Н У Х Т

У Львівському коледжі НУХТ встановили меморіальну дошку на честь Героя

03 march 2023

У Львівському коледжі НУХТ встановили меморіальну дошку на честь Героя

2 березня у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося встановлення меморіальної дошки на честь завідувача економіко-технологічного відділення Тараса Березюка, який від початку повномасштабного вторгнення агресора на територію України пішов захищати нашу землю від окупантів і загинув 24 серпня 2022 року. До події долучилися багато людей – його родина, друзі, колеги та студенти. Вони поділилися з присутніми своїми спогадами про Героя.

Тарас Березюк народився 3 січня 1988 року у Львові. Він захоплювався історією й закінчив історичний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка. У Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ пройшов шлях від вихователя гуртожитку до завідувача економіко-технологічного відділення, був викладачем історії та соціології. У коледжі він працював протягом десяти років. Крім того, Тарас Березюк був учасником Революції Гідності, ветераном російсько-української війни. Він служив у 24-й окремій механізованій бригаді імені Короля Данила.

Тараса Березюка поховали 30 серпня 2022 року на Личаківському кладовищі у Львові. За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі лейтенант Тарас Березюк відповідно до Указу Президента України нагороджений орденом Богдана Хмельницького третього ступеня посмертно.

Тарас Березюк назавжди залишиться в нашій пам’яті. Герої не вмирають!

Published on: 03-03-2023
Read also:
Мандри Черкащиною від профспілки для наших співробітників

Чи торкались ви сліду від лапки песика, якому 6 тисяч років? А відбитку руки, якому 6,5 тисяч років? А наші викладачі і співробітники 8 червня це зробили! Завдяки профспілці співробітників НУХТ вони побували у чергових мандрах, цього разу – Черкащиною. Перша зупинка – село Легедзино з багатющим музеєм трипільської цивілізації. Музей дуже демократи...

READ YOURSELF

Мандри Черкащиною від профспілки для наших співробітників 12 june 2019

Як майбутні експерти харчових продуктів мікробіологічну забрудненість об’єктів навколишнього середовища досліджували

Наприкінці травня студенти групи ТІ-2-6 під керівництвом доцента кафедри біотехнології і мікробіології Світлани Тетеріної у рамках вивчення дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій» розпочали дослідження мікробіологічної забрудненості об’єктів навколишнього середовища. Вони зробили посіви повітря лекційних аудиторій, холу, підвалу, туалету...

READ YOURSELF

Як майбутні експерти харчових продуктів мікробіологічну забрудненість об’єктів навколишнього середовища досліджували 20 june 2019

Про оздоровче харчування дізналися київські гімназисти від викладача кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладач кафедри технології оздоровчих продуктів, доцент Світлана Бажай-Жежерун за сприяння керівництва гімназії №59 ім. О.М. Бойченка м. Києва прочитала для учнів гімназії лекцію «Оздоровче харчування як розвиток уявлень про ідеальну їжу». Викладач акцентувала увагу слухачів на взаємозв'язку здоров'я і харчування, актуальності створення інновацій...

READ YOURSELF

Про оздоровче харчування дізналися київські гімназисти від викладача кафедри технології оздоровчих продуктів 10 may 2019

НУХТ – у ТОП-5 за кількістю патентів

Днями портал ЄвроОсвіта в рамках підготовки до складання рейтингу ТОП-200 закладів вищої освіти 2024 року оприлюднив інформацію щодо кількості патентів на винаходи та корисні моделі, отриманих ЗВО України за підсумками 2023 року. У рейтинговій таблиці наш університет займає четверту позицію з 50 отриманими авторськими документами, з них 14 – патен...

READ YOURSELF

НУХТ – у ТОП-5 за кількістю патентів 22 january 2024