Н У Х Т

Свято ніжності й тепла у Вінницькому коледжі НУХТ

07 березня 2019

Свято ніжності й тепла у Вінницькому коледжі НУХТ

На початку весни найкращі вітання приймають жінки – ніжні, милі, чарівні. Адже жінка, як сама весна, несе з собою красу, радість і кохання.

Свято ніжності й тепла відбулося у Вінницькому коледжі НУХТ напередодні Міжнародного жіночого дня.

Дорогих жінок, колег, студенток, відданих і надійних друзів, близьких і рідних людей привітав зі святом краси та жіноцтва директор коледжу Володимир Керницький.

Весняну атмосферу та піднесений настрій створили усім присутнім учасники художньої самодіяльності: народний ансамбль пісні «Мрія», чоловічий гурт «Єдність» та ансамбль народного танцю «Юність».

Музичне вітання, особливо від викладачів спецдисциплін: Сергія Осьмірка, Анатолія Кожарка, відгукнулося у серцях неповторних жінок ніжністю та трепетом.

Натхненним подарунком для представниць найчарівнішої половини людства, став феєричний виступ соліста гурту «Грамофони BAND» Максима Голоти.

Любі Жінки! Нехай Весна-2019 принесе усім радість життя, відчуття оновлення, оптимізму, впевненості, миру. Живіть у любові, бо лише вона надихає до нових вершин.

Опублікований: 07-03-2019
Читайте також:
Заочники захищають курсові роботи

У відокремленому структурному підрозділі «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» відбувся захист курсових робіт з навчальної дисципліни «Основи менеджменту» студентів групи ГРС-2з спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання.   Захист відбувався в онлайн-форматі з використанням сервісу Google M...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники захищають курсові роботи 20 червня 2022

Першокурсники дискутують про харчування різних груп населення

5 травня 2022 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите онлайн-заняття асистента кафедри Артема Ущаповського з дисципліни «Основи нутриціології» для здобувачів вищої освіти першого курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». На занятті були присутні в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Лари...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники дискутують про харчування різних груп населення 10 травня 2022

Переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з ISM 2018

Нещодавно переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з Міжнародної кондитерської виставки ISM 2018 у Кельні (Німеччина). Для студентів дуже важливо постійно підживлювати свій ентузіазм по відношенню до обраної спеціальності. Якщо довгий час вивчати лише суху теорію, то рано чи пізно нудьга візьме верх. Нині для повноцін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з ISM 2018 08 лютого 2018

Студенти-хімтехнологи популяризують університет у школах, які закінчили

27 вересня студентка 4 курсу Юлія Коробка завітала до своєї рідної школи І-ІІІ ступенів №12 м. Бердичева Житомирської області. Вона розповіла учням 10-11 класів про переваги навчання в університеті та зокрема на спеціальності «Хімічні технології та інженерія». Дала поради, як зробити студентське життя насиченим та яскравим і здобути професію своєї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-хімтехнологи популяризують університет у школах, які закінчили 30 вересня 2019