Н У Х Т

ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 2019 р.: день другий – напружений!

11 квітня 2019

ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 2019 р.: день другий – напружений!

З самого ранку 11 квітня на кафедрі біотехнології і мікробіології почали збиратися найкращі з найкращих студентів, що взяли на себе сміливість брати участь у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. Завідувач кафедри мікробіології і біотехнології Тетяна Пирог ознайомила всіх учасників із регламентом цього неймовірно хвилюючого дійства та побажала всім удачі.

Приємно, що подія викликала інтерес не лише у сфері вищої освіти, а і у представників промисловості та бізнесу. Перед учасниками виступив менеджер проектів Всеукраїнської освітньої платформи «Сходи в Майбутнє» Андрій Мірошниченко, який окреслив перспективи та можливості даної організації для молодих і активних людей, які хочуть розвиватися самі і розвивати свою країну.

А потім почалися три напружені години, що мали вирішити, хто з учасників стане переможцем цього змагання. Щоб набрати максимальну кількість балів, студенти повинні були вирішити завдання з п’яти дисциплін: «Загальна біотехнологія», «Біохімія», «Загальна мікробіологія і вірусологія», «Генетика» та «Процеси та апарати біотехнологічних виробництв». Завдання виявились нелегкими, але боротьба за перемогу того варта, оскільки цьогорічним спонсором Олімпіади є лідер фармацевтичного ринку України – ПАТ «Фармак», який підготував для переможців цінні призи та подарунки.

Після того як остання робота була здана, відповідальна місія перейшла до членів журі, які з повною неупередженістю та ентузіазмом почали перевіряти роботи студентів. У цей час для студентів із метою відпочинку та загального розвитку були організовані екскурсії.

Тож побажаємо учасникам гідно представити вищі навчальні заклади і хочемо наголосити, що головне – не перемога, а участь, спілкування та нові можливості!

Опублікований: 11-04-2019
Читайте також:
Розпочався прийом електронних заяв і документів на вступ до НУХТ

Сьогодні розпочався прийом електронних заяв і документів для вступників на бакалавра чи наскрізного магістра до університету та на основі 11 класів за денною формою здобуття освіти до коледжів НУХТ. Подання е-заяв і документів відбувається на сайті vstup.edbo.gov.ua. Для вступників до університету на бакалавра чи наскрізного магістра прийом заяв ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався прийом електронних заяв і документів на вступ до НУХТ 14 липня 2021

Науковці кафедрі технології консервування надали роз’яснення глядачам телеканалу «ICTV»

На кафедрі технології консервування відбулася зйомка передачі «СТОП 5» телеканалу «ICTV». Її темою було актуальне і болюче питання сьогодення – фальсифікація продукції в супермаркетах. Доцентом Оксаною Точковою був підготовлений ґрунтовний матеріал щодо використання різних способів «покращення» товарного вигляду сировини в супермаркетах. Так, для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедрі технології консервування надали роз’яснення глядачам телеканалу «ICTV» 20 лютого 2017

Атестація здобувачів заочної скороченої форми навчання відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» заочної скороченої форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології». Єдиний державний кваліфікаційний іспит зі спеціальності відбувся у письмовій формі. Головою Екзаменаційної комісії виступила доктор технічних нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестація здобувачів заочної скороченої форми навчання відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 лютого 2020

НУХТівці на WorldFood Ukraine 2023

Попри всі складнощі воєнного періоду, український бізнес не тільки працює, але й знаходить можливості презентувати свої здобутки й інновації на галузевих виставкових заходах. 29-31 березня у Києві працювала найбільша в Україні, 25-та Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв World Food Ukraine, яку, звичайно ж, не могли оминути увагою наші...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТівці на WorldFood Ukraine 2023 03 квітня 2023