Н У Х Т

Творчий смак молодих майстрів: дегустація авторських страв магістрантів

16 травня 2025

Творчий смак молодих майстрів: дегустація авторських страв магістрантів

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася дегустація кулінарних виробів, розроблених здобувачами вищої освіти першого курсу магістратури. Захід став справжньою синергією науки і творчості, адже студенти не лише презентували авторські страви, але й глибоко занурилися у технологічні процеси їх створення.

Майбутні фахівці ресторанної справи продемонстрували унікальні рецептури, поєднання традиційних українських продуктів із сучасними гастрономічними тенденціями. Кожна страва супроводжувалася технологічними картами, аргументацією харчової цінності та оптимального способу подання.

Дегустаційна комісія, до складу якої увійшли викладачі, вони ж експерти ресторанного бізнесу, відзначила оригінальність, естетику та якість страв. Найкращі розробки рекомендовано для подальших досліджень і можливого впровадження в меню сучасних закладів харчування.

Такі заходи сприяють формуванню майбутніх фахівців, розширенню їхніх знань у сфері гастрономії та впевненому застосуванню теоретичних знань на практиці.

Опублікований: 16-05-2025
Читайте також:
English Speaking Club EcoEurope NUFT: наукова подорож до Бразилії

Засідання English Speaking Club – це завжди нові знайомства та можливість дізнатися щось нове від професіоналів. Цей розмовний клуб був започаткований у рамках реалізації проєкту Жан Моне Кафедра програми Еразмус+ з Ефективного екоменеджменту та екокомунікації у ЄС. Координує роботу клубу професор кафедри екології та екоменеджменту Ігор Якименко. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

English Speaking Club EcoEurope NUFT: наукова подорож до Бразилії 15 травня 2024

Українки у науці, яким аплодує світ: здобувачка-теплоенергетик взяла участь у конференції

Здобувачка 4 курсу освітньої програми «Теплоенергетика та енергоефективні технології» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Софія Бойко взяла участь у конференції «Українки у науці, яким аплодує світ», присвяченій Міжнародному дню жінок та дівчат у науці. Захід організували Громадська організація Центр «Розвиток ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Українки у науці, яким аплодує світ: здобувачка-теплоенергетик взяла участь у конференції 29 лютого 2024

Європейський підхід для європейського майбутнього

Викладачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, д.т.н., професорка Людмила Кривопляс-Володіна та к.т.н., доцентка Анастасія Деренівська з 17 по 28 січня 2022 року за підтримки програми Європейського Союзу ERASMUS+ проходили навчання в Міжнародній зимовій школі «Соціальні виміри європейських студій», що працювала в межах імплементації проєкту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейський підхід для європейського майбутнього 03 лютого 2022

Інвестиційна стратегія або як забезпечити розвиток при будь-яких обставинах: лайфхаки для майбутніх менеджерів

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася відкрита лекція доцентки Світлани Стахурської з дисципліни «Стратегічний менеджмент». Тема лекції – «Формування інвестиційної стратегії підприємства» – виявиласяь цікавою як для здобувачів четвертого курсу спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Менеджмент», так і для колег викладачки....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інвестиційна стратегія або як забезпечити розвиток при будь-яких обставинах: лайфхаки для майбутніх менеджерів 14 березня 2023