Н У Х Т

Підсумували свою виробничу практику четвертокурсники кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

04 жовтня 2019

Підсумували свою виробничу практику четвертокурсники кафедри  технології м'яса і м'ясних продуктів

Традиційно на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів щорічно на загальних зборах проводиться підсумкова конференція студентів по результатах проходження технологічної практики на  виробництві.

Ось і в цьому році 4 жовтня відповідальним по кафедрі за практичну підготовку студентів, доцентом Олегом Галенко була організована конференція за результатами проходження студентами 4-го курсу практики на м'ясопереробних підприємствах України. На конференції були присутні завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василь Пасічний, викладачі кафедри та студенти різних курсів, адже подібного роду конференції допомагають студентам молодших курсів у майбутньому обрати підприємства, на яких вони б хотіли пройти практику. Також у засіданні взяв участь заступник директора з навчальної роботи і практичної підготовки Навчально-наукового інституту харчових технологій Георгій Гончаров.

Студенти-практиканти підготували мультимедійні презентації по кожному підприємству, серед яких лідери галузі – ТОВ «Вінницька птахофабрика» (найбільша в Європі, а з 2020 року після запуску 4-ї лінії перероблення птиці, найбільша в світі), ПрАТ «АПК-Інвест» (найбільший виробник свинини в Україні), ПАТ «Племптахорадгосп Броварський» ТМ «Інделіка» (лідер по виробництву м'яса індички та продукції з нього), ТОВ «Тернопільський м'ясокомбінат», ТДВ «М'ясокомбінат «Ятрань»» (лідер по виробництву продукції вареної групи), ТОВ «М'ясокомбінат «Ювілейний»» (сучасне потужне підприємство повністю сертифіковане до європейського законодавства) та ін.

Доповідачі поділилися враженнями від першої реальної практики на виробництві, інноваційними технологіями та новинками, з якими їм пощастило ознайомитися. Важливо відзначити, що майже 80% студентів отримали винагороду за роботу на виробництвах під час практики, також їм надавалося безкоштовне сучасне житло та повноцінне харчування.

Опублікований: 04-10-2019
Читайте також:
Фахова консультація нашого викладача для учнів професійно-технічного навчального закладу на Полтавщині

3 березня 2020 р. доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко відвідала професійно-технічний навчальний заклад № 46 с. Лазірки Оржицького району Полтавської області. У цьому навчальному закладі здійснюється підготовка фахівців харчового та сільськогосподарського напрямків, тож його випускники в подальшому можуть...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахова консультація нашого викладача для учнів професійно-технічного навчального закладу на Полтавщині 04 березня 2020

«Зелена миля 2018» у навчально-науковому комплексі НУХТ

1 червня колективи структурних підрозділів навчально-наукового комплексу НУХТ долучилися до Всеукраїнського забігу «Зелена миля 2018». Забіг відбувся у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ з метою популяризації фізичної культури та спорту, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я, залучення студентської молоді до р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Зелена миля 2018» у навчально-науковому комплексі НУХТ 01 червня 2018

Кольори мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбулася низка майстер-класів для талановитих вступників за участю викладачів кафедри, а також студентів. Впевнену ходу цього чародійства завершила старший викладач кафедри Христина Берегова з відкритим заняттям та майстер-класом «Катаболізм білків». Подивитися та взяти у ньому участь прийшли школярі з НВК ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кольори мікробіології 14 листопада 2018

Одними з перших про новаційні практики компаній, які диктують моду в HR, дізнаються наші студенти-управлінці

День Святого Валентина – приємний привід зізнатись у коханні своїй другій половині та … професії. 14 лютого Академія ДТЕК зібрала для привітань членів ком’юніті «HR Friends», якими в тому числі є студенти та викладачі кафедри управління персоналом та економіки праці НУХТ. Наша «робота рулить» – головний меседж зустрічі. На підтвердження цього дирек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Одними з перших про новаційні практики компаній, які диктують моду в HR, дізнаються наші студенти-управлінці 15 лютого 2018