Н У Х Т

20 перемог наших здобувачів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2020-2021 навчального року

11 серпня 2021

20 перемог наших здобувачів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2020-2021 навчального року

Міністерство освіти і науки України підвело підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020-2021 навчальному році.

Наказом МОН №865 від 28 липня 2021 року затверджений перелік переможців Конкурсу та рекомендовано керівникам закладів освіти відзначити студентів-переможців, їх наукових керівників, а також активних організаторів Конкурсу.

Приємно, що наші здобувачі освіти не порушили багаторічну традицію, і серед цьогорічних переможців також є представники НУХТ.

Зокрема, в скарбничку нагород університету додали:

Дипломи І ступеня:

- Дмитро Данюк (спеціальність «Прикладна механіка (Мехатроніка)», науковий керівник – професор кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Микола Якимчук)
- Ганна Ярова (спеціальність «Біотехнології та біоінженерія», наукова керівниця – професорка кафедри біотехнології і мікробіології Тетяна Пирог)
- Анна Грицайова (спеціальність «Харчові технології», наукова керівниця – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Кохан)
- Валерія Штельмах (спеціальність «Харчові технології», науковий керівник – доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський)

Дипломи ІІ ступеня:

- Марія Корнієнко, Яна Кріпак (спеціальність «Страхування», науковий керівник – доцент кафедри фінансів Михайло Арич)
- Роман Савчук (спеціальність «Механічна інженерія», науковий керівник – професор кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олександр Литвиненко)
- Марина Ярош (спеціальність «Біотехнології та біоінженерія», наукова керівниця – професорка кафедри біотехнології і мікробіології Тетяна Пирог)
- Марія Ніколаєва (спеціальність «Харчові технології», наукова керівниця – доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек)
- Анна Ващенко (спеціальність «Харчові технології», наукова керівниця – доцентка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Світлана Олійник)
- Іванна Кухаренко (спеціальність «Харчові технології», наукова керівниця – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік)
- Тетяна Туз (спеціальність «Готельно-ресторанна справа», наукова керівниця – професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук)

Дипломи ІІІ ступеня:

- Яна Фільченкова, Анастасія Бутрій (спеціальність «Маркетинг», наукова керівниця – доцентка кафедри маркетингу Тетяна Бєлова)
- Мар’яна Мазур (спеціальність «Товарознавство», наукова керівниця – доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Марія Янчик)
- Сергій Вискірко (спеціальність «Біологія», наукові керівниці – доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Оксана Скроцька та завідувачка лабораторії кафедри Ірина Ганусевич)
- Юлія Коробка (спеціальність «Хімічні технології та інженерія», наукова керівниця – доцентка кафедри харчової хімії Світлана Ковальова)
- Світлана Бондарук, Аліна Кернер (спеціальність «Біотехнології та біоінженерія», наукова керівниця – доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько)
- Ксенія Білик (спеціальність «Логістика», наукова керівниця – доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Тетяна Репіч)

Вітаємо наших переможців та їх наукових керівників! Бажаємо наснаги й подальших високих досягнень!

Опублікований: 11-08-2021
Читайте також:
Наука НУХТ у дзеркалі SciVerse Scopus

Освіта.ua оприлюдив щорічний рейтинг закладів вищої освіти України за показниками даних наукометричної бази Scopus, до якого уже традиційно включений і наш університет. Рейтинг укладений за результатами наукометричного моніторингу суб’єктів науково-видавничої діяльності України за показниками бази даних SciVerse Scopus станом на квітень 2024 року....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука НУХТ у дзеркалі SciVerse Scopus 10 травня 2024

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – уже вдруге серед топ-120 найкращих шеф-кухарів України

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), талановитий і натхнений шеф-кухар, гастроентузіаст Андрій Клюс уже вдруге увійшов до рейтингу топ-120 «Ukrainian Culinary Faces». Список топ-120 кулінарів України оголосили під час проведення гастрофоруму «Creative Chefs Summit 2021: Transformation». Це масштабна щорічна пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – уже вдруге серед топ-120 найкращих шеф-кухарів України 07 грудня 2021

Студенти університету-переможці хакатона Student Agritech Challenge знайомляться з індустрією інновацій Ізраїлю

У травні цього року студенти нашого університету – Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Іван Глущенко та Володимир Десюк,  Навчально-наукового інституту харчових технологій Христина Наливайко і факультету автоматизації і комп’ютерних систем Олексій Дібров та Євген Бондаренко стали переможцями хакатона агроінновац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти університету-переможці хакатона Student Agritech Challenge знайомляться з індустрією інновацій Ізраїлю 05 липня 2018

Новинка від наших викладачів для книжкової полички спеціалістів харчових підприємств і здобувачів освіти

Державний заклад освіти «Одеський інститут післядипломної освіти» НУХТ видав навчальний посібник «Планування та проведення внутрішніх аудитів систем управління безпечністю та якістю харчових продуктів» для спеціалістів харчових підприємств з питань безпечності та якості продукції та здобувачів харчових закладів освіти. Авторка – завідувачка кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новинка від наших викладачів для книжкової полички спеціалістів харчових підприємств і здобувачів освіти 29 січня 2021