Н У Х Т

Університет отримав доступ до журналів академічного видавництва Wiley

04 лютого 2020

Університет отримав доступ до журналів академічного видавництва Wiley

Наш університет увійшов до 50 наукових установ та університетів, яким з 1 лютого по 30 квітня 2020 року наданий тестовий доступ до журналів академічного видавництва Wiley (https://onlinelibrary.wiley.com/).

John Wiley&Sons (Wiley) - публікує матеріали з усіх галузей знань. На сьогодні компанія володіє правами на понад 21 000 наукових книг (щороку видається близько 1000 нових назв), 1 600 наукових журналів (серед яких вагома частка всесвітньо відомих і престижних видань), а також енциклопедії, довідники, бази даних наукової інформації з хімії та медицини.

У рамках тестового доступу доступна найбільша колекція журналів Wiley, а це понад 1 500 назв сучасних журналів. За тематичним спрямуванням журнали охоплюють всі предметні напрямки сучасної науки.

Доступ забезпечується лише з локальної мережі університету та Науково-технічної бібліотеки з автоматизованих робочих місць. За довідками звертатися до відділу інформаційних технологій (ліве крило, 1 поверх, кабінет 4). Тел. 287-94-77, вн. 94-77.

Опублікований: 04-02-2020
Читайте також:
Ліцей №142 на майстер-класі кафедри експертизи харчових продуктів

У березні 2024 р. був підписаний договір про співробітництво між нашим університетом і Ліцеєм № 142 м. Києва. Саме тому вже вдруге для ліцеїстів викладачками кафедри експертизи харчових продуктів, професоркою, академіком УАН Оксаною Шульгою та доценткою Анастасією Чорною був проведений майстер-клас. Цього разу на кафедру завітали дев’ятикласники р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ліцей №142 на майстер-класі кафедри експертизи харчових продуктів 15 травня 2024

Освітній ступінь – магістр з готельно-ресторанної справи!

На кафедрі готельно-ресторанної справи тиждень розпочався із успішних захистів кваліфікаційних робіт магістрантами денної форми здобуття освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Атестація здобувачів магістерського рівня відбулася у формі публічного захисту кваліфікаційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній ступінь – магістр з готельно-ресторанної справи! 18 грудня 2024

Великодній кошик для бійців від Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

Уже традиційно третій рік поспіль на Великодні свята Смілянський коледж харчових технологій НУХТ взяв активну участь у міській волонтерській акції «Великодній кошик для бійців», яку започаткували і продовжують втілювати волонтери Смілянської самооборони Майдану «Січ». До цієї акції ретельно готувалися, наповнювали «кошики» смаколиками: паски, краш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великодній кошик для бійців від Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 06 квітня 2018

Завітайте до нас – скористайтесь можливістю обрати професію до душі!

Саме з таким гаслом викладачі кафедри біотехнології і мікробіології між травневими святами вирушали до середніх навчальних закладів м. Києва та області. Адже допомогти майбутнім вступникам обрати вірний професійний шлях дійсно одна з найважливіших місій педагогів. Отож скориставшись нагодою запрошували на черговий весняний День відкритих дверей НУ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завітайте до нас – скористайтесь можливістю обрати професію до душі! 10 травня 2019