Н У Х Т

Свято танцю «NUFT DANCE FEST» відбулося в університеті

24 april 2019

Свято танцю «NUFT DANCE FEST» відбулося в університеті

24 квітня в університеті відбувся уже традиційний фестиваль танцю «NUFT DANCE FEST». Свято танцю й драйву відбувається в нашому навчальному закладі вже втретє, ініціатором його започаткування була студентська рада Навчально-наукового інституту економіки і управління, а проводиться воно за підтримки студради університету і Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку.

Впродовж трьох років наші митці змагаються у трьох номінаціях – «Колективне виконання», «Соло» і «Дуетне виконання».

Нелегке завдання оцінити творчість конкурсантів випало журі у складі: заслуженого артиста України, в минулому соліста Національного академічного ансамблю танцю імені Павла Вірського, режисера-постановника, судді міжнародної категорії з хореографії Юрія Вернигора, керівника танцювальної студії ансамблю пісні і танцю «Світанок» Ангеліни Кузьмич, хореографа-постановника, викладача хореографії Галини Матушкіної і віце-президента Асоціації бально-спортивного танцю України, судді вищої всеукраїнської категорії Олександра Горовецького.

Номінацію колективне виконання представляли ансамблі: факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) «LEGO», факультету автоматизації і комп’ютерних систем (АКС) «АКСband», Навчально-наукового інституту економіки і управління (ННІ ЕіУ) «Dance Formation», Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого (НН ІТІ) «Flame», факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) «ГРТБ Family» і Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІ ХТ) «Little Party».

Соло виконували студенти: факультету ГРТБ Аліса Дробот, Марія Семененко і Вадим Агеєв, НН ІТІ Назар Щербак, факультету БТЕК Анастасія Крутенко ННІ ЕіУ Аліна Козіна, факультету АКС Віола Зарицка.

Дуетів брало участь всього два – Анна Хмельницька і Світлана Протопопова (ННІ ХТ) і Юлія Кучеренко і Богдан Марченко (НН ІТІ).

Свої вокальні номери присутнім подарували Марія Лісовські (факультет БТЕК), дует «Черемош» (ННІ ХТ), Ольга Ластовецька і Інна Кравченко (ННІ ЕіУ) випускник НУХТ Василь Федикович.

Поки журі радилося, своїми враженнями про цьогорічний фестиваль-конкурс поділилися хореограф Віктор Белан і Василь Федикович.

Щиро привітала учасників і гостей танцювального свята проректор університету з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва. «Ідіть по життю, танцюючи», – закликала вона нашу молодь.

Члени журі також не втрималися і висловилися стосовно побаченого, вони високо оцінили виступи конкурсантів, побажали їм не зупинятися й далі шліфувати свою майстерність, яка у багатьох вже на професійному рівні.

І ось нагородження переможців:

номінація «Соло»:
1-е місце – Вадим Агеєв (факультет ГРТБ)
2-е місце – Віола Зарицька (факультет АКС)
3-е місце – Назар Щербак (НН ІТІ)

номінація «Дует»:
1-е місце – не вручалося
2-е місце – Анна Хмельницька і Світлана Протопопова (ННІ ХТ)
3-е місце – Юлія Кучеренко і Богдан Марченко (НН ІТІ)

номінація «Колектив»:
1-е місце – «Dance Formation» (ННІ ЕіУ)
2-е місце – «Little Party» (ННІ ХТ)
3-е місце – «АКСband» (факультет АКС) і «ГРТБ Family» (факультет ГРТБ)

Вітаємо переможців і дякуємо всім учасникам за море позитиву, драйву і чудовий настрій!

Published on: 24-04-2019
Read also:
Корисний майстер-клас для майбутніх вступників

18 січня 2019 року викладач спецдисциплін Сумського коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Олександр Лисенко провів майстер-клас «Обслуговування комп’ютера в домашніх умовах» для учнів 9-х класів КУ ЗОШ №26. Фахівець показав, як провести найпростіше обслуговування домашнього ПК: почистити його від пилу та бруду, замінити термопасту, змас...

READ YOURSELF

Корисний майстер-клас для майбутніх вступників 21 january 2019

Вчені НУХТ – світовій спільноті: цінні інсайти здорового харчування

Нині відомо, що дикорослі рослини вони є джерелом важливих для здоров’я сполук – фенолів, флавоноїдів, антиоксидантів, вітамінів, мікроелементів, харчових волокон. При їх додаванні підвищується функціональність і смак традиційних м’ясних, хлібних, кондитерських виробів і напоїв. Їх компоненти є природними емульгаторами, стабілізаторами та загусника...

READ YOURSELF

Вчені НУХТ – світовій спільноті: цінні інсайти здорового харчування 13 october 2025

Із новим господарством, що виробляє екзотичну сировину для молочних продуктів, познайомилися наші викладачі

18 жовтня 2019 року директор Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук і доцент тієї ж кафедри Тетяна Осьмак відвідали нове сучасне фермерське господарство (буйволину ферму) ТОВ «Тасбіо», розташоване у с. Рудня Козелецького району Чернігівсько...

READ YOURSELF

Із новим господарством, що виробляє екзотичну сировину для молочних продуктів, познайомилися наші викладачі 22 october 2019