Н У Х Т

В університеті розпочався основний етап вступної кампанії 2023 року

19 липня 2023

В університеті розпочався основний етап вступної кампанії 2023 року

У нашому університеті розпочався основний етап вступної кампанії 2023 року – приймання заяв і документів від вступників на навчання для здобуття ступеня «Бакалавр» на основі повної середньої освіти.

Цьогоріч подання заяв здійснюється онлайн через електронні кабінети й триватиме до 31 липня.

Протягом цього періоду вступники можуть подати до 5 заяв на бюджетні місця і до 15 заяв на контрактну форму навчання.

Кожній заяві на місця державного та регіонального замовлення вступник має надати пріоритетність. Пріоритетність – це черговість заяв, за якою визначається черговість розгляду заяви при вступі на бюджетні місця. Звертаємо увагу! Визначена вступником пріоритетність заяв не може бути змінена. Водночас вступник може скасувати заяву з пріоритетністю.

Перед поданням заяв вступники можуть оцінити свої шанси отримати бюджетне місце на конкретну спеціальність, скориставшись інформацією про прохідні бали минулих років на кожну конкурсну пропозицію.

Формування рейтингових списків вступників і надання рекомендацій до зарахування та оприлюднення списку рекомендованих із повідомленням про отримання чи неотримання ними права навчатися на бюджетній формі відбудеться не пізніше 5 серпня.

Вступники, які отримають рекомендації, повинні будуть виконати вимоги до зарахування на бюджетні місця (подати оригінали документів до нашої приймальної комісії) до 18:00 8 серпня. Інакше вони втратять право на бюджетне місце у цьому році.

Наказ на зарахування вступників на навчання на бюджет буде виданий 10 серпня.

Переведення на вільні бюджетні місця осіб, які зараховані на навчання за контрактом, відбудеться не пізніше 18 серпня 2023 року.

Зарахування вступників на контракт – не пізніше 30 серпня 2023 року.

Приймання заяв для вступу до магістратури почнеться 31 липня.

Нагадуємо вся актуальна і оперативна інформація щодо вступу у 2023 році знаходиться у меню Вступнику – Вступ-2023 нашого сайту!

Бажаємо успіху нашим вступникам!

Опублікований: 19-07-2023
Читайте також:
З мікроорганізмами та шкідниками зернової маси ознайомила здобувачів доцентка кафедри технології зберігання і переробки зерна

Доцентка кафедри технології зберігання і переробки зерна Тетяна Тракало прочитала відкриту лекцію «Мікроорганізми та шкідники зернової маси» з дисципліни «Технологія зберігання зерна» для здобувачів третього року навчання освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інже...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З мікроорганізмами та шкідниками зернової маси ознайомила здобувачів доцентка кафедри технології зберігання і переробки зерна 03 грудня 2021

Про діджиталізацію ринку фінансових послуг дискутували четвертокурсники-фінансисти

29 вересня 2021 р. студенти-фінансисти 4-го курсу разом із завідувачкою кафедри фінансів, д.е.н., професоркою Ладою Шірінян і к.е.н., доценткою Катериною Третяк взяли участь у дискусії круглого столу «Діджиталізація ринку фінансових послуг: нові можливості та подолання бар’єрів», який відбувся у рамках 4-денного «Forum EFBM 2.0: Зміни. Адаптація. Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про діджиталізацію ринку фінансових послуг дискутували четвертокурсники-фінансисти 01 жовтня 2021

Із мистецтвом управління рестораном знайомилися першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із наставником, асистентом Іриною Медвідь відвідали спеціалізований захід RestArt Forum 2019 «Мистецтво управління рестораном», який проходив в ексклюзивній локації, першій і єдиній обладнаній професійною проекторною системою формату 360°, «Pochayna Event Hall». RestArt Forum 2019 – це...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із мистецтвом управління рестораном знайомилися першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 19 листопада 2019

Не лише на заняттях отримують знання здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Знання можна отримувати не лише на лекційних і практичних заняттях або відвідавши різноманітні бази практики, а й весело проводячи час на міжнародних виставках. Здобувачі другого та третього курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» відвідали «Всеукраїнський тиждень харчових технологій» разом із викладачками кафедри технології ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не лише на заняттях отримують знання здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 вересня 2021