Н У Х Т

Перше студентське свято на факультеті біотехнології та екологічного контролю-2024

04 вересня 2024

Перше студентське свято на факультеті біотехнології та екологічного контролю-2024

Все, що можливо читали чи чули про посвяти у студенти цьогорічні першокурсники факультету біотехнології та екологічного контролю не змогло підготувати їх до шквалу яскравих вражень, приємних несподіванок і сюрпризів, якими був сповнений для них цей незабутній день.

Після того, як вони побували на загальноуніверситетському святі, разом із кураторами груп першачки факультету вирушили на міні-екскурсію корпусом А, а також дізналися, де знаходяться важливі місця – бібліотека, їдальня і навіть секретні куточки, відомі лише «старожилам».

А далі на них чекало неординарне інтерактивне залучення у студентську сім'ю факультету, під час якого кожний відчув себе членом великої університетської родини і почав усвідомлювати, що став частиною чогось важливого.

Студентська рада та деканат факультету запропонували посвяту у форматі руханки з лайтовим спілкуванням і приємною музикою. Підготували веселі конкурси, інтерактивні ігри, виступи студентських колективів і, звичайно, привітання від викладачів, старших кураторів та інших студентів, і це все відбувалося у просторі для студентів – студентському клубі університету.

Один із найзворушливіших моментів дійства – коли всі новачки разом роблять оригінальні фото й спілкуються абсолютно відкрито, вигадують девіз першокурсника. Це справді надихає і зміцнює почуття єдності, заряджає позитивом і енергією на весь навчальний рік, допомагає знайти перших друзів і налаштуватися на новий етап життя.

Спочатку на першокурсників чекала самопрезентація, де кожний мав представитись, розповісти щось цікаве про себе та чому обрав саме факультет біотехнології та екологічного контролю. Робили це, передаючи один одному символ студента – залікову книжку, яка обов’язково в усіх буде наповнена тільки хорошими оцінками. Усі учасники сиділи півколом, щоб кожного було видно й чути.

Далі розпочалися командні змагання, для яких першокурсники за шифром груп розподілилися на три команди. Тут цінувалося правило трьох «К» – КРЕАТИВНІСТЬ, КОМАНДНІСТЬ і КОМУНІКАТИВНІСТЬ. І тільки ті, хто зуміли правильно поєднати усе разом, змогли перемогти. Групи були нагороджені матеріальними призами відповідно до їх місця у конкурсах.

Умовами першого інтерактиву потрібно було попасти до стаканчика з водою команди-суперника тенісним м’ячиком. У другому конкурсі визначали, хто зможе пронести надуті повітряні кульки без допомоги рук. А ще був надзвичайно цікавий розіграш, який складався з 15 запитань від деканки факультету Наталії Грегірчак, де найкмітливіші отримали продукцію з принтом, наклейки, нашивки чи щось смачненьке.

Приємним бонусом були дружні посиденьки, на яких новачки могли поговорити про все на світі зі старшокурсниками та послухати сучасну музику і відірватися від буденних справ. Ніякого офіціозу, який міг би обтяжити першачків, усе максимально просто і легко.

Із зарядом позитиву, прекрасним настроєм і мотивацією до нових звершень вже не абітурієнти, а справжні першокурсники, студенти факультету біотехнології та екологічного контролю розпочали своє навчання. Обов’язково зробіть цей час незабутнім! Беріть активну участь у студентському житті, не бійтеся пробувати нове та розвиватися у всіх можливих напрямках. Пам’ятайте, що університет – це не лише лекції та екзамени, але й місце для самореалізації, знаходження друзів на все життя та формування вашої майбутньої кар’єри.

Опублікований: 04-09-2024
Читайте також:
Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук

5 грудня 2019 року кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук. Подвійне свято у цей день і у їх наукового керівника, доктора сільськогосподарських наук, професора Людмили Пешук, яка очолювала кафедру 17 років, – захистилися старший викладач кафедри Оксана Москалюк (тема дисертаційної роботи – «У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук 06 грудня 2019

Інноваційні напрямки розвитку технологій на секції «Технології цукру, полісахаридів і підготовки води»

Кафедра технології цукру і підготовки води також взяла активну участь у роботі 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Під час роботи секції «Технології цукру, полісахаридів і підготовки води» здобувачі освіти традиційно ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні напрямки розвитку технологій на секції «Технології цукру, полісахаридів і підготовки води» 15 квітня 2024

До Міжнародного дня волонтера: як здобувачі освіти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка волонтерили...

Сьогодні, 5 грудня, в Україні та світі відзначають Міжнародний день волонтера. Студентська рада факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, очолювана Поліною Ляхович, і активні першокурсниці спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з початку навчального року неодноразово долучалася до волонтерської діяльності. Серед волонтерських проєктів, уч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До Міжнародного дня волонтера: як здобувачі освіти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка волонтерили... 05 грудня 2024

НУХТівці на Саміті перших леді та джентльменів

23 липня за ініціативи дружини Президента України Олени Зеленської відбувся другий Саміт перших леді та джентльменів, присвячений питанням повоєнної відбудови країни. Захід проходив під назвою «Україна та світ: майбутнє, яке ми (від)будуємо разом». Навчально-науковий комплекс нашого університету на Саміті представляла заступниця директора відокрем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТівці на Саміті перших леді та джентльменів 25 липня 2022