Н У Х Т

В університеті відбулася Міжнародна науково-методична конференція «Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школі»

22 червня 2018

В університеті відбулася Міжнародна науково-методична конференція «Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школі»

21-22 червня 2018 року в університеті відбулася Міжнародна науково-методична конференція «Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школі», організована колективом кафедри вищої математики імені професора Можара В.І. нашого університету спільно з колегами з Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова.

Відкрила конференцію проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор Лариса Арсеньєва. У своєму виступі вона наголосила на важливості математики у формуванні майбутніх спеціалістів, зупинилася на проблемах вивчення математики в вищій школі.

До дискусії, з питань порушених у виступі проректора, долучилися завідувач кафедри математичної фізики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, професор Валерій Самойленко, провідний науковий співробітник Інституту математики Національної академії наук України, професор Володимир Кошманенко та інші.

Учасників зібрання тепло привітав й побажав плідної роботи в.о. декана факультету автоматизації і комп’ютерних систем НУХТ Андрій Форсюк. Він акцентував увагу науковців на затребуваності у роботодавців ІТ-сфери фахівців, що досконало знають вищу математику, а відтак, питання її викладання – надзвичайно актуальні й важливі у підготовці конкурентоспроможних фахівців.

Наснаги й творчих здобутків побажав колегам і завідувач кафедри вищої математики імені професора Можара В.І., професор Іван Юрик.

Науковці працювали у секціях. «Математичні методи в інженерних задачах» і «Методичні проблеми математичної освіти». Учасники конференції дискутували з приводу пошуку шляхів і методів інтенсифікації навчального процесу й впливу новітніх наукових розробок на формування майбутніх фахівців. Наукові доповіді були представлені з багатьох навчальних закладів України та зарубіжних держав.

Опублікований: 22-06-2018
Читайте також:
Визначені переможці флешмобу «Зроби фото біля муралу»

16 жовтня 2019 року відбулося нагородження переможців флешмобу «Зроби фото біля муралу», який проводився кафедрою туристичного та готельного бізнесу у рамках святкування Всесвітнього дня туризму та 135-річчя НУХТ. Відзначимо, що участь у флешмобі взяли не тільки студенти, а й викладачі кафедри. Так, переможцями флешмобу стали студенти 3 курсу Май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці флешмобу «Зроби фото біля муралу» 17 жовтня 2019

Новинка від наших викладачів для книжкової полички спеціалістів харчових підприємств і здобувачів освіти

Державний заклад освіти «Одеський інститут післядипломної освіти» НУХТ видав навчальний посібник «Планування та проведення внутрішніх аудитів систем управління безпечністю та якістю харчових продуктів» для спеціалістів харчових підприємств з питань безпечності та якості продукції та здобувачів харчових закладів освіти. Авторка – завідувачка кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новинка від наших викладачів для книжкової полички спеціалістів харчових підприємств і здобувачів освіти 29 січня 2021

Укладачі вітчизняних рейтингів не обходяться без експертної думки фахівців НУХТ

У Києві вже вшістнадцяте відбулася щорічна церемонія нагородження переможців рейтингу народних вподобань «Фаворит Успіху». Переможці рейтингу визначаються за підсумками національного дослідження громадських переваг і визнаються найкращим вибором у своїх категоріях серед асортименту подібних пропозицій. Рейтинги гравців ринку складаються просто і пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Укладачі вітчизняних рейтингів не обходяться без експертної думки фахівців НУХТ 29 липня 2019

Вітання приймають студенти Вінницького коледжу НУХТ – стипендіати міської ради

Напередодні новорічно-різдвяних свят у Вінницькому обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Садовського відбулося традиційне свято – зустріч керівництва міста зі стипендіатами Вінницької міської ради. Приємно, що серед обдарованої молоді були і студенти Вінницького коледжу НУХТ: випускниця автомеханічного відділення Надія Грабенко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання приймають студенти Вінницького коледжу НУХТ – стипендіати міської ради 26 грудня 2019