Н У Х Т

Тиждень циклової комісії спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і системавтоматизації технологічного виробництва»

28 лютого 2019

Тиждень циклової комісії спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і системавтоматизації технологічного виробництва»

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся тиждень циклової комісії спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і системавтоматизації технологічного виробництва».

Студенти взяли участь у конкурсі презентацій груп (кращими визначені роботи Дмитра Москаленка (група 2-А-98) та Олексія Бурлаки (група 1-А-100) та в конкурсі творчих робіт, на який були представлені діючі моделі зі спеціальності, найцікавіший із яких макет двигуна Стірлінга та макет аварійної системи освітлення (роботи Олександра Сіробаби та Іллі Богданова (група 3-А-96), модель «Качер Бровіна» Артема Суровцева (група 1-А-100).

Завершився тиждень фінальним шоу «Ліга сміху», де студенти довели, що вони не лише творчі й талановиті, а ще й веселі та кмітливі.

За результатами конкурсу переможцями стали команди груп: 3-А-96 (І-місце), 2-А-98 зайняла ІІ- місце, 1-А-99 (ІІІ місце). Усі учасники отримали грамоти і подарунки.

Опублікований: 28-02-2019
Читайте також:
Властивості інноваційних безалкогольних ферментованих напоїв досліджує професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталій Прибильський узяв участь у роботі науково-практичної конференції «Здоров’я, харчування, довголіття», організованої Національною академією медичних наук України, ДУ «Інститут геронтології імені Д. Ф. Чеботарьова НАМН України», Науковим медичним товариством геронтологів і геріатр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Властивості інноваційних безалкогольних ферментованих напоїв досліджує професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 31 травня 2021

Аспіранти прокачують викладацькі скіли

21 березня на кафедрі технології консервування в рамках проходження педагогічної практики аспіранти Володимир Черненький, Артем Марченко та Олексій Клещук провели лабораторне заняття на тему «Особливості технології виготовлення фруктових соусів та приправ» з дисципліни «Харчові технології. Технології зберігання, консервування та переробки плодів і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти прокачують викладацькі скіли 24 березня 2025

Віртуальна подорож до Чехії від кафедри туристичного та готельного бізнесу

Професійно, пізнавально, захоплююче та цікаво 28 квітня 2020 року пройшов вебінар «Особливості продажу турів до Чехії на прикладі Праги та Карлових Вар» від співзасновниці TPG Олени Бойко. Захід організований за ініціативи кафедри туристичного та готельного бізнесу у рамках дисциплін «Країнознавство» та «Організація екскурсійної діяльності». Орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальна подорож до Чехії від кафедри туристичного та готельного бізнесу 29 квітня 2020

Провідні галузеві підприємства України і Німеччини – бази практики для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Здобувачі вищої освіти 4 курсу кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили звіти з виробничої практики, яку вони проходили на підприємствах України протягом вересня. Цього року здобувачі проходили практику на підприємствах ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «КИЇВ ХЛІБ», ТОВ «Столичний пека...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідні галузеві підприємства України і Німеччини – бази практики для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 жовтня 2022