24 жовтня доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Зоряна Романова разом зі студентами групи ТБ-4-8 відвідали 22-гу міжнародну виставку продуктів харчування WorldFood Ukraine, що працює щорічно в МВЦ на Броварському проспекті. На виставці до них приєдналися доцент Маргарита Карпутіна та завідувач лабораторії Людмила Бондаренко.
WorldFood Ukraine – найбільша в Україні виставка продуктів харчування та напоїв. Виставка орієнтована на виробників і постачальників продуктів харчування та напоїв, переробні підприємства, дистрибуторів, експортерів, імпортерів, представників продуктового рітейлу, ресторанного бізнесу України та інших країн.
Цікавим є те, що в рамках виставки можна взяти участь у заходах Ділової програми: майстер-класах, презентаціях, food-батлах, бізнес-лекторіях, дегустаціях; скористатися перевагами Байєрської програми та Рітейл-центру.
WorldFood Ukraine – це 241 компанія-учасниця з 23 країн, серед яких Італія, Литва, Франція, Іспанія, Німеччина, Аргентина, Грузія, Англія, Малайзія, Казахстан, Греція, Єгипет, Іран, Китай, Вірменія, Шрі-Ланка, Індонезія, Польща, Росія, Болгарія, Білорусія, Албанія, Україна. А також близько 9212 відвідувачів із 27 країн світу.
Студенти мали можливість спробувати продукти провідних світових виробників і познайомитися з випускниками нашого університету, що презентували зразки продукції своїх підприємств.
Викладачі також скористалися нагодою поспілкуватися з виробниками та потенційними майбутніми вступниками, тобто провели профорієнтаційну роботу з представниками фірм і представництв.