Н У Х Т

Лекція професора Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) для наших магістрантів

25 november 2021

Лекція професора Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) для наших магістрантів

24 листопада 2021 року професор Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) Едгар Перез Естеве прочитав англійською мовою гостьову лекцію «Нанотехнології у харчовій промисловості» для магістрантів освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування та переробки молока», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», а також для аспірантів освітньо-наукової програми «Харчові технології» у межах дисциплін «Інновації молокопереробної галузі», «Актуальні проблеми харчових технологій», «Експертиза та експрес-ідентифікація харчових продуктів», «Інноваційні технології м’ясних та м’ясомістких продуктів», «Перспективні технологічні процеси виробництва оздоровчих продуктів». «Методи наукових досліджень та планування експерименту».

До лекції також долучилися здобувачі вищої освіти Жешувського університету (Польща).

Понад 80 учасників, що відвідали лекцію, мали можливість покращити свої знання щодо застосування нанотехнологій у харчовій промисловості з питань використання нанокомпозитних антимікробних матеріалів для пакування, інкапсулювання, наномірних фільтрів, біосенсорів, а також безпечності застосування наночасточок у харчових виробництвах.

Під час обговорення лекції здобувачі вищої освіти також мали змогу розвинути свої комунікативні навички англійською мовою.

Викладачі випускових технологічних кафедр висловлюють щиру подяку шановному професорові Едгару Перезу Естеве і сподіваються на подальшу спільну співпрацю у межах освітньо-наукової діяльності.

Published on: 25-11-2021
Read also:
НУХТ – у ТОП-50 наукометричного моніторингу вишів України!

Днями був оприлюднений щорічний рейтинг українських закладів вищої освіти за показниками даних наукометричної бази SciVerse Scopus, ранжування у якому відбувається за показниками цитованості наукових статей, опублікованих закладами освіти або їхніми фахівцями. У квітневому рейтингу 2023 року наш університет посів 45 місце з 204 українських вишів, ...

READ YOURSELF

НУХТ – у ТОП-50 наукометричного моніторингу вишів України! 26 april 2023

Ступінь PhD – здобуто!

3 червня 2025 року відбувся успішний захист дисертації «Розроблення технології морозива ацидофільно-сироваткового низьколактозного» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» аспірантом кафедри технології молока і молочних продуктів Артуром Михалевичем. Наукова керів...

READ YOURSELF

Ступінь PhD – здобуто! 05 june 2025

На перше в новому календарному році засідання зібралася вчена рада університету

31 січня відбулося перше в новому календарному році засідання вченої ради університету. Голова ради, ректор університету Анатолій Українець розпочав його зі вручення дипломів: – диплом доктора наук за спеціальністю «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв» отримав доцент кафедри технологічного обладнання та к...

READ YOURSELF

На перше в новому календарному році засідання зібралася вчена рада університету 31 january 2019

Як експерт від України виступив доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки на семінарі-практикумі у Киргизстані

К.т.н., доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко як експерт від України взяв участь у Міжнародному семінарі-практикумі «Инновации для энергоэффективных зданий: современные практики за рубежом и в Кыргызстане», де виступив із доповіддю «Вопросы проектирования инженерного оборудования в энергоэффективных зданиях». Семі...

READ YOURSELF

Як експерт від України виступив доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки на семінарі-практикумі у Киргизстані 08 november 2019