Н У Х Т

Підсумували свою виробничу практику четвертокурсники кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

04 жовтня 2019

Підсумували свою виробничу практику четвертокурсники кафедри  технології м'яса і м'ясних продуктів

Традиційно на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів щорічно на загальних зборах проводиться підсумкова конференція студентів по результатах проходження технологічної практики на  виробництві.

Ось і в цьому році 4 жовтня відповідальним по кафедрі за практичну підготовку студентів, доцентом Олегом Галенко була організована конференція за результатами проходження студентами 4-го курсу практики на м'ясопереробних підприємствах України. На конференції були присутні завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василь Пасічний, викладачі кафедри та студенти різних курсів, адже подібного роду конференції допомагають студентам молодших курсів у майбутньому обрати підприємства, на яких вони б хотіли пройти практику. Також у засіданні взяв участь заступник директора з навчальної роботи і практичної підготовки Навчально-наукового інституту харчових технологій Георгій Гончаров.

Студенти-практиканти підготували мультимедійні презентації по кожному підприємству, серед яких лідери галузі – ТОВ «Вінницька птахофабрика» (найбільша в Європі, а з 2020 року після запуску 4-ї лінії перероблення птиці, найбільша в світі), ПрАТ «АПК-Інвест» (найбільший виробник свинини в Україні), ПАТ «Племптахорадгосп Броварський» ТМ «Інделіка» (лідер по виробництву м'яса індички та продукції з нього), ТОВ «Тернопільський м'ясокомбінат», ТДВ «М'ясокомбінат «Ятрань»» (лідер по виробництву продукції вареної групи), ТОВ «М'ясокомбінат «Ювілейний»» (сучасне потужне підприємство повністю сертифіковане до європейського законодавства) та ін.

Доповідачі поділилися враженнями від першої реальної практики на виробництві, інноваційними технологіями та новинками, з якими їм пощастило ознайомитися. Важливо відзначити, що майже 80% студентів отримали винагороду за роботу на виробництвах під час практики, також їм надавалося безкоштовне сучасне житло та повноцінне харчування.

Опублікований: 04-10-2019
Читайте також:
Здобувач освіти і одночасно працедавець – і таке можливо в НУХТ!

На кафедру машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв завітав фахівець у галузі медичної інженерії, співзасновник Полтавського заводу медичного обладнання Володимир Сушко, який здобуває у НУХТ другу вищу освіту з інжинірингу фармацевтичних та біотехнологічних виробництв. Викладачі кафедри обговорили з гостем проблеми підприємств, які до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувач освіти і одночасно працедавець – і таке можливо в НУХТ! 11 квітня 2023

Науковці НУХТ виступають офіційними опонентами на захистах колег із інших вишів

15 грудня 2020 р. професорка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмила Кривопляс-Володіна виступила офіційним опонентом та взяла участь у роботі спеціалізованої вченої ради ДФ 26.002.009, утвореної відповідно до наказу МОН України у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» для з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ виступають офіційними опонентами на захистах колег із інших вишів 16 грудня 2020

Чому БТЕК? – з’ясовували під час чергового челенджу студентської ради факультету

З 24 по 31 жовтня відбувся челендж #ЧомуБТЕК, організатором якого виступив профорієнтаційний сектор студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю (заступниці голови сектору – Вікторія Самойленко (група БТ-2-1) і Анастасія Литвин (група БТ-3-4). Мета заходу – дізнатися, що свого часу спонукало здобувачів до вибору нашого уніве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чому БТЕК? – з’ясовували під час чергового челенджу студентської ради факультету 07 листопада 2023

Флешмоб «Чисте місто» в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У рамках відзначення «Міжнародного дня екологічних знань» студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету під керівництвом викладача екології Вікторії Волощук провели флешмоб «Чисте місто». Студенти, озброївшись рукавичками та пакетами для сміття прибирали вулицю. Сучасні процеси, пов'язані зі збільшенням ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Флешмоб «Чисте місто» в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 25 квітня 2019