Н У Х Т

Відбулося 17 засідання круглого столу «Сучасна освіта: зміст, технології, забезпечення якості»

25 квітня 2019

Відбулося 17 засідання круглого столу «Сучасна освіта: зміст, технології, забезпечення якості»

Традиційно під головуванням завідувача кафедри міжнародної економіки, професора Світлани Гуткевич відбулося сімнадцяте засідання круглого столу «Сучасна освіта: зміст, технології, забезпечення якості». У жвавій атмосфері та дискусіях учасники обговорили питання розвитку сучасної освіти як в Україні, так і в світі. Про свою участь у тезовій формі заявили 55 учасників.

Запрошені гості – співробітники Інституту економіки та прогнозування НАН України, Інституту інформатизації та моделювання економіки Міністерства економічного розвитку, помічник ректора, ієромонах Афанасій та студенти Київської духовної академії та семінарії, викладачі, аспіранти та студенти НТТУ «Київський політехнічний університет імені Ігоря Сікорського», Київського національного університету культури та мистецтв з інтересом взяли участь у обговореннях.

Після вітального слова голови наукового комітету, професора Світлани Гуткевич ієромонах Афанасій з благословення ректора Київської духовної академії та семінарії, єпископа Сильвестра подарував до фонду бібліотеки нашого університету книги та журнал «Академічний літописець».

Цікавим є вивчення досвіду міжнародних освітніх систем, яким поділилися студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» нашого університету, що в березні відвідали Вільнюський університет.

За результатами роботи круглого столу буде виданий збірник наукових матеріалів у 2-х частинах.

Опублікований: 25-04-2019
Читайте також:
Головну подію пакувальної та харчової промисловості України відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

4 червня 2021 року здобувачі групи ХЧ-3-13ск кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі своєю кураторкою, асистенткою кафедри Тетяною Роман відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки (International Forum Food Industry and Packaging, IFFIP) – головну подію пакувальної та харчової промисловості України. Вони ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Головну подію пакувальної та харчової промисловості України відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 07 червня 2021

Пізнавальна кураторська година здобувачів-експертів

Українці є найбільш освіченою нацією в світі, і наша держава входить до п’ятірки країн за кількістю громадян, що мають вищу освіту. Це і багато інших цікавих фактів дізналися здобувачі академічної групи ХЕ-3-12 разом із наставницею академічної групи, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою під час чергової ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальна кураторська година здобувачів-експертів 19 березня 2024

Науково-дослідні аспекти переддипломної практики магістранток-біотехнологинь

Відомо, що практика є невід’ємною складовою навчального процесу, важливим етапом у житті кожного здобувача вищої освіти. Перший семестр другого року навчання підготував для всіх магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології чудову можливість відпрацювати професійні навички та досконало з’ясувати тонкощі подальшої трудової діяльності в галузі б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-дослідні аспекти переддипломної практики магістранток-біотехнологинь 13 жовтня 2021

Стейкхолдери мотивують першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

22 вересня, напередодні першого дня дистанційного навчання, на кафедрі готельно-ресторанної справи у рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи гостинності» відбувся гостьовий лекторій для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа», організований гаранткою освітньо-професійної програми Вітою Цирульніковою і відповідальною від випу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери мотивують першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 вересня 2021