Н У Х Т

Ще один доктор наук з'явився на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

18 квітня 2019

Ще один доктор наук з'явився на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбувся захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою» докторанта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлії Камбулової. Науковий консультант – професор Антонелла Дорохович.

Офіційними опонентами виступили: доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Одеської національної академії харчових технологій, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки Катерина Іоргачова; доктор технічних наук, професор кафедри технології харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі, академік Міжнародної академії холоду, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки Павло Пивоваров; доктор технічних наук, доцент Харківського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету, завідувач кафедри інноваційних харчових і ресторанних технологій Катерина Свідло. Усі опоненти відзначили актуальність роботи, значну наукову та практичну цінність і дали позитивні відгуки.

Запитання задали та взяли участь в обговоренні роботи професори кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Юрчак, Віра Дробот, Віра Оболкіна, професор кафедри технології зберігання та переробки зерна Ігор Гапонюк, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, професор кафедри технології цукру і підготовки води Олена Грабовська, декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко, завідувач кафедри харчових технологій Херсонського національного технічного університету Микола Валько, завідувач лабораторії спеціальних харчових продуктів ДУ «Інститут гігієни та медичної екології Академії медичних наук України ім. О.М. Марзєєва» Віталій Корзун.

Підтримати дисертанта прийшли викладачі, аспіранти та студенти, а також рідні та близькі люди.

За результатами захисту члени ради присудили Юлії Камбуловій науковий ступінь доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.

Вітаємо!

Опублікований: 18-04-2019
Читайте також:
Перший крок у світ біотехнології зробили цьогорічні студенти-скороченики

На календарі лише 5 вересня, а на кафедрі біотехнології і мікробіології наче перед сесією: всі студенти з книгами, методичками та трішки наляканими очима. Ні, це не студенти-боржники, а третьокурсники, які протягом осіннього семестру будуть знайомитися з профільними кафедральними предметами. Цьогоріч їх ряди поповнилися повноцінною групою студентів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший крок у світ біотехнології зробили цьогорічні студенти-скороченики 06 вересня 2018

Із сучасними технологіями підготовки та пакування питної води на базі ТОВ «Еталон» знайомилися майбутні фахівці пакувальної техніки

Студенти кафедри мехароніки та пакувальної техніки під керівництвом старших викладачів Анастасії Деренівської і Світлани Мироненко відвідали одне із провідних підприємств – ТОВ «Еталон-Україна», яке займається видобутком артезіанської води з шарів юрського геологічного горизонту. Вони мали можливість побачити обладнання для видобутку та підготовки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із сучасними технологіями підготовки та пакування питної води на базі ТОВ «Еталон» знайомилися майбутні фахівці пакувальної техніки 15 березня 2019

Підвищення педагогічної майстерності завжди на часі

19 травня 2022 року задля забезпечення зростання професійної майстерності педагогічних працівників, удосконалення вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося чергове онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності. Про використання  буктрейлера  і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення педагогічної майстерності завжди на часі 23 травня 2022

Здорове харчування: наукові постулати та практичні рішення

Саме під таким девізом відбулася ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість, безпека». І якщо серед естетичних високих мистецтв на першому місці стоїть література як технологія слова, то серед практичних галузей людського життя до таких висот сягає технологія здорового харчування...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здорове харчування: наукові постулати та практичні рішення 17 листопада 2025