Н У Х Т

Університет презентує свій науковий доробок у рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій

12 вересня 2018

Університет презентує свій науковий доробок у рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій

11-13 вересня 2018 у Києві проходить Всеукраїнський тиждень харчових технологій, який включає в себе провідні виставки харчової промисловості України SWEETS Ukraine, BAKERY Ukraine, INPRODMASH, UPAKOVKA.

Наш університет – традиційний учасник цієї ключової події галузі, що збирає фахівців всіх областей харчової і переробної промисловості для обміну досвідом, демонстрації новітніх технологій, отримання інформації про новинки і тенденції ринку.

У церемонії урочистого відкриття тижня взяли участь заступник міністра аграрної політики і продовольства України з питань євроінтеграції Ольга Трофімцева, радник з питань сільського господарства Посольства Королівства Нідерландів в Україні Каролін Спаанс, проректор нашого університету з наукової роботи Олександр Шевченко.

Науковці Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С.Гулого та Навчально-наукового інституту харчових технологій традиційно підготували ґрунтовну експозицію, що демонструє нові розробки наших фахівців, а також провели низку галузевих конференцій – «Інноваційні технології в хлібопекарському виробництві», «Молочний бізнес в сучасних умовах. Передові технології - перспектива розвитку галузі» та «Робота м'ясної промисловості в сучасних умовах».  Завтра відбудуться Міжнародна науково-практична конференція «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентноздатності» і «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі».

Крім того, проректор Олександр Шевченко поспілкувався з представниками провідних вітчизняних і закордонних фірм щодо впровадження нових інноваційних технологій наших фахівців, проходження нашими студентами практик та подальшого працевлаштування випускників.

Опублікований: 12-09-2018
Читайте також:
МОН запрошує долучитися до створення Умов прийому на 2019 рік

Міністерство освіти і науки України запрошує всіх охочих долучитися до створення Умов прийому на 2019 рік – робота над ними вже починається в Міністерстві. Відповідний лист, зокрема, був надісланий 6 серпня 2018 року в усі заклади вищої освіти України. Йдеться про розроблення проектів Умов прийому до закладів вищої освіти України в 2019 році та У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН запрошує долучитися до створення Умов прийому на 2019 рік 07 серпня 2018

Перший практичний досвід виробництва таблеток четвертокурсників-біотехнологів

Практика в житті студента – невід’ємна частина навчального процесу, перехід від теорії до практичних навичок, один із найважливіших етапів у становленні кваліфікаційного рівня. У процесі проходження практики студенти мають змогу закріпити вже отримані знання та набути нові, розширити свій світогляд, вдосконалити якість професійної підготовки майбут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший практичний досвід виробництва таблеток четвертокурсників-біотехнологів 05 лютого 2020

Звіти з практики – захищені!

5 березня відбулися онлайн-захисти звітів з практики здобувачами вищої освіти другого курсу денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». З 1 по 28 лютого студенти проходили виробничу практику з урахуванням усіх протиепідемічних рекомендацій і карантинних обмежень задля запобігання поширенню...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звіти з практики – захищені! 10 березня 2021

Харчовики України традиційно відзначили професійне свято у нашому університеті

18 жовтня до університету завітали високопосадовці, президенти і голови галузевих асоціацій, керівники й співробітники підприємств харчової промисловості різних форм власності, адже за традицією, що склалася впродовж років, саме в нашому університеті харчовики України відзначають професійне свято – День працівників харчової промисловості. Студентс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчовики України традиційно відзначили професійне свято у нашому університеті 18 жовтня 2018