Н У Х Т

Практико-орієнтоване заняття: досвід студентів НУХТ у ресторанному комплексі «Євразія»

21 листопада 2025

Практико-орієнтоване заняття: досвід студентів НУХТ у ресторанному комплексі «Євразія»

19 листопада 2025 року з метою забезпечення практичної імплементації теоретичних знань відбулося виїзне лабораторне заняття на базі ресторану «Євразія» для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Студенти мали можливість безпосередньо ознайомитися з операційними процесами сучасного ресторанного комплексу та проаналізувати ключові аспекти його функціонування, зокрема організацію складського господарства та логістику сировини, функціонування барної зони та технології приготування коктейлів (практичні аспекти міксології), дотримання стандартів безпеки та правил експлуатації технологічного обладнання на виробничих ділянках кухні та суші-бару, практику приготування продукції в умовах реального закладу.

Важливою складовою заходу стала серія професійних майстер-класів, проведених фахівцями мережі. Технологи мережі Артур Столар і Станіслав Лаврінець провели демонстраційний майстер-клас з технології приготування та стандартизації ролів. А фахівчиня з навчання персоналу Ольга Пистіна-Зілінська презентувала алгоритми та методики приготування коктейлів.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює глибоку вдячність адміністрації та персоналу мережі ресторанів «Євразія» за надання доступу до матеріально-технічної бази та проведення високоінформативного освітнього заходу, що має значний вплив на формування професійних компетентностей студентів університету.

З коротким відеооглядом можна ознайомити на сторінці кафедри у Facebook

Опублікований: 21-11-2025
Читайте також:
Нове поповнення випускників кафедри туристичного та готельного бізнесу

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу завершилися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів заочної форми навчання і магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності 242 «Туризм». Екзаменаційну комісію, що оцінювала 44 дипломні дослідження здобувачів освітнього ступеню «Бакалавр», очолила д.е.н, професорка Ірина Антоненко. До складу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення випускників кафедри туристичного та готельного бізнесу 24 лютого 2021

Лекторську майстерність колеги оцінили викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття доцента кафедри Романа Кириленка з дисципліни «Інтелектуальна власність» для здобувачів-магістрантів 2 курсу збірної групи Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого. Тема лекційного заняття – «Ліцензійні угоди». Говорили про ліцензії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторську майстерність колеги оцінили викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 03 жовтня 2022

НУХТ утримує стале лідерство з винахідницької діяльності

Винахідницька діяльність завжди була одним із пріоритетів для нашого університету, і як результат – постійне зростання її показників і стале лідерство у престижних національних рейтингах. Державна служба інтелектуальної власності України та Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) оприлюднили підсумки вина...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ утримує стале лідерство з винахідницької діяльності 25 липня 2018

Викладачі знайомляться з сучасними підходами до промислової політики та бізнес-партнерства

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко продовжує долучатися до лекцій у межах Проєкту «Український глобальний факультет», що реалізується Академією КМЕФ за підтримки Фонду ім. Фрідріха Еберта та фінтех-компанії Activitis і об’єднує українських слухачів та європейських експертів задля обговорення стратегіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі знайомляться з сучасними підходами до промислової політики та бізнес-партнерства 27 жовтня 2025