Н У Х Т

Інформаційні технології, як основа комунікації викладачів у період карантину

29 квітня 2020

Інформаційні технології, як основа комунікації викладачів у період карантину

24 квітня 2020 року на платформі Zoom відбулося планове засідання кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління, у якому взяли участь 26 викладачів і співробітників кафедри та декан факультету автоматизації і комп’ютерних систем Андрій Форсюк.

Під час онлайн-засідання увага акцентувалася на таких основних питаннях:

1. Апробація дистанційної платформи Zoom серед викладачів кафедри.
2. Особливості завершення навчального року здобувачами четвертого та інших курсів. (При розгляді цього питання було наголошено, що для формування електронних відомостей викладачі кафедри повинні занести результати поточного і підсумкового контролю, а також усі заняття згідно з розкладом в електронний журнал.)
3. Дистанційні курси та індивідуальні кабінети викладача.
4. Прийом курсових проектів (робіт), дипломних проектів бакалаврів (денна, заочна форма).
5. Накази та розпорядження від ректорату.
6. Підготовка та здача навчально-методичних розробок у період карантину.

У  нинішніх реаліях, коли ще й карантин продовжений до 11 травня, навчання не припиняється. Завдяки сукупності сучасних технологій, викладачі кафедри активно проводять онлайн-консультації та заняття із використанням відео-зв`язку. Використовують мобільні онлайн-платформи  Zoom, Skype Viber, Telegram, аби студентам вдавалося опановувати якомога ширше всю інформацію, та щоб їх самостійна робота була на належному рівні.

Навчайтеся в режимі онлайн. Залишайтеся вдома! Будьте здорові! 

Опублікований: 29-04-2020
Читайте також:
Ефективна підготовка забезпечується взаємодією викладачів і здобувачів освіти

Навчальний процес другого семестру для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «магістр» розпочався організаційною online-зустріччю з гаранткою міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксаною Топчій, завідувачами кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василем Пасічним і кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективна підготовка забезпечується взаємодією викладачів і здобувачів освіти 29 січня 2024

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся II етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із Х Всеукраїнською конференцією студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності». Заходи відбувалися у зміша...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 08 червня 2021

НУХТ – у ТОП-20 київських вишів, найбільш популярних серед вступників на основі повної загальної середньої освіти

Кілька років поспіль після завершення подання заяв вступниками до бакалаврату на основі повної загальної середньої освіти, портал Освіта.UA визначає 100 вишів України, найбільш популярних серед цієї категорії вступників. Цей своєрідний рейтинг укладається за даними інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», що розміщує рейтингові списки вступників. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у ТОП-20 київських вишів, найбільш популярних серед вступників на основі повної загальної середньої освіти 03 серпня 2023

Традиції здорових харчових звичок довголіття

В університеті за ініціативи та підтримки ректора Олександра Шевченка та голови київської міської організації Науково-технічного товариства харчової промисловості України Юрія Задніпряного відбувся спільний захід кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід» із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції здорових харчових звичок довголіття 30 червня 2025