Н У Х Т

Творчий дебют першокурсників: «Шоу талантів»

01 грудня 2020

Творчий дебют першокурсників: «Шоу талантів»

Кожного року творчі та креативні першокурсники факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) беруть участь у грандіозному святі «День першокурсника», який традиційно знаменується яскравим першим виступом на сцені актової зали НУХТ.

На жаль, 2020 рік диктує свої правила, і карантин став на заваді «живому» виступу здобувачів. Але винахідливі БТЕКівці знайшли вихід із цієї ситуації і провели захід у режимі онлайн.

Кожний охочий серед цьогорічних першачків представив свій талант і майстерність перед камерою. А на основі цих відеосюжетів студентський актив створив дивовижне «ШОУ ТАЛАНТІВ», переглянути яке можна на ютуб-каналі факультету.

Переглядаючи цей відеоконцерт зі справжніми ведучими, зайвий раз можна пересвідчитися, що на факультеті біотехнології та екологічного контролю навчаються не просто розумні та старанні особисті, а й неабиякі митці та артисти. Адже серед першокурсників-2020 виявляється є не лише вправні співаки, музиканти та танцюристи, а й неординарні художники, читці і навіть дресирувальники. Тож по черзі на віртуальній сцені лунають пісні та вірші, звучать музичні твори, заворожують погляд танцювальні номери, створюються шедеври художнього мистецтва. Загалом всі учасники продемонстрували свої найвидатніші таланти.

Дякуємо нашим першокурсникам, що наповнили яскравими барвами сірі дистанційні будні! 

Опублікований: 01-12-2020
Читайте також:
Випускний у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

Випускний вечір для кожного студента буває раз у житті. Цього року він відбувся під час повномасштабної війни в Україні. Без зустрічі світанку всією групою, без вечірки та урочистого зібрання в прикрашеній залі усіх випускників, без запрошення почесних гостей, батьків і родичів, але обов’язково з видачею головного документа – диплома.  Цьогоріч См...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускний у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ 14 липня 2022

У розпалі вступна кампанія до магістратури

В університеті триває реєстрація заяв вступників до магістратури для участі в конкурсному відборі 2023 року. Заяви від бажаючих здобути освітній ступінь «Магістр» прийматимуться до 18:00 21 серпня. Оприлюднення рейтингових списків вступників і надання рекомендацій для зарахування за державним замовленням відбудеться не пізніше 26 серпня. Вступники...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У розпалі вступна кампанія до магістратури 08 серпня 2023

Усю необхідну для виконання магістерської кваліфікаційної роботи інформацію отримали здобувачі під час практики

Завершилися виробнича та переддипломна практики здобувачів освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів». У своїх звітах здобувачі висвітлили питання щодо організації виробництва, контролю якост...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усю необхідну для виконання магістерської кваліфікаційної роботи інформацію отримали здобувачі під час практики 16 жовтня 2020

Науковий поступ

19 червня 2025 року в університеті відбулося засідання спеціалізованої вченої ради Д26.058.03 з розгляду дисертації «Науково-практичні основи технологій м’ясомістких продуктів на основі м’яса водоплавної птиці і регіональної аквакультури» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.04 – Технологія м’ясних, молочних п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий поступ 20 червня 2025