Н У Х Т

На гостину до Смілянськго коледжу харчових технологій НУХТ

10 грудня 2018

На гостину до Смілянськго коледжу харчових технологій НУХТ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся черговий День відкритих дверей, на який з’їхалися школярі Сміли, Смілянського та Черкаського районів. «Відігрівали» гостей кавою та смаколиками, також була запропонована насичена програма зустрічі.

Директор коледжу Олександр Хоменко розповів про перспективи та плани розвитку навчального закладу. Випускник коледжу, а нині керівник Смілянського комунального підприємства «Комунальник» Сергій Ананко згадав студентські роки, подякував викладачам за міцні знання, здобуті під час навчання, закликав школярів вступати до коледжу.

Заступник керівника зі зв’язків із роботодавцями Ніна Кулініч розповіла про великий попит на випускників коледжу, про потребу саме таких спеціалістів на ринку праці.

Надзвичайно цікавими були і майстер-класи, запропоновані фаховими комісіями: театралізована реклама від маркетологів і менеджерів, участь у заняттях із 3D-проектування, зі створенням програмного продукту, ознайомлення з можливостями автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій. Особливу цікавість і активність проявили присутні, батьки і діти у безпосередньому оздобленні кондитерських виробів.

Із великою кількістю інформації та приємних вражень гості покидали навчальний заклад. За ними тепер вибір спеціальності для подальшого навчання.

Опублікований: 10-12-2018
Читайте також:
Обрати вірний шлях випускникам бакалаврату допомагають стейкхолдери

Наші здобувачі-четвертокурсники зараз постають перед непростим вибором: що робити далі, після закінчення навчання у бакалавраті, – йти працювати чи продовжувати студентське життя. Цей вибір не такий вже і простий, особливо зважаючи на дуже складні реалії нашого воєнного сьогодення. Зазвичай на прийняття рішення у цьому питанні суттєво впливають сте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обрати вірний шлях випускникам бакалаврату допомагають стейкхолдери 05 травня 2022

День гостинності Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

25 березня учні-старшокласники відвідали День гостинності, який вперше організовували студенти та викладачі 10 випускових  кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій. На цей захід були запрошені випускники професійних ліцеїв і шкіл України та їх батьки. Наші майбутні студенти змогли ознайомитися з матеріально-технічною базою інституту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 26 березня 2019

Починається ліквідація Держінспекції навчальних закладів

Стартує процес реорганізації Державної інспекції навчальних закладів у абсолютно новий орган, що відповідатиме за дотримання якості освіти та освітніх стандартів – Державну службу якості освіти. Відповідне рішення – про утворення комісії з реорганізації ДІНЗ – 17 січня 2018 року ухвалив Уряд України. «Щоб зареєструвати та запустити Державну службу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Починається ліквідація Держінспекції навчальних закладів 18 січня 2018

Навчальний рік здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» завершився проходженням практики у закладах гостинності

Навчальний рік здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завершився проходженням практики, яка є обов’язковим елементом освітньо-професійної підготовки, у закладах гостинності. Для здобувачів першого року навчання це була перша навчальна практика, під час якої вони познайомилися з кращими вітчизняними готельними підприємства...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчальний рік здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» завершився проходженням практики у закладах гостинності 13 липня 2023