Н У Х Т

Успішно атестовані здобувачі-заочники бакалаврського рівня освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

01 березня 2023

Успішно атестовані здобувачі-заочники бакалаврського рівня освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів фінішували захисти кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»  освітнього ступеню «бакалавр» заочної форми навчання.

Екзаменаційна комісія працювала у складі доцентів кафедри експертизи харчових продуктів Василя Сидора, Оксани Вашеки, Оксани Петруші, очолила роботу комісії гарантка освітньої програми, доцентка Світлана Усатюк.

У представлених до захисту кваліфікаційних роботах здобувачі висвітлили результати досліджень щодо удосконалення існуючих на потужностях галузей харчової промисловості систем управління якістю та безпечністю впровадженого асортименту харчових продуктів відповідно до вимог стандарту ДСТУ ІSО 22000:2019, обґрунтування запропонованих у роботі рішень для конкретного оператора ринку.

Здобувачі впевнено презентували результатикваліфікаційної роботи, надали відповіді на поставлені членами комісії запитання.

Члени екзаменаційної комісії відзначили практичну цінність представлених робіт, достатній рівень підготовки здобувачів.

Гарантка і викладачі кафедри привітали здобувачів із успішним захистом, присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності «Харчові технології» та запросили продовжити навчання на другому магістерському рівні вищої освіти.

Кафедра експертизи харчових продуктів завжди чекає своїх випускників у рідній Альма-матер і бажає їм різнобічного розвитку у МИРНІЙ Україні.

Віримо в нашу ПЕРЕМОГУ! Слава ЗСУ! Слава Україні!

Опублікований: 01-03-2023
Читайте також:
Бакалаври-експерти знайомляться з виробництвом м’ясо-ковбасних виробів

Асистентки кафедри експертизи харчових продуктів Катерина Золотоверх та Анастасія Божко в межах навчальної дисципліни «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» провели виїзне лабораторне заняття в умовах підприємства ТОВ «Сосновський Продукт» для здобувачів 4 курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-експерти знайомляться з виробництвом м’ясо-ковбасних виробів 27 листопада 2023

Корисні ресурси щодо психологічної підтримки, навчання та інформування

Усім, хто і в режимі воєнного стану продовжує вдосконалювати навички і саморозвиватися стануть у нагоді ці платформи: Сoursera – на цій онлайн-платформі розміщені понад дві тисячі курсів за більше ніж 180 спеціалізаціями на 4 освітніх рівнях, тут можна навчатися та отримувати кредити 149 провідних університетів світу – партнерів Coursera. У разі у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні ресурси щодо психологічної підтримки, навчання та інформування 01 квітня 2022

Мікробний синтез лимонної кислоти: від А до Я

Опановувати ази фаху студенти-біотехнологи починають вже на 2 курсі в рамках дисципліни «Загальна біотехнологія». Дисципліна нелегка, але надзвичайно важлива, адже дає можливість досконало розібратися в біотехнологічних термінах, ознайомитися з усією багатоманітністю біотехнологічних процесів, усвідомити всі перспективи біотехнологічної науки та де...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробний синтез лимонної кислоти: від А до Я 12 травня 2021

Чергова студентська наукова перемога у скарбничці кафедри біотехнології і мікробіології

Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Екологія», у якому традиційно беруть активну участь студенти кафедри біотехнології і мікробіології нашого університету. Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України ІІ тур конкурсу відбувався на базі Національного університету «Полтавська полі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова студентська наукова перемога у скарбничці кафедри біотехнології і мікробіології 25 березня 2020