Н У Х Т

Свято танцю «NUFT DANCE FEST» відбулося в університеті

24 квітня 2019

Свято танцю «NUFT DANCE FEST» відбулося в університеті

24 квітня в університеті відбувся уже традиційний фестиваль танцю «NUFT DANCE FEST». Свято танцю й драйву відбувається в нашому навчальному закладі вже втретє, ініціатором його започаткування була студентська рада Навчально-наукового інституту економіки і управління, а проводиться воно за підтримки студради університету і Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку.

Впродовж трьох років наші митці змагаються у трьох номінаціях – «Колективне виконання», «Соло» і «Дуетне виконання».

Нелегке завдання оцінити творчість конкурсантів випало журі у складі: заслуженого артиста України, в минулому соліста Національного академічного ансамблю танцю імені Павла Вірського, режисера-постановника, судді міжнародної категорії з хореографії Юрія Вернигора, керівника танцювальної студії ансамблю пісні і танцю «Світанок» Ангеліни Кузьмич, хореографа-постановника, викладача хореографії Галини Матушкіної і віце-президента Асоціації бально-спортивного танцю України, судді вищої всеукраїнської категорії Олександра Горовецького.

Номінацію колективне виконання представляли ансамблі: факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) «LEGO», факультету автоматизації і комп’ютерних систем (АКС) «АКСband», Навчально-наукового інституту економіки і управління (ННІ ЕіУ) «Dance Formation», Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого (НН ІТІ) «Flame», факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) «ГРТБ Family» і Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІ ХТ) «Little Party».

Соло виконували студенти: факультету ГРТБ Аліса Дробот, Марія Семененко і Вадим Агеєв, НН ІТІ Назар Щербак, факультету БТЕК Анастасія Крутенко ННІ ЕіУ Аліна Козіна, факультету АКС Віола Зарицка.

Дуетів брало участь всього два – Анна Хмельницька і Світлана Протопопова (ННІ ХТ) і Юлія Кучеренко і Богдан Марченко (НН ІТІ).

Свої вокальні номери присутнім подарували Марія Лісовські (факультет БТЕК), дует «Черемош» (ННІ ХТ), Ольга Ластовецька і Інна Кравченко (ННІ ЕіУ) випускник НУХТ Василь Федикович.

Поки журі радилося, своїми враженнями про цьогорічний фестиваль-конкурс поділилися хореограф Віктор Белан і Василь Федикович.

Щиро привітала учасників і гостей танцювального свята проректор університету з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва. «Ідіть по життю, танцюючи», – закликала вона нашу молодь.

Члени журі також не втрималися і висловилися стосовно побаченого, вони високо оцінили виступи конкурсантів, побажали їм не зупинятися й далі шліфувати свою майстерність, яка у багатьох вже на професійному рівні.

І ось нагородження переможців:

номінація «Соло»:
1-е місце – Вадим Агеєв (факультет ГРТБ)
2-е місце – Віола Зарицька (факультет АКС)
3-е місце – Назар Щербак (НН ІТІ)

номінація «Дует»:
1-е місце – не вручалося
2-е місце – Анна Хмельницька і Світлана Протопопова (ННІ ХТ)
3-е місце – Юлія Кучеренко і Богдан Марченко (НН ІТІ)

номінація «Колектив»:
1-е місце – «Dance Formation» (ННІ ЕіУ)
2-е місце – «Little Party» (ННІ ХТ)
3-е місце – «АКСband» (факультет АКС) і «ГРТБ Family» (факультет ГРТБ)

Вітаємо переможців і дякуємо всім учасникам за море позитиву, драйву і чудовий настрій!

Опублікований: 24-04-2019
Читайте також:
Цікаві обґрунтовані технічні рішення – у дипломних проектах бакалаврів з «Машинобудування»

13 червня 2019 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування розпочалися захисти дипломних проектів на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом підготовки «Машинобудування». У своїх проектах бакалаври запропонували ряд цікавих обґрунтованих технічних рішень, спрямованих на удосконалення обладнання пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві обґрунтовані технічні рішення – у дипломних проектах бакалаврів з «Машинобудування» 14 червня 2019

Здобувачки-менеджерки персоналу опановували цифрову безпеку

Здобувачки освіти 3 курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Альбіна Горобець, Тетяна Секретарук і Вікторія Овадюк у межах програми дисципліни «Соціально-економічна безпека» пройшли курси Prometheus і отримали персональні сертифікати. Зокрема, це курси – «Цифрова безпека для громадських організацій в умовах війни», «Особиста фізи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачки-менеджерки персоналу опановували цифрову безпеку 05 вересня 2023

Пиво, зварене на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства, нагороджене бронзовою медаллю Міжнародного форуму

У місті Рівному відбувся ювілейний Х Міжнародний форум пивоварів і рестораторів, основні теми якого – виробництво і продаж пива під час локдауну, розроблення нових сортів пива з добавками. Постачальники сировини і обладнання проводили презентації своєї продукції. Долучилися до роботи форуму і фахівці нашого університету – викладачі кафедри біотехно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пиво, зварене на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства, нагороджене бронзовою медаллю Міжнародного форуму 29 квітня 2021

У МОН проаналізували новації вступу-2018

Три чверті вступників цього року отримали бюджетне місце за 1 та 2 пріоритетністю – це один із найбільших здобутків широкого конкурсу. Про це розповіла міністр освіти і науки України Лілія Гриневич під час прес-конференції щодо підсумків вступної кампанії 2018 року сьогодні, 9 серпня 2018 року, – повідомляє прес-служба МОН. «Приємна тенденція, яку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У МОН проаналізували новації вступу-2018 09 серпня 2018