Н У Х Т

Сумління і натхнення приносять Президентську стипендію

07 липня 2022

Сумління і натхнення приносять Президентську стипендію

Здобувачі освіти факультету біотехнології та екологічного контролю, які демонструють високі результати у навчанні і науковій діяльності, традиційно серед стипендіатів Президента України.

Цього року на здобуття стипендії Президента був висунутий і підтриманий вченими радами і факультету, і університету третьокурсник кафедри біотехнології і мікробіології Артур Захаров.

Нагадаємо, академічна стипендія Президента України призначається студентам-відмінникам державних вищих навчальних закладів 3-4 рівня акредитації денної форми навчання, які виявили особливі успіхи в навчанні та науковій роботі. І Артур повністю відповідає усім критеріям: він – відмінник, що не просто долучається до наукових досліджень, а й очолює науковий сектор студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю. Здобувач дуже сумлінно виконує свою роботу, намагається зробити щось цікаве для студентів, щоб заохотити до участі кожного.  І навіть карантинні обмеження не завадили йому разом із колегами по студраді робити студентське життя позитивним і різноманітним, проводити багато ігор і челенджів.

Після початку повномасштабної війни в Україні, Артур залишився в гуртожитку, де допомагав організовувати життя у воєнний час, підтримувати чистоту, порядок і дисципліну.

Результатом такої натхненності, старанності й активної життєвої позиції стало присудження стипендії Президента України.

Щиро вітаємо Президентського стипендіата з високим визнанням його освітніх і наукових досягнень! Бажаємо реалізації усіх поставлених цілей і здійснення запланованого!

Опублікований: 07-07-2022
Читайте також:
Виробнича та переддипломна практики на кращих вітчизняних підприємствах

Загальновідомо, що практична підготовка майбутніх фахівців має велике значення для їх професійного зростання, набуття практичних навичок і розширення кола знань. Тому питанням організації якісного проходження всіх видів практик у НУХТ приділяється велика увага. Із кращими вітчизняними підприємствами знайомлять своїх здобувачів освіти колективи випу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича та переддипломна практики на кращих вітчизняних підприємствах 03 лютого 2021

Відкрита лекція на кафедрі технології цукру і підготовки води

18 березня 2024 року відбулася відкрита лекція к.т.н., доцентки кафедри технології цукру і підготовки води Світлани Шульги з дисципліни «Харчові технології. Модуль 7. Технології цукру та полісахаридів» для здобувачів другого курсу спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція на кафедрі технології цукру і підготовки води 18 березня 2024

Сучасні аспекти раціонального харчування дослідила магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології

Магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології І року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Юлія Гайдук взяла участь у головному заході, присвяченому проблемам харчування, – XII науково-практичній конференції з міжнародною участю «Сучасні аспекти раціонального харчування», що працювала 14-15 травня 2019 року в Києві. Органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні аспекти раціонального харчування дослідила магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології 20 травня 2019

Чергове поповнення книжкової полички науковців

Визначальним елементом повноцінного харчування є білок. Його кількість і якість є фундаментальним чинником нормального функціонування організму людини та збереження її здоров’я протягом усього життя. Тому питанням встановлення рекомендованих і мінімальних норм споживання білка, а також методам оцінювання його якості присвячено багато наукових праць...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове поповнення книжкової полички науковців 24 травня 2024