників – таким був захист 32-х магістрів денної і заочної форм навчання спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (спеціалізація «Управління персоналом та економіка праці»). Оцінювала захисти екзаменаційна комісія у складі викладачів їх випускової кафедри, яку очолила професор кафедри маркетингу та реклами Київського національного торговельно-економічного університету Олена Лабурцева.

У дипломних роботах студенти-управлінці персоналом експериментували: впроваджували менторські та адаптаційні програми; використовували підходи «бірюзових» компаній в бізнесі; організовували корпоративні івенти, іміджеві акції і заходи внутрішнього PR, розраховували їх бюджети.

Вони створювали нові об’єкти соціальної інфраструктури підприємств, комфортні та безпечні умови праці, оптимізували робочий простір; пропонували нові мотиваційні схеми, формати оплати праці і компенсаційних пакетів; розробляли соціальні та волонтерські персонал-проекти; планували курси розвитку soft і hard skills для співробітників компаній.

Не втомлювалися досліджувати практику idea boxes та інших інструментів стимулювання персоналу до інновацій; формували корпоративні системи оцінювання працівників і кадровий резерв; застосовували інформаційні технології в HR-процесах, зокрема, digital, програмне забезпечення тощо.

Випуск магістрів-управлінців 2018 справедливо можна вважати зірковим: упродовж навчання вони встигли побувати на понад 100 професійних івентах, деякі – пройти стажування (навчальні практики, проектну роботу) в Азербайджані, Грузії, Китаї, Тунісі, Чехії, стати випускниками відомих HR- і комунікаційних проектів, організувати власні соціальні стартапи.

Як наслідок, члени комісії відзначили високий якісний рівень підготовки і захисту дипломних робіт студентів-управлінців, серед яких 6 – із відзнакою. Тут також дався взнаки досвід їх роботи за фахом. Згідно із цьогорічною статистикою випускники-ейчари віддали перевагу HRM у сфері ІТ, аудиторсько-консалтингових послуг, івент-менеджменту, реклами та PR, digital, б’юті індустрії, у рекрутингових і аутсорсингових агенціях, кредитно-банківських установах, в крупних виробничих компаніях, у тому числі в 5 міжнародних.

Викладачі кафедри управління персоналом та економіки праці вдячні своїм вихованцям за роки плідної співпраці та численні приводи пишатись ними. Зичать стати драйверами розвитку кращих команд і компаній країни та будуть раді бачити кожного з них вже у якості менторів для молодших колег.

Опублікований: 22-02-2018
Читайте також:
Наукова школа кафедри технології молока і молочних продуктів поповнилася ще однією докторкою філософії!

23 червня ще одна аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Своє дослідження за темою «Удосконалення технології йогурту питного з крохмалепрдуктами» Ольга Іващенко виконала під ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова школа кафедри технології молока і молочних продуктів поповнилася ще однією докторкою філософії! 25 червня 2025

Майстер-клас від фахівчині-практика

Здобувачі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» поспілкувалися з начальницею лабораторії ТОВ «Астра-Косметик» Яною Зубрицькою, яка провела онлайн майстер-клас із виробництва туші для вій. Зустріч була організована доценткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталією Сабадаш. У цікав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від фахівчині-практика 06 липня 2021

Кафедра експертизи харчових продуктів у київській школі №121

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга завітала до середньої загальноосвітньої школи № 121 м. Києва. Школа була заснована у 1995 року, вона знаходиться у Солом’янському районі Києва і є центром, навколо якого зосереджуються всі заходи, що відбуваються в мікрорайоні....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів у київській школі №121 16 квітня 2024

Особливий день факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

26 лютого 2020 року – особливий день для факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, який по-родинному тепло прощався зі 152 випускниками магістерських освітніх програм «Технології в ресторанному господарстві», «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Готельна і ресторанна справа», «Туризмознавство» денної та заочної форм навчанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливий день факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 28 лютого 2020