Н У Х Т

Творчий дебют першокурсників: «Шоу талантів»

01 грудня 2020

Творчий дебют першокурсників: «Шоу талантів»

Кожного року творчі та креативні першокурсники факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) беруть участь у грандіозному святі «День першокурсника», який традиційно знаменується яскравим першим виступом на сцені актової зали НУХТ.

На жаль, 2020 рік диктує свої правила, і карантин став на заваді «живому» виступу здобувачів. Але винахідливі БТЕКівці знайшли вихід із цієї ситуації і провели захід у режимі онлайн.

Кожний охочий серед цьогорічних першачків представив свій талант і майстерність перед камерою. А на основі цих відеосюжетів студентський актив створив дивовижне «ШОУ ТАЛАНТІВ», переглянути яке можна на ютуб-каналі факультету.

Переглядаючи цей відеоконцерт зі справжніми ведучими, зайвий раз можна пересвідчитися, що на факультеті біотехнології та екологічного контролю навчаються не просто розумні та старанні особисті, а й неабиякі митці та артисти. Адже серед першокурсників-2020 виявляється є не лише вправні співаки, музиканти та танцюристи, а й неординарні художники, читці і навіть дресирувальники. Тож по черзі на віртуальній сцені лунають пісні та вірші, звучать музичні твори, заворожують погляд танцювальні номери, створюються шедеври художнього мистецтва. Загалом всі учасники продемонстрували свої найвидатніші таланти.

Дякуємо нашим першокурсникам, що наповнили яскравими барвами сірі дистанційні будні! 

Опублікований: 01-12-2020
Читайте також:
Новими знаннями й ідеями надихнулися викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

Викладачі Циклової комісії технологічних дисциплін Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ відвідали фестиваль ресторанних технологій  «Best Cook Fest Podillia». У рамках заходу вони побували на майстер-класах провідних фахівців кулінарного мистецтва, ознайомилися з презентаціями тематичних страв від гостей із-за кордону та імен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новими знаннями й ідеями надихнулися викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 05 березня 2019

На відеозв’язку – Грузія: на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся черговий гастрономічний лекторій

Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» долучилися до освітнього лекторію. На відеозв’язку у Zoom – випускник кафедри і су-шеф ресторану 5* готелю міжнародної мережі Le Meridien у Батумі (Грузія) Андрій Корольчук. Історія успіху гостьового лектора – це поєднання освіти за спеціальністю і кар’єрного злету. Професійний бекграунд нашо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На відеозв’язку – Грузія: на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся черговий гастрономічний лекторій 08 грудня 2020

Переможець «Осіннього кубку» Білоруського союзу ковзанярів – магістрант кафедри біотехнології і мікробіології

22-23 листопада у м. Пружани (Республіка Білорусь) відбулися змагання за «Осінній кубок» Білоруського союзу ковзанярів. У цих змаганнях узяв участь студент І року магістратури (спеціальність «Біотехнології та біоінженерія») кафедри біотехнології і мікробіології Владислав Гресько. Разом зі своєю партнеркою Катериною Юровою він виборов перемогу і пос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможець «Осіннього кубку» Білоруського союзу ковзанярів – магістрант кафедри біотехнології і мікробіології 28 листопада 2019

Карантин із користю: участь в онлайн майстер-класах

Із незмінною користю проводять час карантину студенти-біотехнологи. І у цьому їм допомагають фахівці ТОВ «Triglav international» (стратегічний партнер Корпорації «Артеріум»). Упродовж двох тижнів вони надали можливість студентам кафедри біотехнології і мікробіології взяти участь у дев’яти різних онлайн-заходах. Першим був майстер-клас «Як використ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Карантин із користю: участь в онлайн майстер-класах 06 травня 2020