Н У Х Т

Міносвіти доручило закладам освіти готуватися до навчального року

14 серпня 2020

Міносвіти доручило закладам освіти готуватися до навчального року

Міністерство освіти і науки доручило керівникам закладів освіти розпочати підготовку  до нового навчального року та опалювального сезону в умовах адаптивного карантину.

Відповідний лист підписаний т.в.о. міністра освіти і науки Сергієм Шкарлетом.

Згідно з рекомендаціями МОН, керівникам закладів освіти необхідно поінформувати учасників освітнього процесу та працівників про подовження адаптивного карантину та заборони, що діють на території України на період дії карантину залежно від рівня епідемічної небезпеки в регіоні або окремих адміністративно-територіальних одиницях.

Також у закладах освіти мають бути проведені інструктажі з безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу, правил поведінки у закладах освіти, правил пожежної безпеки, електробезпеки, безпеки дорожнього руху, профілактики шлунково-кишкових захворювань, норм гігієни та виробничої санітарії, правил поведінки в громадських місцях, а також інструктажі щодо поводження з незнайомими людьми та предметами, користування громадським транспортом, попередження травмування тощо.

Окрім того, закладам освіти необхідно мати декілька десятків назв різноманітних документів (правил, договорів, посадових інструкцій, наказів, протоколів, планів, актів, посвідчень перевірок, журналів тощо), що засвідчать готовність закладу до нового навчального року.

Значна увага рекомендацій МОН присвячена стану пожежної безпеки в закладі освіти, стану електрогосподарства та утриманню території закладу освіти.

Опублікований: 14-08-2020
Читайте також:
Чергове міжнародне визнання досягнень науковців нашого університету

Науковці університету – завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів, професорка Галина Поліщук, асистентка кафедри процесів і апаратів Вікторія Сапіга та аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів Артур Михалевич одержали вітальні листи від ректора Університету Марії Кюрі-Склодовської в Любліні (Польща), професора Радосл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове міжнародне визнання досягнень науковців нашого університету 01 травня 2025

Тенденції розвитку галузі з’ясовували бакалаври і викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

31 жовтня 2024 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі здобувачами третього та четвертого курсів освітньо-професійної програми «Технології харчування» відвідали 27 Міжнародну виставку продуктів харчування і напоїв і виставку технологій, обладнання, рішень для агропереробки та продовольчої індустрії «Agro2Food»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції розвитку галузі з’ясовували бакалаври і викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 01 листопада 2024

Ще один молодий науковець кафедри технології консервування успішно захистив дисертаційну роботу

6 грудня успішно пройшов випробовування захистом дисертаційного дослідження «Удосконалення технологій переробки сучасних сортів картоплі з отриманням нових напівфабрикатів та консервованих продуктів», виконаного під керівництвом завідувача кафедри харчових технологій Київського кооперативного інституту бізнесу і права, доцента Галини Бандуренко, ас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один молодий науковець кафедри технології консервування успішно захистив дисертаційну роботу 06 грудня 2019

Триває підготовка до наукового свята

Триває підготовка до наукового свята – 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка цього року відбудеться 15-16 квітня. На цей час організаційний комітет отримав понад 1200 тез доповідей від охочих взяти участь. Заявки на участь у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває підготовка до наукового свята 24 березня 2021