Н У Х Т

ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 2019 р.: день другий – напружений!

11 квітня 2019

ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 2019 р.: день другий – напружений!

З самого ранку 11 квітня на кафедрі біотехнології і мікробіології почали збиратися найкращі з найкращих студентів, що взяли на себе сміливість брати участь у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. Завідувач кафедри мікробіології і біотехнології Тетяна Пирог ознайомила всіх учасників із регламентом цього неймовірно хвилюючого дійства та побажала всім удачі.

Приємно, що подія викликала інтерес не лише у сфері вищої освіти, а і у представників промисловості та бізнесу. Перед учасниками виступив менеджер проектів Всеукраїнської освітньої платформи «Сходи в Майбутнє» Андрій Мірошниченко, який окреслив перспективи та можливості даної організації для молодих і активних людей, які хочуть розвиватися самі і розвивати свою країну.

А потім почалися три напружені години, що мали вирішити, хто з учасників стане переможцем цього змагання. Щоб набрати максимальну кількість балів, студенти повинні були вирішити завдання з п’яти дисциплін: «Загальна біотехнологія», «Біохімія», «Загальна мікробіологія і вірусологія», «Генетика» та «Процеси та апарати біотехнологічних виробництв». Завдання виявились нелегкими, але боротьба за перемогу того варта, оскільки цьогорічним спонсором Олімпіади є лідер фармацевтичного ринку України – ПАТ «Фармак», який підготував для переможців цінні призи та подарунки.

Після того як остання робота була здана, відповідальна місія перейшла до членів журі, які з повною неупередженістю та ентузіазмом почали перевіряти роботи студентів. У цей час для студентів із метою відпочинку та загального розвитку були організовані екскурсії.

Тож побажаємо учасникам гідно представити вищі навчальні заклади і хочемо наголосити, що головне – не перемога, а участь, спілкування та нові можливості!

Опублікований: 11-04-2019
Читайте також:
Немає меж досконалості: на кафедрі технології оздоровчих продуктів розроблено додаткові критерії для оцінювання кваліфікаційних робіт

Робоча група з перегляду та вдосконалення освітньо-професійної програми підготовки магістрів «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» у складі гарантки, професорки Галини Сімахіної, доценток Світлани Камінської та Ірини Гойко і здобувачки освітнього ступеня «магістр» Ірини Медведюк розробила додаткові критерії для ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Немає меж досконалості: на кафедрі технології оздоровчих продуктів розроблено додаткові критерії для оцінювання кваліфікаційних робіт 03 листопада 2023

Створено правові передумови для видавання документів про вищу освіту випускникам закладів вищої освіти у 2022 році

16 березня 2022 року Уряд ухвалив постанову Кабінету Міністрів України «Про особливості акредитації освітніх програм, за якими здійснюють підготовку здобувачів вищої освіти, в умовах воєнного стану». Її метою є створення правових передумов для видавання документів про вищу освіту випускникам закладів вищої освіти у 2022 році, зважаючи на неможливі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створено правові передумови для видавання документів про вищу освіту випускникам закладів вищої освіти у 2022 році 18 березня 2022

Досвідом і враженнями від виробничої практики поділилися здобувачі освіти

Колективи підрозділів навчально-наукового комплексу нашого університету завжди приділяють велику увагу професійній підготовці студентів, невід’ємною частиною якої є конференція, де вони підсумовують проходження практики. Днями майбутні менеджери, студенти групи ОРГ19 Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ після завершення виробничої прак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом і враженнями від виробничої практики поділилися здобувачі освіти 10 січня 2023