Н У Х Т

Свято ніжності й тепла у Вінницькому коледжі НУХТ

07 березня 2019

Свято ніжності й тепла у Вінницькому коледжі НУХТ

На початку весни найкращі вітання приймають жінки – ніжні, милі, чарівні. Адже жінка, як сама весна, несе з собою красу, радість і кохання.

Свято ніжності й тепла відбулося у Вінницькому коледжі НУХТ напередодні Міжнародного жіночого дня.

Дорогих жінок, колег, студенток, відданих і надійних друзів, близьких і рідних людей привітав зі святом краси та жіноцтва директор коледжу Володимир Керницький.

Весняну атмосферу та піднесений настрій створили усім присутнім учасники художньої самодіяльності: народний ансамбль пісні «Мрія», чоловічий гурт «Єдність» та ансамбль народного танцю «Юність».

Музичне вітання, особливо від викладачів спецдисциплін: Сергія Осьмірка, Анатолія Кожарка, відгукнулося у серцях неповторних жінок ніжністю та трепетом.

Натхненним подарунком для представниць найчарівнішої половини людства, став феєричний виступ соліста гурту «Грамофони BAND» Максима Голоти.

Любі Жінки! Нехай Весна-2019 принесе усім радість життя, відчуття оновлення, оптимізму, впевненості, миру. Живіть у любові, бо лише вона надихає до нових вершин.

Опублікований: 07-03-2019
Читайте також:
Практичний підхід до теорії менеджменту

Бакалаври-першокурсники освітньої програми «Менеджмент» взяли участь у майстер-класі від сертифікованого консультанта Adizes Institute (США), міжнародного консультанта з трансформації бізнесу Бориса Шевельова. Тема майстер-класу «Чи оптимальна структура вашої компанії?» актуальна та пізнавальна для здобувачів, які розпочали опановувати обрану спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний підхід до теорії менеджменту 19 березня 2024

«Солодка» пізнавальна подорож студентів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти групи ТХ-3-14ск Навчально-наукового інституту харчових технологій з наставником, доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали демонстраційний центр «Шоколадна фабрика ROSHEN». Спочатку група переглянула фільм про історію та технологію виробництва найпопулярнішого у світі смаколика – шоколаду....

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Солодка» пізнавальна подорож студентів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 грудня 2018

Пробні роботи кондитерів у Болгарії — солодкий досвід міжнародного рівня

Студенти груп К-42 та К-43 (Кухар. Кондитер) Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ склали пробні кваліфікаційні роботи з «Технології приготування кондитерських виробів» на здобуття третього розряду кондитера під час виробничої практики в готелі мережі MPM «Kalina Garden» (Сонячний Берег, Болгарія). Здобувачі прац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пробні роботи кондитерів у Болгарії — солодкий досвід міжнародного рівня 30 червня 2025

Випуск-2025 ‒ вітаємо наших бакалаврів з «Менеджменту персоналу»!

27 червня 2025 року в актовій залі університету відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів Навчально-наукового інституту економіки і управління. Цьогоріч до великої родини випускників НУХТ долучилися здобувачі, які гідно завершили чотирирічний шлях навчання. Роки студентського життя були насичені подіями, викликами та здобутками: від сесій,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випуск-2025 ‒ вітаємо наших бакалаврів з «Менеджменту персоналу»! 30 червня 2025