Н У Х Т

Подяка ректора НУХТ вручена партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

06 вересня 2021

Подяка ректора НУХТ вручена партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

Наші викладачі відвідали заклади загальної середньої освіти, фахової передвищої освіти та фахової вищої освіти, випускники яких навчаються в нашому університеті, щоб взяти участь в урочистостях з нагоди початку нового навчального року і виконати приємну місію – вручити колективам цих закладів подяки ректора.

Зокрема, Подяка ректора НУХТ була вручена нашим партнерам – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права і особисто директору Івану Демусю за внесок у підготовку фахівців для промисловості і бізнесу, відмінний рівень знань і компетенцій, високі моральні та лідерські якості випускників коледжу.

Адміністрація коледжу підтримує тісне співробітництво з нашим університетом. Понад 30 випускників коледжу нині навчаються у НУХТ, і є прикладом для інших, як у навчанні, так і інших аспектах університетського життя – дослідницькій діяльності, спорті та культурно-просвітницьких заходах.

Останні приклади – більше половини випускників Бердичівського коледжу після закінчення бакалаврату у нашому університеті успішно склали зовнішній іспит з іноземної мови та вступили до магістратури; практично всі вони успішно поєднали навчання з роботою за фахом, працюючи на провідних підприємствах фармацевтичної та харчової промисловості, та на додаток до диплому про вищу освіту отримали практичних досвід і робочий стаж.

Опублікований: 06-09-2021
Читайте також:
Насичений день кафедри експертизи харчових продуктів

Ні дощова погода, ні тривога не стали на заваді відвідуванню Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки кафедрою експертизи харчових продуктів. 17 квітня студенти групи ХЕ-1-7 разом із молодшими кураторами та кураторкою групи, асистенткою кафедри Анною Логіновою відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP. Здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений день кафедри експертизи харчових продуктів 18 квітня 2024

Співпраця – рушій освіти і науки

Найвидатніші наукові відкриття досягаються завдяки глобальній співпраці та всесвітньому обміну інформацією. Тому, провідні університети постійно співпрацюють між собою в сфері науки та освіти, обмінюючись знаннями і досвідом. І НУХТ – один із них. Наш університет активно співпрацює з Миколаївським національним аграрним університетом (МНАУ) – у мин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця – рушій освіти і науки 27 березня 2023

Дизайн презентації – поради здобувачам освіти від професіонала

Нещодавно у здобувачів магістратури за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» відбулася зустріч із менеджеркою з розвитку персоналу ТОВ «Триглав Інтернешнл» (партнер корпорації «Артеріум») Крістіною Яцимірською. Тема зустрічі стосувалася дизайну презентації. Здобувачам важливо уміти правильно її створювати, оскільки презентація є невідʼє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дизайн презентації – поради здобувачам освіти від професіонала 09 грудня 2022

Щодо проведення педагогічних експериментів всеукраїнського рівня подискутували викладачі Львівського коледжу НУХТ

Голова циклової комісії готельного обслуговування Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Ірина Тарасюк і  викладач циклової комісії економічних дисциплін Юлія Журавель взяли участь у дискусійних панелях з теми проведення педагогічних експериментів всеукраїнського рівня та конференції «Упровадження дуальної форми нав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щодо проведення педагогічних експериментів всеукраїнського рівня подискутували викладачі Львівського коледжу НУХТ 26 жовтня 2018