Н У Х Т

Світла пам’ять

07 грудня 2020

Світла пам’ять

З почуттям суму та глибокої скорботи сповіщаємо, що на 77-му році пішов із життя завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доктор технічних наук Шаповаленко Олег Іванович.

Життєвий шлях Олега Івановича тісно пов'язаний з Національним університетом харчових технологій. З 1993 року працював на посаді професора кафедри теплотехніки, а з 2001 року очолив новостворену кафедру технології зберігання і переробки зерна. Його віддана праця була й залишається прикладом для багатьох його послідовників і учнів.

Пішла з життя добропорядна, чуйна і добра людина. Працелюб за натурою, Олег Іванович ніколи не пасував перед труднощами, згуртовував колектив і націлював його йти уперед. Він був тим керівником, який ніколи не скупився на добре слово, підтримку, не шкодував ні сил, ні часу, щоб втілити намічене, надихав колег власними науковими ідеями, високим професіоналізмом, компетентністю. Ніколи не згаснуть у наших серцях любов, вдячність і велика шана.

Світла пам'ять про фахівця своєї справи, доброго колегу і друга назавжди залишиться в наших серцях.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким з приводу тяжкої втрати, передчасної смерті Олега Івановича.

Поділяємо Ваше горе.

Опублікований: 07-12-2020
Читайте також:
Знайомство із сучасною нормативною базою для організації дитячого харчування у закладах освіти

5 березня 2024 року відбулася гостьова лекція «Нормативна документація в дитячому харчуванні для закладів освіти» начальниці відділу з питань профілактики неінфекційних захворювань та обігу наркотичних засобів Департаменту громадського здоров’я МОЗ України Тетяни Скапи, організована кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції. Лекція ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство із сучасною нормативною базою для організації дитячого харчування у закладах освіти 06 березня 2024

Науковці університету продовжують працювати для розвитку економічного потенціалу Київщини

Київська область стрімко розвивається і шукає сфери для спеціалізації та активізації виробництва в межах регіону, і викладачі нашого університету продовжують активно долучатися до цього процесу. У рамках реалізації Стратегії розвитку Київської області на 2021-2027 роки Департамент економіки Київської облдержадміністрації 18 квітня провів другу зус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці університету продовжують працювати для розвитку економічного потенціалу Київщини 20 квітня 2023

Свято вареника у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

19 жовтня 2018 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ в рамках святкування Дня працівників харчової промисловості відбулося Свято вареника. Участь у заході взяли групи кулінарного напряму. Студенти плідно працювали, вивчали історію та рецептуру знатного смаколика, наліпили величезну кількість вареників із різною нач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято вареника у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 19 жовтня 2018

НУХТ втретє ініціював обговорення досвіду, проблем та інновацій у промисловості і крафті

15-16 травня 2025 року в університеті відбулася III Міжнародна науково-практична конференція «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації». Захід об'єднав науковців, представників бізнесу, органів влади, сфери HoReCa, фахівців харчової та туристичної галузей, а також здобувачів вищої освіти. Протягом двох днів учасники ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ втретє ініціював обговорення досвіду, проблем та інновацій у промисловості і крафті 19 травня 2025