Н У Х Т

Лекція професора Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) для наших магістрантів

25 november 2021

Лекція професора Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) для наших магістрантів

24 листопада 2021 року професор Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) Едгар Перез Естеве прочитав англійською мовою гостьову лекцію «Нанотехнології у харчовій промисловості» для магістрантів освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування та переробки молока», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», а також для аспірантів освітньо-наукової програми «Харчові технології» у межах дисциплін «Інновації молокопереробної галузі», «Актуальні проблеми харчових технологій», «Експертиза та експрес-ідентифікація харчових продуктів», «Інноваційні технології м’ясних та м’ясомістких продуктів», «Перспективні технологічні процеси виробництва оздоровчих продуктів». «Методи наукових досліджень та планування експерименту».

До лекції також долучилися здобувачі вищої освіти Жешувського університету (Польща).

Понад 80 учасників, що відвідали лекцію, мали можливість покращити свої знання щодо застосування нанотехнологій у харчовій промисловості з питань використання нанокомпозитних антимікробних матеріалів для пакування, інкапсулювання, наномірних фільтрів, біосенсорів, а також безпечності застосування наночасточок у харчових виробництвах.

Під час обговорення лекції здобувачі вищої освіти також мали змогу розвинути свої комунікативні навички англійською мовою.

Викладачі випускових технологічних кафедр висловлюють щиру подяку шановному професорові Едгару Перезу Естеве і сподіваються на подальшу спільну співпрацю у межах освітньо-наукової діяльності.

Published on: 25-11-2021
Read also:
Фахівець фінської компанії «Fazer» прочитав лекцію для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася гостьова лекція головного менеджера фінської компанії «Fazer» Юркі Копонена для магістрантів, що навчаються за освітніми програмами «Технології хліба, кондитерських макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних   харчових продуктів». На лекції були присутні представники компанії «Leipurin», завідувач кафедри технології...

READ YOURSELF

Фахівець фінської компанії «Fazer» прочитав лекцію для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 march 2020

Чергова гостьова лекція для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв»

16 лютого у рамках проведення гостьових лекцій на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбулася онлайн-лекція фахівця технічної підтримки польського відділу міжнародної компанії «Festo» Максима Даценка для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв». До лекції також приєдн...

READ YOURSELF

Чергова гостьова лекція для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» 20 february 2023

Секрети крафтового пивоваріння для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

15-16 березня 2019 р. з курсу крафтового пивоваріння стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Слухачів привітала з початком занять менеджер освітньої професійної програми, доцент Тетяна Сильчук. У міні-броварні кафедри готельно-ресторанної справи під керівництвом доцента Володимира Рідкоуса учасники програми о...

READ YOURSELF

Секрети крафтового пивоваріння для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 19 march 2019

Подаруй Різдво!

Підготовка до Різдва – це завжди радісний процес, адже нам не потрібно думати про робочі турботи і проблеми, і всі ми готуємося до приходу чудового свята. 21 грудня 2023 року в нашому університеті за ініціативи ректора, професора Олександра Шевченка та фахівчинь Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності Олени Подобій і Юлії Запо...

READ YOURSELF

Подаруй Різдво! 22 december 2023