Н У Х Т

ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 2019 р.: день другий – напружений!

11 квітня 2019

ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 2019 р.: день другий – напружений!

З самого ранку 11 квітня на кафедрі біотехнології і мікробіології почали збиратися найкращі з найкращих студентів, що взяли на себе сміливість брати участь у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. Завідувач кафедри мікробіології і біотехнології Тетяна Пирог ознайомила всіх учасників із регламентом цього неймовірно хвилюючого дійства та побажала всім удачі.

Приємно, що подія викликала інтерес не лише у сфері вищої освіти, а і у представників промисловості та бізнесу. Перед учасниками виступив менеджер проектів Всеукраїнської освітньої платформи «Сходи в Майбутнє» Андрій Мірошниченко, який окреслив перспективи та можливості даної організації для молодих і активних людей, які хочуть розвиватися самі і розвивати свою країну.

А потім почалися три напружені години, що мали вирішити, хто з учасників стане переможцем цього змагання. Щоб набрати максимальну кількість балів, студенти повинні були вирішити завдання з п’яти дисциплін: «Загальна біотехнологія», «Біохімія», «Загальна мікробіологія і вірусологія», «Генетика» та «Процеси та апарати біотехнологічних виробництв». Завдання виявились нелегкими, але боротьба за перемогу того варта, оскільки цьогорічним спонсором Олімпіади є лідер фармацевтичного ринку України – ПАТ «Фармак», який підготував для переможців цінні призи та подарунки.

Після того як остання робота була здана, відповідальна місія перейшла до членів журі, які з повною неупередженістю та ентузіазмом почали перевіряти роботи студентів. У цей час для студентів із метою відпочинку та загального розвитку були організовані екскурсії.

Тож побажаємо учасникам гідно представити вищі навчальні заклади і хочемо наголосити, що головне – не перемога, а участь, спілкування та нові можливості!

Опублікований: 11-04-2019
Читайте також:
Наші студенти – переможці Міжнародного інтерактивного конкурсу «Колосок осінній – 2016»

Вже стало традицією, що студенти Смілянського коледжу  харчових технологій нашого університету є активними учасниками різнорівневих конкурсів і змагань. Ось і в цьому році студенти І-ІІ курсів здобули призові місця на Міжнародному природничому інтерактивному конкурсі «Колосок осінній – 2016». Призером став Максим Чубаха (група КВП-16) і отримав З...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти – переможці Міжнародного інтерактивного конкурсу «Колосок осінній – 2016» 14 лютого 2017

Високий рівень викладання демонструють викладачі кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

Відповідно до плану проведення відкритих занять на кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбулася відкрита лекція «Технології туалетних мил», яку прочитав к.т.н., доцент Валерій Бабенко з навчальної дисципліни «Технологія жирів» (Модуль 4 «Технології парфумерно-косметичних виробів») для студентів четвертого курсу денної форми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень викладання демонструють викладачі кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 15 березня 2018

Нові підходи у анімаційній діяльності опановують другокурсники кафедри туристичного та готельного бізнесу

19 вересня 2018 року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу Світлана Батиченко та Тетяна Мірзодаєва разом зі студентами 2 курсу в рамках відзначення Міжнародного дня туризму та Дня туризму в Україні провели квести у Квест-кімнаті «Під замком». Студенти мали можливість спробувати незвичайний інтелектуальний квест за вибраною тематикою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові підходи у анімаційній діяльності опановують другокурсники кафедри туристичного та готельного бізнесу 24 вересня 2018

Найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі демонструють при проходженні практики наші студенти

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ у рамках декади комісії фахових дисциплін інженерної механіки, присвяченої Дню машинобудівника, відбулася виставка стіннівок «Практика-online». Їх підготували студенти 4-го курсу спеціальностей «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях» та «Експлуатація та ремонт обладнання хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі демонструють при проходженні практики наші студенти 20 вересня 2018