Н У Х Т

Туризм як інструмент просування України у світі обговорювали наші фахівці

06 серпня 2021

Туризм як інструмент просування України у світі обговорювали наші фахівці

2-4 серпня відбувся Всеукраїнський форум «Україна 30. Імідж України», до участі у якому долучилися наші фахівці.

Першого дня учасники знайомилися з презентацією заходів до Дня Незалежності України, другого – обговорювали бренд України, в останній день дискутували щодо іміджу України.

Учасників заходів привітала перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова.

Найбільшу зацікавленість викладачів університету привернула сесія «Туризм як інструмент просування України у світі», модератором якої виступив голова Всеукраїнського об'єднання VISIT Ukraine Антон Тараненко.

У дискусії взяли участь: заступниця міністра культури та інформаційної політики України Лариса Петасюк, голова Державного агентства розвитку туризму Мар’яна Олеськів, блогер, популяризатор України Євген Синельников, президентка Асоціації в’їзних туристичних операторів України Марія Юхновець, голова Асоціації чорнобильських туроператорів Ярослав Ємельяненко, радниця Міністра захисту довкілля з питань розвитку Зони відчуження Лала Тарапакіна, національна експертка з винного та гастрономічного туризму, президентка національної мережі «Дороги вина та смаку України» Олена Мотузенко.

Говорили про туристичний бренд як складову національного бренду, про завдання державного маркетингу у галузі, про розвиток українського туризму в умовах пандемії Covid-19, важливість в’їзного туризму для України, про роботу чорнобильських туроператорів, про конкуренті переваги України (традиційні страви, традиції їх виробництва і люди-носії цих традицій).

Нагадаємо, Всеукраїнський форум «Україна 30» – дискусійний майданчик, на якому представники влади всіх рівнів, експертного середовища, громадянського суспільства та міжнародної спільноти порушують низку проблем, які потребують виважених рішень.

Опублікований: 06-08-2021
Читайте також:
Корисні ресурси щодо психологічної підтримки, навчання та інформування

Усім, хто і в режимі воєнного стану продовжує вдосконалювати навички і саморозвиватися стануть у нагоді ці платформи: Сoursera – на цій онлайн-платформі розміщені понад дві тисячі курсів за більше ніж 180 спеціалізаціями на 4 освітніх рівнях, тут можна навчатися та отримувати кредити 149 провідних університетів світу – партнерів Coursera. У разі у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні ресурси щодо психологічної підтримки, навчання та інформування 01 квітня 2022

Наукові досягнення здобувачів освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки представлені на конференції

15 квітня в університеті розпочала роботу 87-ма Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки традиційно взяв у ній участь в межах секції «Машини та технології пакування». Робота секції розпо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові досягнення здобувачів освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки представлені на конференції 15 квітня 2021

Відкриття Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка відбулося на кафедрі гуманітарних дисциплін

8 листопада на кафедрі гуманітарних дисциплін відбулося відкриття XІII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Метою конкурсу є вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, стимулювання студентської молоді до вивчення української мови. Важко переоцінити значення творчості Тарас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриття Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка відбулося на кафедрі гуманітарних дисциплін 08 листопада 2022

Продовжується серія відкритих лекцій від викладачів кафедри харчової хімії

Добігає кінця перший семестр навчального року. Це завжди «гаряча пора» не тільки для здобувачів освіти, але й для викладачів. Потрібно відпрацювати всі лабораторні, зробити самостійні роботи, написати всі звіти, і врешті-решт підготуватися до екзаменів і заліків. Ось чому наприкінці семестру кожне лекційне заняття набуває ще більшої важливості. На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується серія відкритих лекцій від викладачів кафедри харчової хімії 02 грудня 2021