Н У Х Т

Перше студентське свято на факультеті біотехнології та екологічного контролю-2024

04 вересня 2024

Перше студентське свято на факультеті біотехнології та екологічного контролю-2024

Все, що можливо читали чи чули про посвяти у студенти цьогорічні першокурсники факультету біотехнології та екологічного контролю не змогло підготувати їх до шквалу яскравих вражень, приємних несподіванок і сюрпризів, якими був сповнений для них цей незабутній день.

Після того, як вони побували на загальноуніверситетському святі, разом із кураторами груп першачки факультету вирушили на міні-екскурсію корпусом А, а також дізналися, де знаходяться важливі місця – бібліотека, їдальня і навіть секретні куточки, відомі лише «старожилам».

А далі на них чекало неординарне інтерактивне залучення у студентську сім'ю факультету, під час якого кожний відчув себе членом великої університетської родини і почав усвідомлювати, що став частиною чогось важливого.

Студентська рада та деканат факультету запропонували посвяту у форматі руханки з лайтовим спілкуванням і приємною музикою. Підготували веселі конкурси, інтерактивні ігри, виступи студентських колективів і, звичайно, привітання від викладачів, старших кураторів та інших студентів, і це все відбувалося у просторі для студентів – студентському клубі університету.

Один із найзворушливіших моментів дійства – коли всі новачки разом роблять оригінальні фото й спілкуються абсолютно відкрито, вигадують девіз першокурсника. Це справді надихає і зміцнює почуття єдності, заряджає позитивом і енергією на весь навчальний рік, допомагає знайти перших друзів і налаштуватися на новий етап життя.

Спочатку на першокурсників чекала самопрезентація, де кожний мав представитись, розповісти щось цікаве про себе та чому обрав саме факультет біотехнології та екологічного контролю. Робили це, передаючи один одному символ студента – залікову книжку, яка обов’язково в усіх буде наповнена тільки хорошими оцінками. Усі учасники сиділи півколом, щоб кожного було видно й чути.

Далі розпочалися командні змагання, для яких першокурсники за шифром груп розподілилися на три команди. Тут цінувалося правило трьох «К» – КРЕАТИВНІСТЬ, КОМАНДНІСТЬ і КОМУНІКАТИВНІСТЬ. І тільки ті, хто зуміли правильно поєднати усе разом, змогли перемогти. Групи були нагороджені матеріальними призами відповідно до їх місця у конкурсах.

Умовами першого інтерактиву потрібно було попасти до стаканчика з водою команди-суперника тенісним м’ячиком. У другому конкурсі визначали, хто зможе пронести надуті повітряні кульки без допомоги рук. А ще був надзвичайно цікавий розіграш, який складався з 15 запитань від деканки факультету Наталії Грегірчак, де найкмітливіші отримали продукцію з принтом, наклейки, нашивки чи щось смачненьке.

Приємним бонусом були дружні посиденьки, на яких новачки могли поговорити про все на світі зі старшокурсниками та послухати сучасну музику і відірватися від буденних справ. Ніякого офіціозу, який міг би обтяжити першачків, усе максимально просто і легко.

Із зарядом позитиву, прекрасним настроєм і мотивацією до нових звершень вже не абітурієнти, а справжні першокурсники, студенти факультету біотехнології та екологічного контролю розпочали своє навчання. Обов’язково зробіть цей час незабутнім! Беріть активну участь у студентському житті, не бійтеся пробувати нове та розвиватися у всіх можливих напрямках. Пам’ятайте, що університет – це не лише лекції та екзамени, але й місце для самореалізації, знаходження друзів на все життя та формування вашої майбутньої кар’єри.

Опублікований: 04-09-2024
Читайте також:
Ряди кафедри харчової хімії поповнились кандидатом хімічних наук

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.183.01 в Інституті колоїдної хімії та хімії води ім. A.B. Думанського HAH України відбувся захист дисертації «Розроблення хімічних процесів комплексної переробки карбонатного осаду цукрового виробництва» провідного інженера кафедри харчової хімії НУХТ Тетяни Петренко на здобуття наукового ступеня кандид...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ряди кафедри харчової хімії поповнились кандидатом хімічних наук 04 червня 2018

Студенти НУХТ вразили знімальну групу каналу «1+1» аюрведичними і молекулярними стравами

У Києві все ширше розповсюджується нова мода на гастрономічний туризм. Свій внесок у розширення кулінарних послуг столиці внесли студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції нашого університету. Саме на цю тему нещодавно вийшов сюжет у програмі ТСН телеканалу «1+1». Журналісти телеканалу «1+1» завітали до лабораторії кафедри, де...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ вразили знімальну групу каналу «1+1» аюрведичними і молекулярними стравами 14 лютого 2018

Кафедра експертизи харчових продуктів систематично оновлює методичні рекомендації відповідно до вимог сьогодення

10 березня 2023 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся методичний семінар «Особливості виконання кваліфікаційної роботи здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» у 2022-2023 навчальному році», на якому були розглянуті оновлені вимоги до виконання кваліфікаційної роботи, представлені до уваги колег колективом авторів у складі гарантки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів систематично оновлює методичні рекомендації відповідно до вимог сьогодення 13 березня 2023