Н У Х Т

Усе для здобуття знань!

29 вересня 2020

Усе для здобуття знань!

Майбутня професійна компетенція студентів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки базується на знаннях сучасних технологій та обладнання для пакування продуктів. Для підготовки конкурентоспроможних фахівців за напрямом 133 «Галузеве машинобудування» студенти повинні засвоїти та оперувати знаннями про сучасні тенденції в технологіях пакування. Допомагає їм у цьому доцент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, кандидат технічних наук Анастасія Деренівська.

28 вересня 2020 року відбулося відкрите лекційне заняття «Типові технологічні процеси пакування основних видів харчових продуктів у різні види споживчої тари» доцента Анастасії Деренівської з дисципліни «Технології пакування» для студентів груп МТ-4-12, ПМ-4-1.

У зв’язку зі складнощами карантинного періоду відкрите заняття проводилось у двох форматах – у звичайному режимі та транслювалося у режимі online-відеоконференції. Таким чином, всі студенти могли долучитись до знань.

Навчальний матеріал був викладений на основі принципів доступності та науковості. Для цього викладач активно використовувала мультимедійні технології, що надало можливість зробити матеріал лекції більш зрозумілим і цікавим, а студентам краще сприйняти та засвоїти його.

Заняття відбулося відповідно до плану проведення відкритих занять викладачами Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ.

Опублікований: 29-09-2020
Читайте також:
Розвиваємо креативність

Виклики сучасності вимагають креативних підходів до вирішення проблем у різних сферах діяльності. Тому зростає й важливість опанування методів креативності та технічної творчості у підготовці фахівців. Відповіддю на ці виклики в освіті й технологіях став навчальний посібник «Розвиток креативності й технічна творчість», підготовлений викладачами каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиваємо креативність 08 травня 2025

Продовжують знайомити студентів із потужними харчовими підприємствами викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти  групи ТХ-3-14ск Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали виробничі цехи найбільшого в Європі пивзаводу – ПрАТ «Оболонь». До складу компанії входять головний завод у Києві з віддаленими виробництвами в Олександрії та Чемерівцях Хме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують знайомити студентів із потужними харчовими підприємствами викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 червня 2019

Англійською мовою на різні теми спілкуються здобувачі з викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування

Протягом лютого здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Інною Форостюк вчилися розмовляти англійською мовою на різні теми, які вибирали з відомого ресурсу TED: Ideas Worth Spreading. Когось зацікавили екологічні теми, і вони шукали  відповідь на питання «Чому не можна покрит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англійською мовою на різні теми спілкуються здобувачі з викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування 23 лютого 2022

Інноваційні методики викладання дисциплін опановують викладачі кафедри екологічної безпеки і охорони праці

Метою викладача в процесі викладання дисципліни стає безпосередня передача інформації, а також вміння визначати проблеми, позначати дискусійні моменти та орієнтувати студентів, де саме можна отримати відомості з того чи іншого питання. Про інноваційні моделі навчання дізналися викладачі кафедри екологічної безпеки і охорони праці з доповіді доцента...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні методики викладання дисциплін опановують викладачі кафедри екологічної безпеки і охорони праці 05 квітня 2019