Н У Х Т

Відбулося чергове засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя зі США

10 жовтня 2018

Відбулося чергове засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя зі США

Нещодавно кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провела чергове засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs та викладача Наталії Божок. Предметом обговорення стала актуальна та цікава тема «Higher Education in the USA and in Ukraine», яка мотивувала студентів до подальшого активного обговорення та роздумів.

Засідання розпочалося з уточнення специфічної лексики за тематикою зустрічі й продовжилося розгадуванням кросвордів і виконанням цікавих завдань.

 Наступним етапом зустрічі був аналіз текстів «Higher Education in the USA and in Ukraine», які сприяли цікавій  дискусії про особливості навчання у закладах  вищої освіти в Україні та США. Зокрема, Stuart Snuggs ділився зі студентами своїми спогадами про навчання в університетах Америки. Адже, за плечима у іноземця значний досвід навчання у вишах, результатами якого стало отримання трьох дипломів міжнародного зразка, один із яких - MBA.

Наприкінці зустрічі, студенти були розподілені на команди, кожна з яких отримала окреме завдання. Так, 1 та 2 команди повинні були визначити переваги та недоліки навчання у вищій школі України. В свою чергу, 3 та 4 команди мали диференціювати переваги та недоліки навчання у США.

Засідання Speaking club у черговий раз підтвердило ефективність комунікативного підходу для підвищення мотивації студентів до вивчення англійської мови.

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до занять. Вони відбуваються кожної середи (по першому тижню) на 3 парі (11:20-12:40) в аудиторії А-337.

Опублікований: 10-10-2018
Читайте також:
Підведені підсумки роботи Екзаменаційної комісії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів завершила роботу Екзаменаційна комісія з розгляду кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія», яка працювала з 17 по 23 червня. 27 червня ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки роботи Екзаменаційної комісії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 29 червня 2022

Гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» завершила стажування у Канаді

Стажування, обмін досвідом і встановлення стійких міжнародних зв’язків із закладами вищої освіти є важливим кроком до зростання якості освіти та підготовки висококваліфікованих фахівців із міжнародною перспективою. Доцентка кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» завершила стажування у Канаді 15 серпня 2023

Протягом 2018-го МОН планує підготувати законодавчу базу для дуального навчання

Щоб повноцінно впровадити дуальне навчання в Україні, потрібно серйозно змінити законодавство – відповідні новації МОН готуватиме впродовж 2018 року. Про це повідомив перший заступник міністра освіти і науки України Володимир Ковтунець під час прес-конференції, присвяченої дуальній освіті в Україні. «Одна з найважчих проблем української вищої осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Протягом 2018-го МОН планує підготувати законодавчу базу для дуального навчання 30 січня 2018

Стажування у Латвії за програмою академічної мобільності

Завдяки участі у програмі академічної мобільності, студентки відділення туризму та готельно-ресторанної справи Волинського фахового коледжу НУХТ вирушили до столиці Латвії, міста Рига до Коледжу готельного бізнесу HOTEL BUSINESS SCHOOL. Це унікальна можливість не лише для професійного зростання, а й для культурного обміну та розширення світогляду. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стажування у Латвії за програмою академічної мобільності 27 червня 2025