Н У Х Т

Туризм як інструмент просування України у світі обговорювали наші фахівці

06 august 2021

Туризм як інструмент просування України у світі обговорювали наші фахівці

2-4 серпня відбувся Всеукраїнський форум «Україна 30. Імідж України», до участі у якому долучилися наші фахівці.

Першого дня учасники знайомилися з презентацією заходів до Дня Незалежності України, другого – обговорювали бренд України, в останній день дискутували щодо іміджу України.

Учасників заходів привітала перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова.

Найбільшу зацікавленість викладачів університету привернула сесія «Туризм як інструмент просування України у світі», модератором якої виступив голова Всеукраїнського об'єднання VISIT Ukraine Антон Тараненко.

У дискусії взяли участь: заступниця міністра культури та інформаційної політики України Лариса Петасюк, голова Державного агентства розвитку туризму Мар’яна Олеськів, блогер, популяризатор України Євген Синельников, президентка Асоціації в’їзних туристичних операторів України Марія Юхновець, голова Асоціації чорнобильських туроператорів Ярослав Ємельяненко, радниця Міністра захисту довкілля з питань розвитку Зони відчуження Лала Тарапакіна, національна експертка з винного та гастрономічного туризму, президентка національної мережі «Дороги вина та смаку України» Олена Мотузенко.

Говорили про туристичний бренд як складову національного бренду, про завдання державного маркетингу у галузі, про розвиток українського туризму в умовах пандемії Covid-19, важливість в’їзного туризму для України, про роботу чорнобильських туроператорів, про конкуренті переваги України (традиційні страви, традиції їх виробництва і люди-носії цих традицій).

Нагадаємо, Всеукраїнський форум «Україна 30» – дискусійний майданчик, на якому представники влади всіх рівнів, експертного середовища, громадянського суспільства та міжнародної спільноти порушують низку проблем, які потребують виважених рішень.

Published on: 06-08-2021
Read also:
Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій познайомилися з «Гетьманською столицею»

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали онлайн-лекції від фахівців Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця», що розташований у славетному місті Батурин. Заходи були проведені за ініціативи наставниць академічних груп, доценток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів за спри...

READ YOURSELF

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій познайомилися з «Гетьманською столицею» 11 march 2024

Нові наукові висоти підкорюють наші здобувачі освіти

Нові наукові висоти підкорюють наші здобувачі освіти, впевнено вирішуючи завдання проєктування деталей і вузлів обладнання для харчової та фармацевтичної галузі. Свої компетенції вони підтверджують на авторитетних конкурсах, зокрема на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із галузі знань «Механічна інженерія», підсумкова науково-пра...

READ YOURSELF

Нові наукові висоти підкорюють наші здобувачі освіти 18 may 2021

Магістрант-біотехнолог представила НУХТ у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Екологія»

19-22 березня 2019 року у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук за спеціальністю «Екологія» 2018/2019 навчального року. Для участі в ньому надійшли 115 робіт, із яких для участі у ІІ турі були відібран...

READ YOURSELF

Магістрант-біотехнолог представила НУХТ у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Екологія» 27 march 2019