Н У Х Т

Учасників Всеукраїнської олімпіади з біотехнології зустрічають на ПАТ «Фармак»

12 квітня 2019

Учасників Всеукраїнської олімпіади з біотехнології зустрічають на ПАТ «Фармак»

Після написання завдань ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології, її учасники мали змогу відвідати одну з найстаріших фармацевтичних компаній в Україні – ПАТ «Фармак».

Студентів привітно зустріла Тетяна Писана. А далі – інструктаж із техніки безпеки, який завдяки Богдану Костащуку пройшов весело й невимушено, а не рутинно і нецікаво, як зазвичай. Після цього до групи приєдналась Анна Галемова – провідний фахівець виробництва, котра разом із Тетяною пояснила відвідувачам, як правильно одягати спецодяг, щоб можна було пройти на територію фармацевтичної компанії.

Представники підприємства показали і розповіли студентам про такі секції виробництва, як ділянка підготовки води та виробництва рідких лікарських форм, а також отримання інсулінів. Найбільше учасників вразили створення розчинів на водній і масляній основах (у повітрі відчувався аромат хвої) та лінія розливу рідких ліків у флакони (краплі для очей та назальні спреї). Також було цікаво спостерігати за тим, як здійснюється переналагодження лінії виробництва одного лікарського засобу на інший. Учасники задавали величезну кількість питань співробітникам підприємства і цікавилися процесом виготовлення ліків. Представники заводу побажали учасникам ІІ туру Всеукраїнської олімпіади з біотехнології наснаги і майбутніх перемог!

Наприкінці екскурсії усі відвідувачі отримали подарунки від ПАТ «Фармак» – інформаційні буклети, календарі, газету «Фармак life», блокноти та ручки з символікою підприємства, а також сумки для взуття.

Кафедра біотехнології і мікробіології щиро вдячна керівництву та співробітникам ПАТ «Фармак» за надану можливість відвідати підприємство, яке є лідером фармацевтичного ринку України учасникам Олімпіади!

Опублікований: 12-04-2019
Читайте також:
Магістранти-біотехнологи ІІ року навчання вирушили на виробничу та переддипломну практику

Серед інших розпочалася виробнича та переддипломна практика у магістрантів ІІ року навчання кафедри біотехнології і мікробіології. У цьому році здобувачі були направлені на підприємства міста Києва: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», ПрАТ «ФФ «Дарниця», ПрАТ «Індар», ПрАТ «Оболонь» та Інститут продовольчих ресурсів Національної а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи ІІ року навчання вирушили на виробничу та переддипломну практику 07 вересня 2020

З інноваціями у медичній освіті знайомляться наші викладачі

8 лютого 2022 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і старший викладач Володимир Польовик взяли участь у віртуальному симпозіумі «Інноваційна медична освіта у цифрову еру». Захід проводився Європейським університетом CIVIS, утвореним альянсом 10 провідних дослідницьких вищих навчальних закладів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваціями у медичній освіті знайомляться наші викладачі 08 лютого 2022

Викладачі кафедри екології та збалансованого природокористування пройшли навчання з верифікації та акредитації щодо викидів парникових газів

За підтримки Світового банку в рамках проекту «Партнерство заради ринкової готовності» (PMR Ukraine) 24-26 липня та 11-13 вересня 2018 року консорціумом організацій VERICO SCE (Німеччина), TÜV NORD CERT GmbH (Німеччина), FutureCamp Climate GmbH (Німеччина) та ТОВ «Технічні та управлінські послуги» (TMS Україна) було проведене навчання з верифікації...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри екології та збалансованого природокористування пройшли навчання з верифікації та акредитації щодо викидів парникових газів 19 вересня 2018

Фахівці і студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасники Національного виноробного форуму

У Торгово-промисловій палаті України відбувся Національний виноробний форум, участь у якому вже традиційно взяли фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету – завідувач кафедри Анатолій Куц, доцент Марина Білько, асистент Олена Циганкова, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці і студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасники Національного виноробного форуму 05 листопада 2018