Н У Х Т

На гостину до Смілянськго коледжу харчових технологій НУХТ

10 грудня 2018

На гостину до Смілянськго коледжу харчових технологій НУХТ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся черговий День відкритих дверей, на який з’їхалися школярі Сміли, Смілянського та Черкаського районів. «Відігрівали» гостей кавою та смаколиками, також була запропонована насичена програма зустрічі.

Директор коледжу Олександр Хоменко розповів про перспективи та плани розвитку навчального закладу. Випускник коледжу, а нині керівник Смілянського комунального підприємства «Комунальник» Сергій Ананко згадав студентські роки, подякував викладачам за міцні знання, здобуті під час навчання, закликав школярів вступати до коледжу.

Заступник керівника зі зв’язків із роботодавцями Ніна Кулініч розповіла про великий попит на випускників коледжу, про потребу саме таких спеціалістів на ринку праці.

Надзвичайно цікавими були і майстер-класи, запропоновані фаховими комісіями: театралізована реклама від маркетологів і менеджерів, участь у заняттях із 3D-проектування, зі створенням програмного продукту, ознайомлення з можливостями автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій. Особливу цікавість і активність проявили присутні, батьки і діти у безпосередньому оздобленні кондитерських виробів.

Із великою кількістю інформації та приємних вражень гості покидали навчальний заклад. За ними тепер вибір спеціальності для подальшого навчання.

Опублікований: 10-12-2018
Читайте також:
День гостинності по-полтавськи

10 листопада у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей. До навчального закладу завітали випускники шкіл і професійно-технічних навчальних закладів Полтави та Полтавської області, а також інших регіонів нашої країни. Колектив коледжу гостинно зустрічав майбутніх студентів, підготувавши для них та їх батьків ціка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності по-полтавськи 12 листопада 2018

Наші викладачі взяли участь у круглому столі «Менеджери зеленої відбудови: формула еко-ефективності та підготовка кадрів»

Викладачки кафедри екології та екоменеджменту, гарантки освітніх програм «Екологія та екоменеджмент» Оксана Ничик і «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» Оксана Салавор взяли участь у круглому столі «Менеджери зеленої відбудови: формула еко-ефективності та підготовка кадрів», організованому Professional Association of Environmentalists of the World...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі взяли участь у круглому столі «Менеджери зеленої відбудови: формула еко-ефективності та підготовка кадрів» 10 червня 2024

Інтеграція теорії та практики: реалізація унікального професійного досвіду під час педагогічної практики

Здобувачка ступеня PhD за освітньо-науковою програмою «Біотехнологія» Ганна Бондар підійшла до проходження своєї педагогічної практики з особливою відповідальністю та інноваційністю. Водночас будучи фахівчинею-практиком, яка щоденно працює з високоінноваційними хроматографічними системами на фармацевтичному підприємстві, Ганна ефективно суміщає сво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтеграція теорії та практики: реалізація унікального професійного досвіду під час педагогічної практики 08 березня 2024

Актуалізацію освітніх програм обговорили на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

В університеті триває локальний моніторинг освітньо-професійних програм. 11 лютого колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка провів засідання кафедри, на якому обговорив три освітні програми та подальшу їх актуалізацію щодо підготовки фахівців у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуалізацію освітніх програм обговорили на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 лютого 2022