Н У Х Т

Успішно атестовані здобувачі-заочники бакалаврського рівня освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

01 березня 2023

Успішно атестовані здобувачі-заочники бакалаврського рівня освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів фінішували захисти кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»  освітнього ступеню «бакалавр» заочної форми навчання.

Екзаменаційна комісія працювала у складі доцентів кафедри експертизи харчових продуктів Василя Сидора, Оксани Вашеки, Оксани Петруші, очолила роботу комісії гарантка освітньої програми, доцентка Світлана Усатюк.

У представлених до захисту кваліфікаційних роботах здобувачі висвітлили результати досліджень щодо удосконалення існуючих на потужностях галузей харчової промисловості систем управління якістю та безпечністю впровадженого асортименту харчових продуктів відповідно до вимог стандарту ДСТУ ІSО 22000:2019, обґрунтування запропонованих у роботі рішень для конкретного оператора ринку.

Здобувачі впевнено презентували результатикваліфікаційної роботи, надали відповіді на поставлені членами комісії запитання.

Члени екзаменаційної комісії відзначили практичну цінність представлених робіт, достатній рівень підготовки здобувачів.

Гарантка і викладачі кафедри привітали здобувачів із успішним захистом, присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності «Харчові технології» та запросили продовжити навчання на другому магістерському рівні вищої освіти.

Кафедра експертизи харчових продуктів завжди чекає своїх випускників у рідній Альма-матер і бажає їм різнобічного розвитку у МИРНІЙ Україні.

Віримо в нашу ПЕРЕМОГУ! Слава ЗСУ! Слава Україні!

Опублікований: 01-03-2023
Читайте також:
Висока оцінка праці

Фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції були відзначені за їхній вагомий внесок у розвиток навчального процесу, наукову діяльність та активну участь у житті університету. За високий професіоналізм, відданість справі та інноваційний підхід, що сприяють зміцненню авторитету університету на національному та міжнародному рівнях,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Висока оцінка праці 11 вересня 2024

Успішне завершення стажування викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування у Фінляндії

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Інна Форостюк і Надія Шерстюк успішно завершили стажування у закладі вищої освіти Lansi-Suomen Opisto (Фінляндія). Група українських освітян відвідала навчальні організації різних рівнів, у тому числі університет дистанційної освіти, який є першим фінським університетом, що повністю переоріє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне завершення стажування викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування у Фінляндії 12 вересня 2019

Із інноваціями для харчової промисловості знайомилися магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

23 жовтня доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек, Алла Тимчук та Олена Онопрійчук разом зі студентами-магістрантами 1-го року навчання відвідали найбільшу в Україні виставку продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine 2018. Користуючись нагодою, вони інформували її учасників і відвідувачів про переваги навчання в НУХ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із інноваціями для харчової промисловості знайомилися магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 24 жовтня 2018