Н У Х Т

Інформаційні технології, як основа комунікації викладачів у період карантину

29 квітня 2020

Інформаційні технології, як основа комунікації викладачів у період карантину

24 квітня 2020 року на платформі Zoom відбулося планове засідання кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління, у якому взяли участь 26 викладачів і співробітників кафедри та декан факультету автоматизації і комп’ютерних систем Андрій Форсюк.

Під час онлайн-засідання увага акцентувалася на таких основних питаннях:

1. Апробація дистанційної платформи Zoom серед викладачів кафедри.
2. Особливості завершення навчального року здобувачами четвертого та інших курсів. (При розгляді цього питання було наголошено, що для формування електронних відомостей викладачі кафедри повинні занести результати поточного і підсумкового контролю, а також усі заняття згідно з розкладом в електронний журнал.)
3. Дистанційні курси та індивідуальні кабінети викладача.
4. Прийом курсових проектів (робіт), дипломних проектів бакалаврів (денна, заочна форма).
5. Накази та розпорядження від ректорату.
6. Підготовка та здача навчально-методичних розробок у період карантину.

У  нинішніх реаліях, коли ще й карантин продовжений до 11 травня, навчання не припиняється. Завдяки сукупності сучасних технологій, викладачі кафедри активно проводять онлайн-консультації та заняття із використанням відео-зв`язку. Використовують мобільні онлайн-платформи  Zoom, Skype Viber, Telegram, аби студентам вдавалося опановувати якомога ширше всю інформацію, та щоб їх самостійна робота була на належному рівні.

Навчайтеся в режимі онлайн. Залишайтеся вдома! Будьте здорові! 

Опублікований: 29-04-2020
Читайте також:
Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – призер обласної олімпіади з хімії

На базі Золотоніського коледжу ветеринарної медицини БНАУ відбулася І Обласна олімпіада з хімії серед студентів І курсів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації Черкаської області. Представники коледжів у чесній та наполегливій боротьбі змагалися за звання кращого хіміка. Студент групи МЕХ17 Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – призер обласної олімпіади з хімії 24 квітня 2018

Наші викладачі – слухачі Третьої Пан Кавказької літньої школи від університету Хохшуле Гайзенхайма (Німеччина)

3 жовтня розпочалася Третя Пан Кавказька літня школа (3rd Pan Caucasian Summer School Wine Business) за напрямом виноробного бізнесу, організована університетом Хохшуле Гайзенхайма (м. Гайзенхайм, Німеччина) за підтримки Федерального міністерства освіти та наукових досліджень Німеччини і Німецької служби академічних обмінів (DAAD). У цьому році зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі – слухачі Третьої Пан Кавказької літньої школи від університету Хохшуле Гайзенхайма (Німеччина) 03 жовтня 2022

Перший захист дисертації за спеціальністю «Галузеве машинобудування» на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD)

23 червня 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.007  аспірант кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Анатолій Михайлов успішно захистив  дисертацію «Розроблення методів проєктування ресурсозберігаючих технологій виготовлення деталей обладнання харчових виробництв». Науковий керівник – професор ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший захист дисертації за спеціальністю «Галузеве машинобудування» на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD) 25 червня 2021

Молоді викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів демонструють високий рівень педагогічної майстерності

5 березня 2019 року відбулося відкрите лабораторне заняття асистента кафедри технології оздоровчих продуктів Ірини Ясінської з дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів» для студентів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». На відкрите заняття завітали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів демонструють високий рівень педагогічної майстерності 06 березня 2019