Н У Х Т

Свято танцю «NUFT DANCE FEST» відбулося в університеті

24 april 2019

Свято танцю «NUFT DANCE FEST» відбулося в університеті

24 квітня в університеті відбувся уже традиційний фестиваль танцю «NUFT DANCE FEST». Свято танцю й драйву відбувається в нашому навчальному закладі вже втретє, ініціатором його започаткування була студентська рада Навчально-наукового інституту економіки і управління, а проводиться воно за підтримки студради університету і Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку.

Впродовж трьох років наші митці змагаються у трьох номінаціях – «Колективне виконання», «Соло» і «Дуетне виконання».

Нелегке завдання оцінити творчість конкурсантів випало журі у складі: заслуженого артиста України, в минулому соліста Національного академічного ансамблю танцю імені Павла Вірського, режисера-постановника, судді міжнародної категорії з хореографії Юрія Вернигора, керівника танцювальної студії ансамблю пісні і танцю «Світанок» Ангеліни Кузьмич, хореографа-постановника, викладача хореографії Галини Матушкіної і віце-президента Асоціації бально-спортивного танцю України, судді вищої всеукраїнської категорії Олександра Горовецького.

Номінацію колективне виконання представляли ансамблі: факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) «LEGO», факультету автоматизації і комп’ютерних систем (АКС) «АКСband», Навчально-наукового інституту економіки і управління (ННІ ЕіУ) «Dance Formation», Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого (НН ІТІ) «Flame», факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) «ГРТБ Family» і Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІ ХТ) «Little Party».

Соло виконували студенти: факультету ГРТБ Аліса Дробот, Марія Семененко і Вадим Агеєв, НН ІТІ Назар Щербак, факультету БТЕК Анастасія Крутенко ННІ ЕіУ Аліна Козіна, факультету АКС Віола Зарицка.

Дуетів брало участь всього два – Анна Хмельницька і Світлана Протопопова (ННІ ХТ) і Юлія Кучеренко і Богдан Марченко (НН ІТІ).

Свої вокальні номери присутнім подарували Марія Лісовські (факультет БТЕК), дует «Черемош» (ННІ ХТ), Ольга Ластовецька і Інна Кравченко (ННІ ЕіУ) випускник НУХТ Василь Федикович.

Поки журі радилося, своїми враженнями про цьогорічний фестиваль-конкурс поділилися хореограф Віктор Белан і Василь Федикович.

Щиро привітала учасників і гостей танцювального свята проректор університету з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва. «Ідіть по життю, танцюючи», – закликала вона нашу молодь.

Члени журі також не втрималися і висловилися стосовно побаченого, вони високо оцінили виступи конкурсантів, побажали їм не зупинятися й далі шліфувати свою майстерність, яка у багатьох вже на професійному рівні.

І ось нагородження переможців:

номінація «Соло»:
1-е місце – Вадим Агеєв (факультет ГРТБ)
2-е місце – Віола Зарицька (факультет АКС)
3-е місце – Назар Щербак (НН ІТІ)

номінація «Дует»:
1-е місце – не вручалося
2-е місце – Анна Хмельницька і Світлана Протопопова (ННІ ХТ)
3-е місце – Юлія Кучеренко і Богдан Марченко (НН ІТІ)

номінація «Колектив»:
1-е місце – «Dance Formation» (ННІ ЕіУ)
2-е місце – «Little Party» (ННІ ХТ)
3-е місце – «АКСband» (факультет АКС) і «ГРТБ Family» (факультет ГРТБ)

Вітаємо переможців і дякуємо всім учасникам за море позитиву, драйву і чудовий настрій!

Published on: 24-04-2019
Read also:
Як майбутні експерти харчових продуктів мікробіологічну забрудненість об’єктів навколишнього середовища досліджували

Наприкінці травня студенти групи ТІ-2-6 під керівництвом доцента кафедри біотехнології і мікробіології Світлани Тетеріної у рамках вивчення дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій» розпочали дослідження мікробіологічної забрудненості об’єктів навколишнього середовища. Вони зробили посіви повітря лекційних аудиторій, холу, підвалу, туалету...

READ YOURSELF

Як майбутні експерти харчових продуктів мікробіологічну забрудненість об’єктів навколишнього середовища досліджували 20 june 2019

Перемога у Міжнародному конкурсі «Black Sea Science-2024»!

Наприкінці березня відбувся другий етап Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science-2024» за напрямком «Харчова наука і технології», який проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. До фіналу конкурсу з роботою «Prediction of a...

READ YOURSELF

Перемога у Міжнародному конкурсі «Black Sea Science-2024»! 03 april 2024

Про особливості роботи бару в концептуальному закладі дізналися третьокурсники на виїзному занятті

Днями здобувачі третього курсу освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ознайомилися з організацією роботи барів в умовах одного з кращих закладів ресторанного господарства м. Києва, що стало цінним практичним доповненням до навчального процесу. Виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Барна справа та організація ро...

READ YOURSELF

Про особливості роботи бару в концептуальному закладі дізналися третьокурсники на виїзному занятті 10 october 2025

Кадрові питання на засіданні вченої ради університету

16 грудня 2021 року в дистанційному режимі відбулося засідання вченої ради університету. Відповідно до порядку денного першими розглянули кадрові питання – присвоєння вчених звань і обрання на посади за конкурсом. Претендентів представила вчена секретарка Наталія Ткачук. Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції клопотала про присвоє...

READ YOURSELF

Кадрові питання на засіданні вченої ради університету 16 december 2021