Н У Х Т

Свалявський технічний коледж НУХТ – ювіляр!

29 жовтня 2019

Свалявський технічний коледж НУХТ – ювіляр!

25 жовтня весь трудовий та студентський колектив Свалявського технічного коледжу НУХТ відзначив 55-річний ювілей із дня заснування навчального закладу.

Урочистості розпочалися із вшанування пам’яті колишніх директорів Василя Лізанця та Василя Стегури біля встановлених барельєфів на фасаді будівлі міської ради.

Свято продовжилося в актовій залі коледжу на урочистому концерті, де після вітальних слів директора Василя Йовбака були відзначені ветерани коледжу.

Також із вітальними словами виступили перший проректор НУХТ, професор Володимир Яровий і директор Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігор Житнецький, представники обласної, районної та міської рівнів влади: заступник голови Закарпатської обласної ради Петро Грицик, представник Закарпатської обласної  державної адміністрації Юрій Бабинець, заступник голови обласної ради профспілок Василь Захарець, голова обласної профспілки працівників агропрому Ганна Кулик, начальник Закарпатського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту, голова Закарпатського відділу Національного олімпійського комітету України Іван Риляк, заступник голови Свалявської районної державної адміністрації Михайло Коршинський, заступник голови Свалявської районної ради Клара Стегура, заступник голови Свалявської міської ради Тетяна Белла.

На День народження рідного коледжу завітали і колишні випускники,  які виступили із щирими побажаннями: випускники групи ЕППУ-47 на чолі з Іваном Лесьо,  директором підприємства «І контракт» Альфредом Кайнцем, начальником відділу державного архітектурно-будівельного контролю Іваном Івановчиком.

На урочистому концерті працівникам і студентам закладу були вручені різного роду нагороди – грамоти, відзнаки, подяки.

Розділити святкову атмосферу завітали також директори коледжів НУХТ і представники навчальних закладів області: директор Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ Михайло Григорців, заступник директора з виробничого навчання Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ Григорій Дідик, директор Волинського коледжу НУХТ Ігор Корчук, викладач суспільних дисциплін Ужгородського природничо-гуманітарного коледжу Крістіан Папп.

Цікавим завершальним моментом урочистостей стали феєрверки та святковий торт від студентів після представлення своїх спеціальностей.

Вітаємо колектив Свалявського технічного коледжу НУХТ із ювілеєм!

Опублікований: 29-10-2019
Читайте також:
Перші вісім бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів підтвердили високий рівень своїх компетенцій

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2020 року денної форми навчання. Здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» , освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» 12 червня розпочали серію захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт. Екзаменаційну комісію приємно вразив високий рівень...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші вісім бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів підтвердили високий рівень своїх компетенцій 12 червня 2020

Від теорії до практики зробили крок студенти професійного спрямування «Технологія води та водопідготовки харчових виробництв»

Студенти 4-го курсу професійного спрямування «Технологія води та водопідготовки харчових виробництв» разом із доцентом кафедри технології цукру і підготовки води Наталією Черновою відвідали виробництво компанії НВО Ecosoft, яка виробляє фільтри для очищення води. Студенти познайомилися з виробничим циклом підприємства. Вони дізналися про сучасне о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від теорії до практики зробили крок студенти професійного спрямування «Технологія води та водопідготовки харчових виробництв» 16 листопада 2018

Лекція від фахівця-практика – «прокачування» hard skill

Уже кілька років поспіль, незважаючи на карантин та обмеження воєнного стану, для студентів 4 курсу факультету біотехнології та екологічного контролю в рамках дисципліни «Мікробіологія, санітарія, гігієна з основами НАССР» начальник відділу промислової мікробіології ТОВ UkrBio Артем Слободянюк надзвичайно цікаво та з використанням багажу практичног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від фахівця-практика – «прокачування» hard skill 06 жовтня 2023

Тримаємо професійний та культурний фронт

Асистентка кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяна Федоренко провела чергову кураторську онлайн-зустріч із академічною групою ОП-3-7+ск. Викладачка разом зі здобувачами освіти обговорила безпекову ситуацію й особливості начальних дисциплін весняного семестру, анонсувала заплановані наукові заходи в університеті та надала інформацію про вист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тримаємо професійний та культурний фронт 14 лютого 2023