Н У Х Т

Нова генерація прогресивних ейчарів

22 лютого 2018

Нова генерація прогресивних ейчарів

Змагання у професійній винахідливості, здорова конкуренція, потік креативних ідей та бізнес-рішень, атмосфера доброзичливості й цілковитої підтримки колег і наставників – таким був захист 32-х магістрів денної і заочної форм навчання спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (спеціалізація «Управління персоналом та економіка праці»). Оцінювала захисти екзаменаційна комісія у складі викладачів їх випускової кафедри, яку очолила професор кафедри маркетингу та реклами Київського національного торговельно-економічного університету Олена Лабурцева.

У дипломних роботах студенти-управлінці персоналом експериментували: впроваджували менторські та адаптаційні програми; використовували підходи «бірюзових» компаній в бізнесі; організовували корпоративні івенти, іміджеві акції і заходи внутрішнього PR, розраховували їх бюджети.

Вони створювали нові об’єкти соціальної інфраструктури підприємств, комфортні та безпечні умови праці, оптимізували робочий простір; пропонували нові мотиваційні схеми, формати оплати праці і компенсаційних пакетів; розробляли соціальні та волонтерські персонал-проекти; планували курси розвитку soft і hard skills для співробітників компаній.

Не втомлювалися досліджувати практику idea boxes та інших інструментів стимулювання персоналу до інновацій; формували корпоративні системи оцінювання працівників і кадровий резерв; застосовували інформаційні технології в HR-процесах, зокрема, digital, програмне забезпечення тощо.

Випуск магістрів-управлінців 2018 справедливо можна вважати зірковим: упродовж навчання вони встигли побувати на понад 100 професійних івентах, деякі – пройти стажування (навчальні практики, проектну роботу) в Азербайджані, Грузії, Китаї, Тунісі, Чехії, стати випускниками відомих HR- і комунікаційних проектів, організувати власні соціальні стартапи.

Як наслідок, члени комісії відзначили високий якісний рівень підготовки і захисту дипломних робіт студентів-управлінців, серед яких 6 – із відзнакою. Тут також дався взнаки досвід їх роботи за фахом. Згідно із цьогорічною статистикою випускники-ейчари віддали перевагу HRM у сфері ІТ, аудиторсько-консалтингових послуг, івент-менеджменту, реклами та PR, digital, б’юті індустрії, у рекрутингових і аутсорсингових агенціях, кредитно-банківських установах, в крупних виробничих компаніях, у тому числі в 5 міжнародних.

Викладачі кафедри управління персоналом та економіки праці вдячні своїм вихованцям за роки плідної співпраці та численні приводи пишатись ними. Зичать стати драйверами розвитку кращих команд і компаній країни та будуть раді бачити кожного з них вже у якості менторів для молодших колег.

Опублікований: 22-02-2018
Читайте також:
Доробок наших науковців оприлюднюють провідні світові видавництва

Авторитетне міжнародне видавництво наукової літератури CRC Press Taylor&Francis group (Великобританія) видало книгу «Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet» (Біозбагачення харчових продуктів для оздоровчого раціону), співавторами якої є провідні вчені, представники потужних наукових шкіл нашого університету. Книга присвяч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доробок наших науковців оприлюднюють провідні світові видавництва 15 вересня 2022

Завершилася хвиля захистів дипломних робіт випускниками кафедри економіки і права

Завершилася хвиля захистів дипломних робіт студентами-випускниками Навчально-наукового інституту економіки і управління. Цієї зими на кафедрі економіки і права успішно захистилися 67 студентів. У ході п’ятиденних засідань Екзаменаційних комісій  було прийнято рішення присвоїти освітні ступені: «Бакалавр» з напряму підготовки 6.030504 «Економіка п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася хвиля захистів дипломних робіт випускниками кафедри економіки і права 27 лютого 2018

Проблеми формування продовольчих систем обговорюють здобувачі-міжнародники

3 грудня  в рамках постійно діючого наукового семінару кафедри міжнародної економіки «Інформаційна культура в сучасному світі» відбувся круглий стіл у онлайн-форматі. Це уже 22-е засідання у рамках семінару, який проводиться на кафедрі з 2012 року. Керівницею і організаторкою проведення круглого столу була завідувачка кафедри міжнародної економіки,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми формування продовольчих систем обговорюють здобувачі-міжнародники 07 грудня 2021

Корисні солодощі навчилися готувати наші здобувачі на майстер-класі від успішної випускниці

У рамках лабораторного заняття здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції освітнього ступеня «Бакалавр», освітньої програми «Технології харчування»  з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбувся майстер-клас «healthy sweets» випускниці кафедри Жанни Коробченко за участю викладачок, доценток Наталії Ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні солодощі навчилися готувати наші здобувачі на майстер-класі від успішної випускниці 10 вересня 2021