Н У Х Т

ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 2019 р.: день другий – напружений!

11 april 2019

ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 2019 р.: день другий – напружений!

З самого ранку 11 квітня на кафедрі біотехнології і мікробіології почали збиратися найкращі з найкращих студентів, що взяли на себе сміливість брати участь у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. Завідувач кафедри мікробіології і біотехнології Тетяна Пирог ознайомила всіх учасників із регламентом цього неймовірно хвилюючого дійства та побажала всім удачі.

Приємно, що подія викликала інтерес не лише у сфері вищої освіти, а і у представників промисловості та бізнесу. Перед учасниками виступив менеджер проектів Всеукраїнської освітньої платформи «Сходи в Майбутнє» Андрій Мірошниченко, який окреслив перспективи та можливості даної організації для молодих і активних людей, які хочуть розвиватися самі і розвивати свою країну.

А потім почалися три напружені години, що мали вирішити, хто з учасників стане переможцем цього змагання. Щоб набрати максимальну кількість балів, студенти повинні були вирішити завдання з п’яти дисциплін: «Загальна біотехнологія», «Біохімія», «Загальна мікробіологія і вірусологія», «Генетика» та «Процеси та апарати біотехнологічних виробництв». Завдання виявились нелегкими, але боротьба за перемогу того варта, оскільки цьогорічним спонсором Олімпіади є лідер фармацевтичного ринку України – ПАТ «Фармак», який підготував для переможців цінні призи та подарунки.

Після того як остання робота була здана, відповідальна місія перейшла до членів журі, які з повною неупередженістю та ентузіазмом почали перевіряти роботи студентів. У цей час для студентів із метою відпочинку та загального розвитку були організовані екскурсії.

Тож побажаємо учасникам гідно представити вищі навчальні заклади і хочемо наголосити, що головне – не перемога, а участь, спілкування та нові можливості!

Published on: 11-04-2019
Read also:
Над зниженням глікемічності та калорійності популярних серед населення продуктів харчування працюють наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Удосконалення технології пряників шляхом застосування низькоглікемічних цукрозамінників» аспірантки Анни Донець. Науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович. Семінар розпочався з обґрунтування акту...

READ YOURSELF

Над зниженням глікемічності та калорійності популярних серед населення продуктів харчування працюють наші молоді науковці 03 july 2019

До освітнього проекту #Farmak_Lab долучилися магістри-хімтехнологи і біотехнологи

Студенти ОС «магістр» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» та 162 «Біотехнології та біоінженерія» разом із доцентом кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталією Сабадаш відвідали ПАТ «Фармак» у рамках освітнього проекту #Farmak_Lab. Проект вже втретє завойовує серця молоді, тим що да...

READ YOURSELF

До освітнього проекту #Farmak_Lab долучилися магістри-хімтехнологи і біотехнологи 26 march 2019

Завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки опонувала дисертацію у Львівській політехніці

30 липня 2025 року завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки нашого університету, докторка технічних наук, професорка Людмила Кривопляс-Володіна взяла участь у роботі спеціалізованої вченої ради в Національному університеті «Львівська політехніка». Вона виступила офіційною опоненткою на захисті дисертації на тему «Удосконалення техноло...

READ YOURSELF

Завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки опонувала дисертацію у Львівській політехніці 30 july 2025