Н У Х Т

Глобальні тренди та локальні практики винного й гастрономічного туризму обговорили в університеті

17 жовтня 2019

Глобальні тренди та локальні практики винного й гастрономічного туризму обговорили в університеті

15 жовтня 2019 року відбувся круглий стіл «Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики», організований кафедрою туристичного та готельного бізнесу з нагоди святкування 135-річчя Національного університету харчових технологій. Модератором круглого столу виступив к.е.н., доцент Віктор Тринчук.

Захід розпочався з вітальних слів в.о. завідувача кафедри, д.е.н., професора Ірини Антоненко.

Завідувач кафедри аграрного консалтингу та туризму Національного університету біоресурсів і природокористування, д.е.н. Дарія Басюк розповіла про особливості брейн-фуду як інноваційної технології готельно-ресторанного обслуговування.

На проблемних питаннях врегулювання діяльності туристичних підприємств на основі цивілістичного підходу акцентувала увагу у своєму виступі Перший віце-президент ВГО «Туристична асоціація України», к.ю.н., доцент кафедри туризму Національного університету фізичного виховання і спорту Наталія Опанасюк.

Традиціям національних страв і напоїв як потенціалу для розвитку еногастрономічного туризму в Україні присвятила свою доповідь к.т.н., доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Любов Ткаченко.

Доцентом кафедри туристичного та готельного бізнесу нашого університету, к.г.н. Юрієм Сологубом розкрито окремі питання організації винних турів на основі дослідження винних шляхів Європи. К.е.н., доцент кафедри Тетяна Мірзодаєва висвітлила питання гастрономічних кодів єврейського населення, а к.г.н., доцент кафедри Катерина Верес розповіла про мобільну платформу гаджетів як інструмент популяризації винного туризму.

Про перспективи розвитку гастрономічного туризму в басейні річки Удай йшлося у виступі к.г.н., старшого викладача кафедри країнознавства і туризму Марини Руднєвої.

Наприкінці засідання круглого столу відбулася жвава дискусія, що допомогла учасникам визначити потенційні аспекти подальшої співпраці.

Колектив кафедри щиро вдячний усім учасникам круглого столу за цікаві виступи та участь у дискусії.

Опублікований: 17-10-2019
Читайте також:
Сучасний тренд ‒ захист магістерської кваліфікаційної роботи англійською мовою

13 лютого 2023 року відбулося чергове засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Менеджмент персоналу». Очолила роботу комісії професорка, докторка економічних наук, завідувачка кафедри економіки, підприємництва, менеджменту Київського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний тренд ‒ захист магістерської кваліфікаційної роботи англійською мовою 14 лютого 2023

Нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти

3 березня на базі Науково-технічної бібліотеки нашого університету відбулася нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти (ЗВО) Києва та Київської області за темою «Затвердження форм звітності про діяльність бібліотек закладів вищої освіти та інструкції щодо їх заповнення». Науково-методичний відділ бібліотек ЗВО представив оновлений варіант ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти 06 березня 2023

Практичний досвід від маркетологині: гостьова лекція для здобувачів та аспірантів кафедри маркетингу

Викладачі кафедри маркетингу систематично залучають професіоналів-практиків до аудиторних занять. Нещодавно до здобувачів освітніх програм «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Реклама та зв’язки з громадськістю» завітала Аліна Кипорук – маркетологиня ТОВ «ІНМЕД УКРАЇНА», відомого підприємства, що є офіційним представнико...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід від маркетологині: гостьова лекція для здобувачів та аспірантів кафедри маркетингу 19 жовтня 2022

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – на Всеукраїнському ресторанному саміті

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи постійно йдуть у ногу з часом, слідкують за ключовими трендами в сфері HoReCa та удосконалюють рівень професійної компетентності. Тож, вони не могли не долучитися до головної події, яка об’єднує тих, хто розвиває вітчизняний ресторанний бізнес – зіркових рестораторів, управлінців, топ-експертів, бізнес-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – на Всеукраїнському ресторанному саміті 28 квітня 2025