Н У Х Т

Свято ніжності й тепла у Вінницькому коледжі НУХТ

07 березня 2019

Свято ніжності й тепла у Вінницькому коледжі НУХТ

На початку весни найкращі вітання приймають жінки – ніжні, милі, чарівні. Адже жінка, як сама весна, несе з собою красу, радість і кохання.

Свято ніжності й тепла відбулося у Вінницькому коледжі НУХТ напередодні Міжнародного жіночого дня.

Дорогих жінок, колег, студенток, відданих і надійних друзів, близьких і рідних людей привітав зі святом краси та жіноцтва директор коледжу Володимир Керницький.

Весняну атмосферу та піднесений настрій створили усім присутнім учасники художньої самодіяльності: народний ансамбль пісні «Мрія», чоловічий гурт «Єдність» та ансамбль народного танцю «Юність».

Музичне вітання, особливо від викладачів спецдисциплін: Сергія Осьмірка, Анатолія Кожарка, відгукнулося у серцях неповторних жінок ніжністю та трепетом.

Натхненним подарунком для представниць найчарівнішої половини людства, став феєричний виступ соліста гурту «Грамофони BAND» Максима Голоти.

Любі Жінки! Нехай Весна-2019 принесе усім радість життя, відчуття оновлення, оптимізму, впевненості, миру. Живіть у любові, бо лише вона надихає до нових вершин.

Опублікований: 07-03-2019
Читайте також:
Чому варто отримати магістерський рівень вищої освіти…

Учасники робочих груп трьох освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зустрілися у діджитал-просторі з майбутніми вступниками, які прагнуть досягти магістерського рівня вищої освіти в галузі харчових технологій. Здобувачам-бакалаврам було наголошено на важливості продовження освіти на другому (магістерськом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чому варто отримати магістерський рівень вищої освіти… 15 лютого 2024

Із органічним виробництвом як пріоритетним сектором аграрної галузі України знайомилися наші студенти

6 червня 2019 року студенти групи ТО-1-1М і доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш відвідали Міжнародну агропромислову виставку «АГРО-2019» та Спеціалізовану виставку «ORGANIC-2019» у Національному комплексі «Експоцентр України». Студенти мали змогу поспілкуватися з виробниками вітчизняної органічної про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із органічним виробництвом як пріоритетним сектором аграрної галузі України знайомилися наші студенти 07 червня 2019

Постійне вдосконалення – кредо викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, професор Валентин Олішевський та доценти Віталій Пономаренко, Євген Бабко, Роман Якобчук, Дмитро Люлька взяли участь у роботі міжнародного online науково-практичного семінару «Обладнання для забезпечення мікроклімату виробничих приміщень», що був організований поль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійне вдосконалення – кредо викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 13 червня 2022