Н У Х Т

Університет презентує свій науковий доробок у рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій

12 вересня 2018

Університет презентує свій науковий доробок у рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій

11-13 вересня 2018 у Києві проходить Всеукраїнський тиждень харчових технологій, який включає в себе провідні виставки харчової промисловості України SWEETS Ukraine, BAKERY Ukraine, INPRODMASH, UPAKOVKA.

Наш університет – традиційний учасник цієї ключової події галузі, що збирає фахівців всіх областей харчової і переробної промисловості для обміну досвідом, демонстрації новітніх технологій, отримання інформації про новинки і тенденції ринку.

У церемонії урочистого відкриття тижня взяли участь заступник міністра аграрної політики і продовольства України з питань євроінтеграції Ольга Трофімцева, радник з питань сільського господарства Посольства Королівства Нідерландів в Україні Каролін Спаанс, проректор нашого університету з наукової роботи Олександр Шевченко.

Науковці Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С.Гулого та Навчально-наукового інституту харчових технологій традиційно підготували ґрунтовну експозицію, що демонструє нові розробки наших фахівців, а також провели низку галузевих конференцій – «Інноваційні технології в хлібопекарському виробництві», «Молочний бізнес в сучасних умовах. Передові технології - перспектива розвитку галузі» та «Робота м'ясної промисловості в сучасних умовах».  Завтра відбудуться Міжнародна науково-практична конференція «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентноздатності» і «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі».

Крім того, проректор Олександр Шевченко поспілкувався з представниками провідних вітчизняних і закордонних фірм щодо впровадження нових інноваційних технологій наших фахівців, проходження нашими студентами практик та подальшого працевлаштування випускників.

Опублікований: 12-09-2018
Читайте також:
Нехай небо буде мирним, а Україна – чистою!

З кожним роком українська громада стає все більш екологічно свідомою. Адже бути екологічно свідомим сьогодні не лише модно і корисно, а ще й досить комфортно та вигідно! Соціальна, екологічна відповідальність стала сучасним трендом для всіх, хто дивиться в майбутнє та усвідомлює важливість свого внеску на користь нашої держави та, власне, свого роз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нехай небо буде мирним, а Україна – чистою! 19 квітня 2018

День еколога на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Ще у далекому 1972 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 5 червня Всесвітнім днем навколишнього середовища чи Днем еколога, який буде проводитись з метою поглиблення суспільного усвідомлення необхідності зберігати й покращувати довкілля. Цей день вважається однією з найважливіших подій екологічного календаря. Студенти факультету біотехнології т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День еколога на факультеті біотехнології та екологічного контролю 07 червня 2018

Про управління харчовою безпекою у ресторанному бізнесі від міжнародного аудитора здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

У рамках вивчення навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий online-лекторій «Практичні аспекти розробки, впровадження та аудиту системи управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства». Гостьова лекторка – Наталія Ве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про управління харчовою безпекою у ресторанному бізнесі від міжнародного аудитора здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 23 листопада 2020

Секрет довголіття розкрили учасники чергового засідання Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. Предметом обговорення цього разу стала актуальна та важлива тема для сучасної молоді «Healthy lifestyle». Засідання розпочалося з уточн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрет довголіття розкрили учасники чергового засідання Еnglish speaking club 31 травня 2018