Н У Х Т

Поповнюють свої знання й навички викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

22 листопада 2021

Поповнюють свої знання й навички викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу постійно користуються найвишуканішими шляхами підвищення власної педагогічної кваліфікації.

21 листопада професорка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Антоненко, доцентка цієї є кафедри Тетяна Мірзодаєва та асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Світлана Ковальчук долучилися до заходів VІ Всеукраїнського конкурсу кавістів «Кращий кавіст України-2021» та XІХ Всеукраїнського конкурсу сомельє «Український сомельє-2021», що відбулися на базі готелю Inter Continental Kyiv.

Серед організаторів професійних заходів – Всеукраїнська асоціація виноробів і сомельє, Асоціація кавістів України, Перша в Україні Школа сомельє «Майстер-клас».

У журі – представники виробників, відомі сомельє, зарубіжні гості, а серед більш як 70 фіналістів із усіх куточків України – успішні випускники НУХТ.

Задля поповнення знань і вмінь із дисциплін, що викладають, наші викладачки також увійшли до складу журі конкурсу сомельє і ознайомилися зі сучасними трендами, опанувавши шлях перехресної дегустації.

Новий досвід із організації професійної дегустації від міжнародних і вітчизняних експертів фахівчині зможуть використати для вдосконалення викладання дисциплін для здобувачів освіти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм». І уже на найближчих парах вони розділять отриманий досвід зі студентами.

Опублікований: 22-11-2021
Читайте також:
Розпізнавати свої сильні та слабкі сторони для успіху в професійному та особистому житті вчилися студенти ННІХТ

12 березня 2019 року викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк провела відкрите заняття з вибіркової дисципліни «Everyday English» для студентів 2-го курсу групи ТІ 2-1, спеціальності  181 «Харчові технології». Тема практичного заняття – «Family. Adjectives of personality». На занятті були присутні викладачі кафедри, ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпізнавати свої сильні та слабкі сторони для успіху в професійному та особистому житті вчилися студенти ННІХТ 13 березня 2019

З'явилася можливість перевірити достовірність сертифіката НМТ

На сайті ЄДЕБО з'явилася можливість перевірити достовірність сертифіката національного мультипредметного тесту. Відповідний сервіс доступний за посиланням. Для пошуку треба зазначити номер та рік сертифіката, а також прізвище та ім'я його власника. Доступ до сервісу насамперед дуже важливий для працівників приймальних комісій, адже цього року бага...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З'явилася можливість перевірити достовірність сертифіката НМТ 11 серпня 2022

Початок навчального процесу після завершення практики

1 жовтня, після завершення технологічної практики у здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів відновився навчальний процес. Сповнені вражень після проходження довготривалого високооплачуваного стажування на найсучасніших підприємст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Початок навчального процесу після завершення практики 04 жовтня 2021

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 та 23 квітня на лабораторному занятті з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістри кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції груп ТР 1-1М та АЮ 1-1М провели ділову гру «Робота Дегустаційної комісії». Протягом ділової гри студенти презентували дегустаційній комісії свої новаторські розробки у галузі ресторанних та аюрве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 квітня 2019