Н У Х Т

Квестові перегони ейчарів

09 липня 2018

Квестові перегони ейчарів

Незважаючи на канікули, студенти-управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») продовжують працювати над своїм професійним апгрейдом. Днями відбувся Summer Quest від Leroy Merlin – одного з найбільших європейських DIY-ритейлерів, де працюють понад 80 тисяч співробітників у 13 країнах світу.

Організатори квесту, освітні проекти UGEN і Stud-Point, відібрали найбільш умотивованих учасників, серед яких були і наші ейчари – Тетяна Спека і Артем Мурай. Результати квестових перегонів оцінювалися за часом та оригінальністю. Команди мали знайти в торговій залі будівельного гіпермаркету на Саперно-Слобідській конкретний товар, оформити онлайн-замовлення, зробити селфі з продавцями-консультантами, створити лого у форматі Leroy Merlin і презентувати його. Команда за участю Артема «Bounjour» першою виконала всі завдання і виборола перемогу, а Тетяна з командою «Des Fleurs»отримала відзнаку за найбільш креативне лого.

Квестова частина заходу переросла у неформальне спілкування учасників із директором магазину Франсуа Галерно і HR-менеджером Leroy Merlin Надією Кудрявцевою, які розповіли про історію заснування компанії, яка через декілька років відзначатиме 100-річний ювілей, її корпоративні цінності, освітні проекти для працівників, зокрема, тренування бізнес-навичок у форматі гри LEGO, курс управлінських скілів, «Школу ремонту», запуск електронної платформи навчання, тімбілдинги, про функції та соціальні гарантії від корпоративного Комітету Солідарності, діючі технології рекрутингу та «ідеальний портрет» кандидата, можливості різних варіантів роботи для студентів.

Пані Надія озвучила глобальні плани розвитку HR-стратегії Leroy Merlin, що відповідають світовим тенденціям, тож наші управлінці персоналом вкотре переконалися, що на представників їх професії попереду чекає безліч неординарних завдань і викликів.

 

Опублікований: 09-07-2018
Читайте також:
День аквакультури: викладачі університету відкривають нові горизонти разом із вітчизняним виробником

Триває плідна співпраця наших випускових кафедр з виробничниками. Нещодавно у межах Дня аквакультури викладачі університету відвідали стейкхолдера кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, унікальне підприємство «Українська креветка», створене у 2019 році на Київщині підприємцем Олексієм Слєпньовим – першим, хто привіз до України малька Macrobr...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День аквакультури: викладачі університету відкривають нові горизонти разом із вітчизняним виробником 04 грудня 2025

Керівництво університету преміювало працівників з нагоди свята

Керівництво університету прийняло рішення преміювати працівників за зразкове виконання обов'язків, високі досягнення у науково-педагогічній та науковій діяльності та з нагоди Міжнародного жіного дня 8 Березня. Відповідний наказ був підписаний ректором, професором Олександром Шевченком 4 березня.

ЧИТАТИ ДАЛІ

Керівництво університету преміювало працівників з нагоди свята 09 березня 2021

Педагогічна практика майбутніх докторів філософії

Педагогічна практика є невід'ємною складовою професійної підготовки здобувачів освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Вона надає аспірантам необхідні знання та навички для успішного викладання і педагогічної діяльності, що є одним із ключових аспектів їхньої кар'єри. У сучасній освітній с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика майбутніх докторів філософії 04 червня 2024

Науковий семінар відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар «Удосконалення технології алкогольних напоїв та технології спиртової бражки». До загального обговорення були представлені доповіді аспірантів кафедри: «Удосконалення технології алкогольних напоїв новими природними та наноматеріалами» Ірини Савченко, «Удосконалення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 11 червня 2021