Н У Х Т

Університет презентує свій науковий доробок у рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій

12 вересня 2018

Університет презентує свій науковий доробок у рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій

11-13 вересня 2018 у Києві проходить Всеукраїнський тиждень харчових технологій, який включає в себе провідні виставки харчової промисловості України SWEETS Ukraine, BAKERY Ukraine, INPRODMASH, UPAKOVKA.

Наш університет – традиційний учасник цієї ключової події галузі, що збирає фахівців всіх областей харчової і переробної промисловості для обміну досвідом, демонстрації новітніх технологій, отримання інформації про новинки і тенденції ринку.

У церемонії урочистого відкриття тижня взяли участь заступник міністра аграрної політики і продовольства України з питань євроінтеграції Ольга Трофімцева, радник з питань сільського господарства Посольства Королівства Нідерландів в Україні Каролін Спаанс, проректор нашого університету з наукової роботи Олександр Шевченко.

Науковці Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С.Гулого та Навчально-наукового інституту харчових технологій традиційно підготували ґрунтовну експозицію, що демонструє нові розробки наших фахівців, а також провели низку галузевих конференцій – «Інноваційні технології в хлібопекарському виробництві», «Молочний бізнес в сучасних умовах. Передові технології - перспектива розвитку галузі» та «Робота м'ясної промисловості в сучасних умовах».  Завтра відбудуться Міжнародна науково-практична конференція «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентноздатності» і «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі».

Крім того, проректор Олександр Шевченко поспілкувався з представниками провідних вітчизняних і закордонних фірм щодо впровадження нових інноваційних технологій наших фахівців, проходження нашими студентами практик та подальшого працевлаштування випускників.

Опублікований: 12-09-2018
Читайте також:
Удосконалення підготовки ейчарів у співпраці з компанією Hurma

18 квітня 2023 року відбулася лекція-вебінар «Ознайомлення з новаціями функціоналу системи HURMA (HRIS/HRM-система)» для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Спікерка вебінару – менеджерка команди Customer Success компанії HURMA Олександра Скиба надала експертний огляд змін функц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалення підготовки ейчарів у співпраці з компанією Hurma 20 квітня 2023

Захисти кваліфікаційних робіт магістрів розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання. Представлені для публічного захисту роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі. Захисти в період карантину проходитимуть у ZOOM. Магістранти опрацювали великий сегмент наукової ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти кваліфікаційних робіт магістрів розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 11 лютого 2021

Для вступників у магістратуру проведуть третю сесію єдиного вступного іспиту з іноземної мови

Для вступників у магістратуру, які хочуть повторно скласти єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови, в листопаді проведуть спеціальну третю сесію. Відповідний наказ МОН був опублікований сьогодні, 17 липня 2019 року. Реєстрація на третю сесію триватиме з 7 до 15 жовтня, а сам іспит відбудеться 5 листопада. Пункти проведення ЄВІ створять у 9 мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Для вступників у магістратуру проведуть третю сесію єдиного вступного іспиту з іноземної мови 17 липня 2019

Викладацьку майстерність колеги оцінили на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття доцента кафедри Юрія Булія з дисципліни «Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 1. Технологія пива» для здобувачів-бакалаврів групи ТБ-3-8ск. Тема відкритої лекції – «Особливості технології різних типів солодів та їх призначення». На лекції був присутній...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацьку майстерність колеги оцінили на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 14 жовтня 2022