Н У Х Т

Свято танцю «NUFT DANCE FEST» відбулося в університеті

24 квітня 2019

Свято танцю «NUFT DANCE FEST» відбулося в університеті

24 квітня в університеті відбувся уже традиційний фестиваль танцю «NUFT DANCE FEST». Свято танцю й драйву відбувається в нашому навчальному закладі вже втретє, ініціатором його започаткування була студентська рада Навчально-наукового інституту економіки і управління, а проводиться воно за підтримки студради університету і Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку.

Впродовж трьох років наші митці змагаються у трьох номінаціях – «Колективне виконання», «Соло» і «Дуетне виконання».

Нелегке завдання оцінити творчість конкурсантів випало журі у складі: заслуженого артиста України, в минулому соліста Національного академічного ансамблю танцю імені Павла Вірського, режисера-постановника, судді міжнародної категорії з хореографії Юрія Вернигора, керівника танцювальної студії ансамблю пісні і танцю «Світанок» Ангеліни Кузьмич, хореографа-постановника, викладача хореографії Галини Матушкіної і віце-президента Асоціації бально-спортивного танцю України, судді вищої всеукраїнської категорії Олександра Горовецького.

Номінацію колективне виконання представляли ансамблі: факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) «LEGO», факультету автоматизації і комп’ютерних систем (АКС) «АКСband», Навчально-наукового інституту економіки і управління (ННІ ЕіУ) «Dance Formation», Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого (НН ІТІ) «Flame», факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) «ГРТБ Family» і Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІ ХТ) «Little Party».

Соло виконували студенти: факультету ГРТБ Аліса Дробот, Марія Семененко і Вадим Агеєв, НН ІТІ Назар Щербак, факультету БТЕК Анастасія Крутенко ННІ ЕіУ Аліна Козіна, факультету АКС Віола Зарицка.

Дуетів брало участь всього два – Анна Хмельницька і Світлана Протопопова (ННІ ХТ) і Юлія Кучеренко і Богдан Марченко (НН ІТІ).

Свої вокальні номери присутнім подарували Марія Лісовські (факультет БТЕК), дует «Черемош» (ННІ ХТ), Ольга Ластовецька і Інна Кравченко (ННІ ЕіУ) випускник НУХТ Василь Федикович.

Поки журі радилося, своїми враженнями про цьогорічний фестиваль-конкурс поділилися хореограф Віктор Белан і Василь Федикович.

Щиро привітала учасників і гостей танцювального свята проректор університету з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва. «Ідіть по життю, танцюючи», – закликала вона нашу молодь.

Члени журі також не втрималися і висловилися стосовно побаченого, вони високо оцінили виступи конкурсантів, побажали їм не зупинятися й далі шліфувати свою майстерність, яка у багатьох вже на професійному рівні.

І ось нагородження переможців:

номінація «Соло»:
1-е місце – Вадим Агеєв (факультет ГРТБ)
2-е місце – Віола Зарицька (факультет АКС)
3-е місце – Назар Щербак (НН ІТІ)

номінація «Дует»:
1-е місце – не вручалося
2-е місце – Анна Хмельницька і Світлана Протопопова (ННІ ХТ)
3-е місце – Юлія Кучеренко і Богдан Марченко (НН ІТІ)

номінація «Колектив»:
1-е місце – «Dance Formation» (ННІ ЕіУ)
2-е місце – «Little Party» (ННІ ХТ)
3-е місце – «АКСband» (факультет АКС) і «ГРТБ Family» (факультет ГРТБ)

Вітаємо переможців і дякуємо всім учасникам за море позитиву, драйву і чудовий настрій!

Опублікований: 24-04-2019
Читайте також:
Практичні і теоретичні аспекти технологій м'ясопереробної галузі першокурсникам-бакалаврам

Згідно з планом проведення відкритих занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 21 січня 2025 року відбулася відкрита лекція з дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» першого року навчання, які здобувають освіту за освітніми програмами «Харчові техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні і теоретичні аспекти технологій м'ясопереробної галузі першокурсникам-бакалаврам 24 січня 2025

Високим рівнем досліджень, актуальністю і практичною цінністю вирізняються роботи магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів здобувачі денної форми навчання, що навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», захистили кваліфікаційні магістерські роботи. Роботу Екзаменаційної комісії очолив голова  Об’єднання «Укрхлібпром»  Олександр Васи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високим рівнем досліджень, актуальністю і практичною цінністю вирізняються роботи магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 22 лютого 2021

На День відкритих дверей НУХТ запрошує кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

У рамках підготовки до Дня відкритих дверей НУХТ старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Юліана Малик відвідала середню загальноосвітню школу № 35 Святошинського району м. Києва. Викладачка поспілкувалася з керівництвом навчального закладу та учнями випускних класів. Спілкуючись зі школярами Юліана Малик розпов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На День відкритих дверей НУХТ запрошує кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 05 жовтня 2023

Мотивуюча лекція – чим цікава мікробіологічна робота

Якісна підготовка фахівців з біотехнології не можлива без знань сучасних технологій. Тому надзвичайно цінним для здобувачів є практичний досвід, яким можуть поділитися не тільки лектори дисциплін, але і стейкхолдери. Уже кілька років поспіль таким досвідом зі здобувачами 4 курсу в рамках дисципліни «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуюча лекція – чим цікава мікробіологічна робота 12 жовтня 2020