Н У Х Т

Подяка ректора НУХТ вручена партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

06 september 2021

Подяка ректора НУХТ вручена партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

Наші викладачі відвідали заклади загальної середньої освіти, фахової передвищої освіти та фахової вищої освіти, випускники яких навчаються в нашому університеті, щоб взяти участь в урочистостях з нагоди початку нового навчального року і виконати приємну місію – вручити колективам цих закладів подяки ректора.

Зокрема, Подяка ректора НУХТ була вручена нашим партнерам – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права і особисто директору Івану Демусю за внесок у підготовку фахівців для промисловості і бізнесу, відмінний рівень знань і компетенцій, високі моральні та лідерські якості випускників коледжу.

Адміністрація коледжу підтримує тісне співробітництво з нашим університетом. Понад 30 випускників коледжу нині навчаються у НУХТ, і є прикладом для інших, як у навчанні, так і інших аспектах університетського життя – дослідницькій діяльності, спорті та культурно-просвітницьких заходах.

Останні приклади – більше половини випускників Бердичівського коледжу після закінчення бакалаврату у нашому університеті успішно склали зовнішній іспит з іноземної мови та вступили до магістратури; практично всі вони успішно поєднали навчання з роботою за фахом, працюючи на провідних підприємствах фармацевтичної та харчової промисловості, та на додаток до диплому про вищу освіту отримали практичних досвід і робочий стаж.

Published on: 06-09-2021
Read also:
Створення оздоровчих напоїв: дистанційна лабораторна на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Уміння адаптуватися до змін – ключова якість сучасного освітнього процесу. Кафедра технології оздоровчих продуктів продемонструвала свою готовність до викликів часу, активно впроваджуючи новітні методи навчання, такі як цифровий сторітейлінг, щоб забезпечити високий рівень навчання та залучити здобувачів навіть у дистанційному форматі. Один із при...

READ YOURSELF

Створення оздоровчих напоїв: дистанційна лабораторна на кафедрі технології оздоровчих продуктів 04 march 2024

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Президента України для молодих вчених 2019 року

13 лютого у Національній бібліотеці України імені В. І. Вернадського відбулося урочисте вручення премій Президента України для молодих вчених 2019 року. Надзвичайно приємно, що серед лауреатів премії – молоді науковці нашого університету – доцент кафедри технології м’яса і м’ясних виробів, кандидат технічних наук Олег Галенко та провідний інженер,...

READ YOURSELF

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Президента України для молодих вчених 2019 року 14 february 2020

Участь кафедри технології оздоровчих продуктів у розвитку нутриціологічних досліджень

На сьогодні відомо понад 200 захворювань, у лікуванні яких відповідне харчування відіграє провідну роль. Загалом при лікуванні будь-яких хвороб адекватне харчування є обов’язковим компонентом, чинником захисту організму від побічних дій ліків, прискорення одужання. А нестача у харчових раціонах певних нутрієнтів викликає найбільшу кількість захворю...

READ YOURSELF

Участь кафедри технології оздоровчих продуктів у розвитку нутриціологічних досліджень 07 april 2025

Молоді вчені – пакувальній індустрії

Викладачі і здобувачі освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого взяли активну участь у 20-й науковій конференції для молодих вчених «Новітні технології пакування». Організатори заходу – Клуб пакувальників України, Київський міжнародний контрактовий ярмарок, Національний університет харчових технологій, Міністер...

READ YOURSELF

Молоді вчені – пакувальній індустрії 08 june 2021