Н У Х Т

Туризм як інструмент просування України у світі обговорювали наші фахівці

06 серпня 2021

Туризм як інструмент просування України у світі обговорювали наші фахівці

2-4 серпня відбувся Всеукраїнський форум «Україна 30. Імідж України», до участі у якому долучилися наші фахівці.

Першого дня учасники знайомилися з презентацією заходів до Дня Незалежності України, другого – обговорювали бренд України, в останній день дискутували щодо іміджу України.

Учасників заходів привітала перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова.

Найбільшу зацікавленість викладачів університету привернула сесія «Туризм як інструмент просування України у світі», модератором якої виступив голова Всеукраїнського об'єднання VISIT Ukraine Антон Тараненко.

У дискусії взяли участь: заступниця міністра культури та інформаційної політики України Лариса Петасюк, голова Державного агентства розвитку туризму Мар’яна Олеськів, блогер, популяризатор України Євген Синельников, президентка Асоціації в’їзних туристичних операторів України Марія Юхновець, голова Асоціації чорнобильських туроператорів Ярослав Ємельяненко, радниця Міністра захисту довкілля з питань розвитку Зони відчуження Лала Тарапакіна, національна експертка з винного та гастрономічного туризму, президентка національної мережі «Дороги вина та смаку України» Олена Мотузенко.

Говорили про туристичний бренд як складову національного бренду, про завдання державного маркетингу у галузі, про розвиток українського туризму в умовах пандемії Covid-19, важливість в’їзного туризму для України, про роботу чорнобильських туроператорів, про конкуренті переваги України (традиційні страви, традиції їх виробництва і люди-носії цих традицій).

Нагадаємо, Всеукраїнський форум «Україна 30» – дискусійний майданчик, на якому представники влади всіх рівнів, експертного середовища, громадянського суспільства та міжнародної спільноти порушують низку проблем, які потребують виважених рішень.

Опублікований: 06-08-2021
Читайте також:
Освітня спільнота факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентує університетський потенціал

Потужна студентсько-викладацька команда факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка взяла активну участь у масштабному гастрономічному заході Young Chefs. Urban, який відбувся у КВЦ «Парковий» і став платформою для обміну досвідом, презентації інноваційних гастрономічних практик, синергії між освітнім середовищ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітня спільнота факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентує університетський потенціал 24 вересня 2025

Наука без кордонів

21 квітня 2023 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науковий семінар «The German Science System: postdoc and funding». Доповідачка – к.х.н., доцентка кафедри Ася Калініченко, яка зараз проходить наукове стажування за напрямом «Харчова хімія» на хімічному факультеті Тюнінбергського університету (Німеччина). На семінарі також був пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука без кордонів 24 квітня 2023

Досвідом впровадження інноваційних технологій діляться виробничники

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Досвід впровадження інноваційних технологій вирощування традиційних та органічних культур і отримання продуктів їх перероблення на агрофірмі «Поле» за участю начальниці відділу контролю якості ТОВ Агрофірма «Поле» Вікторії Павловської. Компанія спеціалізується...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом впровадження інноваційних технологій діляться виробничники 28 червня 2023

Рекордна кількість наукової молоді взяла участь у роботі секції «Хімічні технології»

Підведені підсумки роботи секції «Хімічні технології» 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів НУХТ «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Цьогоріч було подано рекордну кількість тез – понад 50, представлено п’ять усних і 37 постерних доповідей. Серед учасників роботи се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекордна кількість наукової молоді взяла участь у роботі секції «Хімічні технології» 17 квітня 2025