Н У Х Т

Стартував конкурс українсько-білоруських науково-дослідних проектів на 2019-2020 рр

04 жовтня 2018

Стартував конкурс українсько-білоруських науково-дослідних проектів на 2019-2020 рр

Науковці вишів, науково-дослідних установ і підприємств можуть взяти учать у конкурсі українсько-білоруських науково-дослідних проектів. Його оголосили Міністерство освіти і науки України і Державний комітет з науки і технологій Республіки Білорусь. Переможці зможуть реалізувати проекти у 2019-2020 роках.

Прийом заявок на конкурс стартував 1 жовтня і триватиме до 3 грудня 2018 року.

Проектні пропозиції приймаються за напрямами:

- нові матеріали та нанотехнології;
- лазерні технології;
- оптоелектроніка;
- медицина і фармація;
- інформаційні та комунікаційні технології;
- сільське господарство та продовольство;
- енергозберігаючі технології;
- технології машинобудування і будівництва доріг;
- біотехнології;
- раціональне природокористування, ресурсозбереження та захист від надзвичайних ситуацій;
- хімічні технології та інші;
- проблеми спільної історичної та культурної спадщини.

Докладна інформація про конкурс - в інформаційному бюлетені.  Завантажити форму заявки можна тут. Заповнити форму з короткою інформацією про проектну пропозицію необхідно за посиланням.

Контактна особа: Білоус Ірина Леонідівна – (044) 287-82-50

Нагадаємо, що рішення про проведення конкурсу було прийняте на 11-му засіданні Міжурядової українсько-білоруської комісії зі співробітництва в галузі науки і технологій, що відбулося  в Мінську.

У науковців нашого університету давні дружні творчі зв’язки з білоруськими колегами. Тож університет має всі шанси стати переможцем конкурсу за різними напрямками досліджень. 

Опублікований: 04-10-2018
Читайте також:
Головну подію пакувальної та харчової промисловості України відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

4 червня 2021 року здобувачі групи ХЧ-3-13ск кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі своєю кураторкою, асистенткою кафедри Тетяною Роман відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки (International Forum Food Industry and Packaging, IFFIP) – головну подію пакувальної та харчової промисловості України. Вони ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Головну подію пакувальної та харчової промисловості України відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 07 червня 2021

Креативний підхід до кожного гостя кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

День відкритих дверей на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відзначився індивідуальним підходом до кожного гостя. Викладацький склад кафедри під керівництвом професора Анатолія Соколенка завжди робить основний акцент на отриманні максимуму корисної інформації та позит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативний підхід до кожного гостя кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 02 грудня 2019

Наші студентки стажуються у Німеччині

Здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Ольга Степанова, Ольга Романюк, Катерина Пекарчук, Анастасія Парака, Тетяна Піскурська, Анастасія Клімова та Юлія Муравйова у команді зі студентами Берлінського університету прикладних наук успішно виконують насичену програму стажування у центрі з виробництва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студентки стажуються у Німеччині 24 лютого 2023

Знайомство кафедри експертизи харчових продуктів з київським ліцеєм №142

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга ознайомила 10-класників ліцею №142 м. Києва з нашим університетом і освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Ліцей має досить багату історію, адже був заснований ще в 1956 році. Ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство кафедри експертизи харчових продуктів з київським ліцеєм №142 14 березня 2024