Н У Х Т

Вчена рада університету прийняла низку важливих рішень

30 may 2019

Вчена рада університету прийняла низку важливих рішень

30 травня відбулося планове засідання вченої ради університету. Голова ради, ректор Анатолій Українець за традицією розпочав його з вітання членів вченої ради університету, що відсвяткували дні народження між засіданнями, та вручення атестатів і дипломів про присвоєння вчених звань і наукових ступенів.

Зокрема, дипломи доктора наук ректор вручив доценту кафедри готельно-ресторанної справи Тетяні Сильчук і доценту кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Вячеславу Іващуку. Атестат доцента кафедри маркетингу отримала Вікторія Стеценко. Присутні привітали колег оплесками.

Також Анатолій Українець оголосив наказ про часткові зміни у складі вченої ради у зв’язку із переобранням членів студентського самоврядування.

Далі вчена рада приступила до розгляду питань порядку денного. Першими розглянули кадрові питання. Кандидатури на заміщення вакантних посад представила вчений секретар Наталія Ткачук. До складу лічильної комісії обрали завідувача кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Ігоря Ельперіна, заступника проректора Олену Негоду і представників студентського самоврядування Яну Фільченкову, Світлану Протопопову і Сергія Ярового.

Про виховну роботу в університеті доповіла проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва. Її ґрунтовний аналіз отримав повну підтримку присутніх.

Тимчасове положення про організацію дуальної форми здобуття вищої освіти в НУХТ представив перший проректор Володимир Яровий. Заслухавши детальну доповідь першого проректора, вчена рада одностайно ухвалила Тимчасове положення про організацію дуальної форми здобуття вищої освіти в НУХТ.

Про результати міжнародної діяльності НУХТ у 2018-2019 н.р. доповів проректор з наукової роботи Олександр Шевченко. Вчена рада відзначила значне пожвавлення роботи нашого колективу у цьому напрямку, зокрема щодо посилення профорієнтаційної складової, що дало вже перші результати – маємо набір іноземних студентів із 8 країн і 29 слухачів підготовчого відділення з дальнього зарубіжжя – Іраку, Алжиру, Індії тощо.

Наостанок розглянули поточні питання: про стажування у Технологічному університеті м. Делфт (Нідерланди) докладно відзвітував доцент кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Стабніков; завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса розповів про практику проведення на кафедрі конкурсу на звання кращого техніка-технолога хлібопекарського та кондитерського виробництв серед студентів коледжів НУХТ, а голова студентської ради університету Олександр Висоцький закликав підтримати проекти, подані університетом до громадського бюджету Києва.

До активного обговорення питань порядку денного долучилися ректор Анатолій Українець, перший проректор Володимир Яровий, проректор Лариса Арсеньєва, директор Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачі кафедр Володимир Ковбаса, Галина Поліщук, Анатолій Куц, професор Анатолій Ладанюк.

Наостанок голова лічильної комісії Ігор Ельперін оголосив результати таємного голосування по кадрових питаннях. Усі претенденти переважною більшістю голосів були обрані на вакантні посади.

Оскільки порядок денний був вичерпаний, голова ради Анатолій Українець закрив засідання.  

 

Published on: 30-05-2019
Read also:
Новітні технології вступної кампанії від менеджерів

Яким має бути менеджер та що потрібно команді для здобуття перемог? Вступники-першокурсники разом із викладачами освітньо-професійної програми 073 «Менеджмент» провели неймовірний брейн-ринг. Ініціатором заходу стала гарантка програми к.е.н., доцентка Світлана Дунда. Напередодні заходу вступникам запропонували переглянути відомий фільм режисера Том...

READ YOURSELF

Новітні технології вступної кампанії від менеджерів 05 august 2021

Про гуманізацію і гуманітаризацію освіти подискутувала завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

22 березня завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина Чередніченко стала учасником VII Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми вищої професійної освіти» в рамках ІІ Міжнародного симпозіуму «Гуманітарний дискус мультикультурного світу: наука, освіта, комунікація». Поєднання гуманітарної підгото...

READ YOURSELF

Про гуманізацію і гуманітаризацію освіти подискутувала завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 22 march 2019

Футзалісти НУХТ – бронзові призери Чемпіонату України

У Львові 5 та 6 грудня відбувся фінал чотирьох Чемпіонату України з фузалу серед закладів вищої освіти. Склад учасників фінальної стадії – Національний університет харчових технологій (Київ), Національний університет «Львівська політехніка» (Львів), Івано-Франківський коледж фізичного виховання (Івано-Франківськ) та Сумський державний університет (...

READ YOURSELF

Футзалісти НУХТ – бронзові призери Чемпіонату України 09 december 2022

Викладач університету прочитала цикл лекцій з вищої математики у Китайській Народній Республіці

Доцент кафедри вищої математики ім. професора Можара В.І. Вікторія Романенко пройшла стажування у технологічному університеті Qilu (Китайська Народна Республіка) з метою обміну науковим досвідом і методикою викладання математики. Наш фахівець читала лекції з вищої математики китайським студентам англійською мовою. Крім того, викладач опанувала нау...

READ YOURSELF

Викладач університету прочитала цикл лекцій з вищої математики у Китайській Народній Республіці 08 january 2020