Н У Х Т

Лекція професора Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) для наших магістрантів

25 november 2021

Лекція професора Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) для наших магістрантів

24 листопада 2021 року професор Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) Едгар Перез Естеве прочитав англійською мовою гостьову лекцію «Нанотехнології у харчовій промисловості» для магістрантів освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування та переробки молока», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», а також для аспірантів освітньо-наукової програми «Харчові технології» у межах дисциплін «Інновації молокопереробної галузі», «Актуальні проблеми харчових технологій», «Експертиза та експрес-ідентифікація харчових продуктів», «Інноваційні технології м’ясних та м’ясомістких продуктів», «Перспективні технологічні процеси виробництва оздоровчих продуктів». «Методи наукових досліджень та планування експерименту».

До лекції також долучилися здобувачі вищої освіти Жешувського університету (Польща).

Понад 80 учасників, що відвідали лекцію, мали можливість покращити свої знання щодо застосування нанотехнологій у харчовій промисловості з питань використання нанокомпозитних антимікробних матеріалів для пакування, інкапсулювання, наномірних фільтрів, біосенсорів, а також безпечності застосування наночасточок у харчових виробництвах.

Під час обговорення лекції здобувачі вищої освіти також мали змогу розвинути свої комунікативні навички англійською мовою.

Викладачі випускових технологічних кафедр висловлюють щиру подяку шановному професорові Едгару Перезу Естеве і сподіваються на подальшу спільну співпрацю у межах освітньо-наукової діяльності.

Published on: 25-11-2021
Read also:
Репозитарій Науково-технічної бібліотеки НУХТ – серед кращих в Україні і світі

За підсумками чергового рейтингу репозитаріїв – Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar – інституційний репозитарій нашого університету (eNUFTIR) посів 129-те місце у світі серед 2764 учасників і 5 місце серед репозитаріїв України. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проекту ROAR за підтримки інформаційного се...

READ YOURSELF

Репозитарій Науково-технічної бібліотеки НУХТ – серед кращих в Україні і світі 18 august 2021

Новітні технології вступної кампанії від менеджерів

Яким має бути менеджер та що потрібно команді для здобуття перемог? Вступники-першокурсники разом із викладачами освітньо-професійної програми 073 «Менеджмент» провели неймовірний брейн-ринг. Ініціатором заходу стала гарантка програми к.е.н., доцентка Світлана Дунда. Напередодні заходу вступникам запропонували переглянути відомий фільм режисера Том...

READ YOURSELF

Новітні технології вступної кампанії від менеджерів 05 august 2021

Гостьова онлайн-лекція англійською мовою на кафедрі технології консервування

На запрошення доцентки кафедри технології консервування Світлани Матко гостьову онлайн-лекцію «Функціональні крохмалі для розбудови текстури харчових продуктів» англійською мовою прочитав дуже досвідчений спеціаліст, кандидат хімічних наук, менеджер з розвитку бізнесу компанії «Ingredion», відповідальний за ринки, що розвиваються Сергій Даценко. Л...

READ YOURSELF

Гостьова онлайн-лекція англійською мовою на кафедрі технології консервування 26 november 2021

Для здобувачів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» вийшов підручник англійською мовою

Для здобувачів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» підготовлені підручники «Міжнародні економічні відносини» українською та англійською мовами (автори – професорка Світлана Гуткевич, доцент Олег Шеремет, доцентка Марина Хмара). В умовах глобалізації міжнародні економічні відносини формуються на основі змін структури міжнародної торгівл...

READ YOURSELF

Для здобувачів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» вийшов підручник англійською мовою 28 october 2021