Н У Х Т

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» завершився

16 april 2019

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» завершився

Завершився конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв», традиційно організований навесні кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки дирекції Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ і ректорату університету. Він проводився серед студентів 4 курсу та 2 курсу зі скороченим терміном навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Конкурс складався з двох етапів: теоретичного і практичного. У першому етапі студенти вирішували три завдання, пов’язані з хлібопекарським і кондитерським виробництвом. Під час виконання завдань учасники конкурсу обґрунтовували вибір апаратурно-технологічної схеми виробництва, пропонували технологічні заходи для перероблення борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями, розкривали суть процесів, що відбуваються під час приготування напівфабрикатів, розраховували рецептури хлібних і кондитерських виробів. Переможці першого етапу взяли участь у другому етапі, який відбувався у виробничому цеху № 7 ПрАТ «Київхліб» і у кондитерському цеху ТОВ «Сузір’я солодощів». В умовах підприємств студенти розв’язували виробничі ситуаційні та розрахункові задачі, складені фахівцями галузі. Під час їх вирішення конкурсанти показали високий рівень практичної і теоретичної підготовки.

За сумою балів першого та другого етапів конкурсу переможцями в галузі хлібопекарського виробництва стали: Захар Борковський і Оксана Іванів (1 місце), Іван Свястин (2 місце), Оксана Ренкас і Ярослава Семченко (3 місце); в галузі кондитерського виробництва – Анна Пахольченко і Ірина Цапук (1 місце), Марія Польських (2 місце), Альона Сухенко і Іванна Гарбарук (3 місце).

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса та доценти кафедри Юлія Бондаренко, Лариса Михонік, Юлія Камбулова та Олена Кохан поздоровили переможців і вручили їм грамоти й подарунки – підручники за фахом.

 

Published on: 16-04-2019
Read also:
Про цифрову трансформацію України для студентів кафедри маркетингу

Нещодавно здобувачам кафедри маркетингу випала унікальна можливість дізнатися про диджитал трансформації в Україні від проджект-менеджерки державного підприємства «Дія» Анастасії Шевчук. Гостьова лекція на тему «Супровід і просування послуг у Дії» відкрила нашим студентам новий погляд на цифровізацію державних сервісів. Зустріч виявилася корисною ...

READ YOURSELF

Про цифрову трансформацію України для студентів кафедри маркетингу 02 april 2025

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося чотири засідання із захистів дипломних проектів і дипломних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» та одне засідання із захистів дипломних проектів бакалаврів заочної форми навчання за спеціальністю «Харчові технології». Екзаме...

READ YOURSELF

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів 21 june 2019

Благодійна ініціатива студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

Студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка у рамках великого збору коштів НУХТ на підтримку ЗСУ ініціювала благодійну лотерею. Розіграш проходив на сторінці факультету у соціальній мережі Instagram @hrtb_official. Зробивши донат, можна було виграти неймовірні смаколики від талановитих кондите...

READ YOURSELF

Благодійна ініціатива студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 15 march 2024

Плідне стажування у Словацькій Республіці

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко повернулася зі стажування за програмою «The National Scholarship Programme of the Slovak Republic в AgroBioTech Research Centre of Slovak University of Agriculture in Nitra» (м. Нітра, Словацька Республіка). Стажування передбачало проведення наукових досліджень у...

READ YOURSELF

Плідне стажування у Словацькій Республіці 18 march 2024