Н У Х Т

Відбулося чергове засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя зі США

10 жовтня 2018

Відбулося чергове засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя зі США

Нещодавно кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провела чергове засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs та викладача Наталії Божок. Предметом обговорення стала актуальна та цікава тема «Higher Education in the USA and in Ukraine», яка мотивувала студентів до подальшого активного обговорення та роздумів.

Засідання розпочалося з уточнення специфічної лексики за тематикою зустрічі й продовжилося розгадуванням кросвордів і виконанням цікавих завдань.

 Наступним етапом зустрічі був аналіз текстів «Higher Education in the USA and in Ukraine», які сприяли цікавій  дискусії про особливості навчання у закладах  вищої освіти в Україні та США. Зокрема, Stuart Snuggs ділився зі студентами своїми спогадами про навчання в університетах Америки. Адже, за плечима у іноземця значний досвід навчання у вишах, результатами якого стало отримання трьох дипломів міжнародного зразка, один із яких - MBA.

Наприкінці зустрічі, студенти були розподілені на команди, кожна з яких отримала окреме завдання. Так, 1 та 2 команди повинні були визначити переваги та недоліки навчання у вищій школі України. В свою чергу, 3 та 4 команди мали диференціювати переваги та недоліки навчання у США.

Засідання Speaking club у черговий раз підтвердило ефективність комунікативного підходу для підвищення мотивації студентів до вивчення англійської мови.

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до занять. Вони відбуваються кожної середи (по першому тижню) на 3 парі (11:20-12:40) в аудиторії А-337.

Опублікований: 10-10-2018
Читайте також:
Обговорюємо академічну доброчесність англійською

Дотриманню академічної доброчесності учасниками освітнього процесу в нашому університеті приділяється велика увага. Кожний навчальний рік починається із низки заходів, спрямованих на визначення рівня поінформованості та заповнення існуючих прогалин, у першу чергу, здобувачів освіти у питаннях академічної доброчесності. Цього року традиційний Тижде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорюємо академічну доброчесність англійською 18 жовтня 2022

Остання кураторська година для здобувачів-першокурсників

Наставник академічної групи ОХ-1-2 кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Віталій Рачок привітав молодих здобувачів із успішним завершенням першого навчального року. Здобувачів привітали із успішним завершенням літньої сесії, яка відбувалася в online-режимі. А здобувачі у свою чергу поділилися враженнями від незвичних залікі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Остання кураторська година для здобувачів-першокурсників 09 липня 2020

До університету завітали провідні фахівці-медики

29 вересня в нашому університеті побували директор Державної установи «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України», доктор медичних наук, професор Ілля Ємець, завідувач відділення профілактичної діабетології Інституту ендокринології та обміну речовин імені В. П. Комісаренка НАМН України, член-кореспондент НА...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До університету завітали провідні фахівці-медики 29 вересня 2021

Наших здобувачів освіти цитує Президент України!

Навчально-виховна робота, яку проводять у Волинському фаховому коледжі нашого університету, не лише сприяє формуванню національної свідомості та громадянської позиції здобувачів освіти, а й надає можливість кожному з них розуміти свою історію, вивчити автентичні факти минулого, щоб протистояти можливим інформаційно-психологічним атакам ворога. «Я ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наших здобувачів освіти цитує Президент України! 28 липня 2023