Н У Х Т

Сумління і натхнення приносять Президентську стипендію

07 липня 2022

Сумління і натхнення приносять Президентську стипендію

Здобувачі освіти факультету біотехнології та екологічного контролю, які демонструють високі результати у навчанні і науковій діяльності, традиційно серед стипендіатів Президента України.

Цього року на здобуття стипендії Президента був висунутий і підтриманий вченими радами і факультету, і університету третьокурсник кафедри біотехнології і мікробіології Артур Захаров.

Нагадаємо, академічна стипендія Президента України призначається студентам-відмінникам державних вищих навчальних закладів 3-4 рівня акредитації денної форми навчання, які виявили особливі успіхи в навчанні та науковій роботі. І Артур повністю відповідає усім критеріям: він – відмінник, що не просто долучається до наукових досліджень, а й очолює науковий сектор студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю. Здобувач дуже сумлінно виконує свою роботу, намагається зробити щось цікаве для студентів, щоб заохотити до участі кожного.  І навіть карантинні обмеження не завадили йому разом із колегами по студраді робити студентське життя позитивним і різноманітним, проводити багато ігор і челенджів.

Після початку повномасштабної війни в Україні, Артур залишився в гуртожитку, де допомагав організовувати життя у воєнний час, підтримувати чистоту, порядок і дисципліну.

Результатом такої натхненності, старанності й активної життєвої позиції стало присудження стипендії Президента України.

Щиро вітаємо Президентського стипендіата з високим визнанням його освітніх і наукових досягнень! Бажаємо реалізації усіх поставлених цілей і здійснення запланованого!

Опублікований: 07-07-2022
Читайте також:
Наукові дослідження магістрантів на обладнанні, подарованому стейкхолдером

У наукових лабораторіях кафедри біотехнології і мікробіології магістрантка, здобувачка групи ФБ-1-2М Мар’яна Красько (керівниця – доцентка Вікторія Красінько) працює над виконанням магістерської роботи «Активність дріжджових кілер-токсинів проти патогенних мікроорганізмів». Кілер-токсини – це білки або глікопротеїни з низькою молекулярною масою, щ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові дослідження магістрантів на обладнанні, подарованому стейкхолдером 07 квітня 2023

Свято прощання з випускниками комп’ютерно-технологічного відділення у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

30 січня 2020 року у Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету відбулося свято прощання з випускниками комп’ютерно-технологічного відділення. 53 здобувачі освіти отримали дипломи молодшого спеціаліста. В урочистій обстановці директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш вручив дипломи випускникам і привітав їх із цією...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято прощання з випускниками комп’ютерно-технологічного відділення у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 31 січня 2020

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представила результати досліджень на наукових заходах у Польщі

Нещодавно доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Бобель взяла участь у двох конференціях в Жешувському університеті (Польща) – міжнародній «Human-Nutrition-Environment» («Середовище харчування людини»)та національній «Jakość Życia w Bio-, Tech- i Ekosystemach» («Якість життя в біо-, техно- та екосистемах»). Конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представила результати досліджень на наукових заходах у Польщі 22 листопада 2023

Інформаційні технології бенчмаркінгу у сфері HoReCa опановують здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

26 травня 2022 року відбувся гостьовий лекторій від менеджерки проєкту «Hotel Matrix» Єлізавети Рудельової для здобувачів освіти другого курсу освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». До освітнього онлайн-івенту також долучилися першокурсники у рамка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформаційні технології бенчмаркінгу у сфері HoReCa опановують здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 27 травня 2022