Н У Х Т

Учасників Всеукраїнської олімпіади з біотехнології зустрічають на ПАТ «Фармак»

12 квітня 2019

Учасників Всеукраїнської олімпіади з біотехнології зустрічають на ПАТ «Фармак»

Після написання завдань ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології, її учасники мали змогу відвідати одну з найстаріших фармацевтичних компаній в Україні – ПАТ «Фармак».

Студентів привітно зустріла Тетяна Писана. А далі – інструктаж із техніки безпеки, який завдяки Богдану Костащуку пройшов весело й невимушено, а не рутинно і нецікаво, як зазвичай. Після цього до групи приєдналась Анна Галемова – провідний фахівець виробництва, котра разом із Тетяною пояснила відвідувачам, як правильно одягати спецодяг, щоб можна було пройти на територію фармацевтичної компанії.

Представники підприємства показали і розповіли студентам про такі секції виробництва, як ділянка підготовки води та виробництва рідких лікарських форм, а також отримання інсулінів. Найбільше учасників вразили створення розчинів на водній і масляній основах (у повітрі відчувався аромат хвої) та лінія розливу рідких ліків у флакони (краплі для очей та назальні спреї). Також було цікаво спостерігати за тим, як здійснюється переналагодження лінії виробництва одного лікарського засобу на інший. Учасники задавали величезну кількість питань співробітникам підприємства і цікавилися процесом виготовлення ліків. Представники заводу побажали учасникам ІІ туру Всеукраїнської олімпіади з біотехнології наснаги і майбутніх перемог!

Наприкінці екскурсії усі відвідувачі отримали подарунки від ПАТ «Фармак» – інформаційні буклети, календарі, газету «Фармак life», блокноти та ручки з символікою підприємства, а також сумки для взуття.

Кафедра біотехнології і мікробіології щиро вдячна керівництву та співробітникам ПАТ «Фармак» за надану можливість відвідати підприємство, яке є лідером фармацевтичного ринку України учасникам Олімпіади!

Опублікований: 12-04-2019
Читайте також:
Успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство»

В університеті успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство» спеціальності 242 «Туризм». Експертна комісія працювала у складі завідувача кафедри менеджменту і туризму Житомирського державного технологічного університету, доктора економічних наук, професора Галини Тарасюк (голова комісії) і члена комісії, професора...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство» 17 січня 2019

Спортивне орієнтування на спринтерській дистанції: чергова медаль в нашій скарбничці

Здобувач групи БТ-2-1 факультету біотехнології т екологічного контролю Максим Клименко продовжує підкорювати спортивні висоти. Цього разу він посів ІІІ місце в особистому заліку по групі Ч19 за сумою балів на спринтерських дистанціях відкритого чемпіонату м. Києва зі спортивного орієнтування (бігом) на спринтерських дистанціях, присвяченого Дню фіз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спортивне орієнтування на спринтерській дистанції: чергова медаль в нашій скарбничці 22 вересня 2023

Наукові перемоги здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Доброю традицією кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів є залучення  здобувачів вищої освіти до науково-дослідної роботи з другого-третього року навчання в університеті та представлення наукового доробку на студентських наукових конференціях в Україні і поза її межами. Постійно здобувачі кафедри беруть участь у Всеукраїнському конкурсі студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові перемоги здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 26 квітня 2021

Свої навички обговорення актуальних питань інноваційного розвитку англійською мовою «прокачали» наші здобувачі освіти й викладачі

14 травня 2021 року здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу брали участь у Міжнародному симпозіумі для студентів і молодих учених «Science, Innovation and Entrepreneurship», який проходив в Українсько-американському університеті Конкордія (м. Київ) у рамках ініціативи «Дні науки». Зазначимо, що наш університет став співор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої навички обговорення актуальних питань інноваційного розвитку англійською мовою «прокачали» наші здобувачі освіти й викладачі 17 травня 2021