Н У Х Т

20 перемог наших здобувачів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2020-2021 навчального року

11 august 2021

20 перемог наших здобувачів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2020-2021 навчального року

Міністерство освіти і науки України підвело підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020-2021 навчальному році.

Наказом МОН №865 від 28 липня 2021 року затверджений перелік переможців Конкурсу та рекомендовано керівникам закладів освіти відзначити студентів-переможців, їх наукових керівників, а також активних організаторів Конкурсу.

Приємно, що наші здобувачі освіти не порушили багаторічну традицію, і серед цьогорічних переможців також є представники НУХТ.

Зокрема, в скарбничку нагород університету додали:

Дипломи І ступеня:

- Дмитро Данюк (спеціальність «Прикладна механіка (Мехатроніка)», науковий керівник – професор кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Микола Якимчук)
- Ганна Ярова (спеціальність «Біотехнології та біоінженерія», наукова керівниця – професорка кафедри біотехнології і мікробіології Тетяна Пирог)
- Анна Грицайова (спеціальність «Харчові технології», наукова керівниця – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Кохан)
- Валерія Штельмах (спеціальність «Харчові технології», науковий керівник – доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський)

Дипломи ІІ ступеня:

- Марія Корнієнко, Яна Кріпак (спеціальність «Страхування», науковий керівник – доцент кафедри фінансів Михайло Арич)
- Роман Савчук (спеціальність «Механічна інженерія», науковий керівник – професор кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олександр Литвиненко)
- Марина Ярош (спеціальність «Біотехнології та біоінженерія», наукова керівниця – професорка кафедри біотехнології і мікробіології Тетяна Пирог)
- Марія Ніколаєва (спеціальність «Харчові технології», наукова керівниця – доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек)
- Анна Ващенко (спеціальність «Харчові технології», наукова керівниця – доцентка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Світлана Олійник)
- Іванна Кухаренко (спеціальність «Харчові технології», наукова керівниця – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік)
- Тетяна Туз (спеціальність «Готельно-ресторанна справа», наукова керівниця – професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук)

Дипломи ІІІ ступеня:

- Яна Фільченкова, Анастасія Бутрій (спеціальність «Маркетинг», наукова керівниця – доцентка кафедри маркетингу Тетяна Бєлова)
- Мар’яна Мазур (спеціальність «Товарознавство», наукова керівниця – доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Марія Янчик)
- Сергій Вискірко (спеціальність «Біологія», наукові керівниці – доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Оксана Скроцька та завідувачка лабораторії кафедри Ірина Ганусевич)
- Юлія Коробка (спеціальність «Хімічні технології та інженерія», наукова керівниця – доцентка кафедри харчової хімії Світлана Ковальова)
- Світлана Бондарук, Аліна Кернер (спеціальність «Біотехнології та біоінженерія», наукова керівниця – доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько)
- Ксенія Білик (спеціальність «Логістика», наукова керівниця – доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Тетяна Репіч)

Вітаємо наших переможців та їх наукових керівників! Бажаємо наснаги й подальших високих досягнень!

Published on: 11-08-2021
Read also:
Триває впровадження нових технологій у навчання

Викладачі кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка продовжують впровадження нових технологій у навчання. Темою завершальної лабораторної роботи з дисципліни «Контролери та їх програмне забезпечення» для здобувачів третього курсу освітньо-професійної програми «Комп’ютерні системи та програмна інженер...

READ YOURSELF

Триває впровадження нових технологій у навчання 07 june 2024

Інновації у виробництві функціональних продуктів харчування презентувала нашим студентам словацька науковиця

4 листопада 2025 р. відбулася гостьова онлайн-лекція англійською мовою на тему «Innovations as an important tool in functional foods production» викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра, PhD Еви Іванісової, яка була організована кафедрою технології хлібопекарських і ко...

READ YOURSELF

Інновації у виробництві функціональних продуктів харчування презентувала нашим студентам словацька науковиця 07 november 2025

Аспірантка кафедри біотехнології і мікробіології – стипендіатка Президента України!

Наукові традиції кафедр університету та підтримка керівників сприяють формуванню високого рівня підготовки молодих учених і створюють умови для їх наукового зростання, що визнається на найвищому рівні. Так, здобувачка за третім («доктор філософії») рівнем вищої освіти кафедри біотехнології і мікробіології третього року навчання Ірина Ковшар здобул...

READ YOURSELF

Аспірантка кафедри біотехнології і мікробіології – стипендіатка Президента України! 01 december 2025

Молоді вчені нашого університету дають консультації глядачам популярних телеканалів

Співробітники телеканалу «Київ – канал європейської столиці» звернулися до нашого університету з проханням надати консультації для телепрограми «Якісне життя». І, звісно ж, наші співробітники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів погодилися допомогти журналістам підготувати матеріали про фальсифікацію недоброякісними виробниками м’яса та м’я...

READ YOURSELF

Молоді вчені нашого університету дають консультації глядачам популярних телеканалів 04 february 2019