Н У Х Т

Завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу презентувала перспективи для туристичного бізнесу України міжнародній спільноті

08 травня 2018

Завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу презентувала перспективи для туристичного бізнесу України міжнародній спільноті

2-5 травня 2018 року завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу, доктор економічних наук, доцент Дарія Басюк  взяла участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасний стан та перспективи розвитку туризму», яка відбулась   у Чернівецькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ та Сучавському університеті ім. Штефана чел Маре (м. Сучава, Румунія).

На конференції обговорювалися проблеми туризму як чинника євроінтеграції України, організаційно-правові механізми функціонування підприємств туристичного бізнесу та сфери гостинності, місце і роль туризму в транскордонному співробітництві, інноваційні підходи до управління туристичними дестинаціями.

Наш фахівець виступила на пленарному засіданні конференції з доповіддю «Еногастрономічний нетворк: перспективи для туристичного бізнесу України».

Також учасники конференції  взяли участь у міжнародному симпозіумі «Оцінка внутрішньої освіти: виклики та перспективи» спільно з Університетом Касабланки (Марокко), який проходив в університеті м. Сучави, ознайомились із туристичною інфраструктурою Сучавського повіту, відвідали об’єкти сільського туризму.

Опублікований: 08-05-2018
Читайте також:
На замітку вступникам: освітня програма «Облік і аудит»

Національний університет харчових технологій запрошує на навчання на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування». «Облік і оподаткування» – унікальна спеціальність, яка пов’язана зі створенням та управлінням інформацією про усі, без винятку, процеси в діяльності сучасного підприємства та держави в цілому. То...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На замітку вступникам: освітня програма «Облік і аудит» 12 липня 2024

Тренди крафтової випічки на науковому семінарі від фахівчині-практика

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Крафтова випічка у фокусі нових можливостей для закладів ресторанного господарства» від технологині компанії «Lesaffre Ukraine», кандидатки технічних наук Тетяни Голікової. Фахівчиня розповіла про діяльність компанії «Lesaffre Ukraine» на вітчизняному і міжнародному ринку, дала визн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди крафтової випічки на науковому семінарі від фахівчині-практика 19 листопада 2021

«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin

Увага! Бажано не приходити на заняття голодним, бо «Курка цацикі з лимоном» або «Сливовий Тарт Татен» – навіть назви звучать дуже смачно. А ще коли про них розповідає Джеймі Олівер – відомий шеф-повар, ресторатор, автор популярних у світі книг і телепрограм на теми кулінарії. Саме його презентацію рецептів дивилися здобувачі групи ГС-1-9а з виклада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin 22 вересня 2023

Міжнародна практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у Болгарії

Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» проходять практичну підготовку у кращих 5-зіркових готельних підприємствах морського узбережжя Болгарії. Практична підготовка є важливою компонентою професійної освіти фахівців із готельно-ресторанної справи, а закордонна практика сприяє успішному працевлаштуванню випускників. Головним завда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у Болгарії 11 вересня 2018